Aziz Mübarek Günde Bu Günah Değil mi !

dreadlord

Kayıtlı Üye
80 Yaşında bir dede çömelmiş ağlıyor ve bu aziz mübarek günde oluyor..

Nice vergi kaçıran insanlar var. Göz yumsanız ne olurdu yani...

Gel de bayram yaşa.. Yazıklar Olsun !!

Zabıta ıhlamurlarını alınca ağladı - Son Dakika Güncel Haberler

okbppR.jpg

Son düzenleme:
ülkede o kadar çok ********lik varken tüm hırsızlar karakolun ön kapısından girip 1 saat sonra arka kapısndan çıkıyorken bunlar hala üç kuruş kazanan adamlara vizdansızlık yapıyorlar.Memlekette en güzel meslek hırsızlık yakında üniversitelerde bölümleri de açılır.Namuslu adaletli vatandaşa rahat yok çünkü

orrrrrrrrrrr talık çok fena hale geldi. Allah yardımcısı olsun dedenin. Kimin gücü kime yetiyorsa onunla uğraşılıyor artık

Eline azıcık yetki alan herkes ezmeye başlıyor anasını satayım. Sen git önce trafikte dilenen suriyelileri topla zabıta efendi. Oldum olalı bu zabıtaların ne b*ka yaradığına anlam verememişimdir.

Yemin billah ediyorum göz yaşı döktüm. O dedenin videosu nu izleyin. Videonun sonunda nasıl tir tir titriyor.

Allah binlerce kez kahretsin. Oradaki 1-2 kişi dışındakilerde sadece izliyor.

Çok güzel bir ülke değiliz azizim. Yarın herkes kurban kesecek hayır işledim diyecek.. Hayır sadece kurban ile mi oluyor ..

80 yaşında bir adam helali ile para kazanıyor ve bu yaşta para kazanmaya çalışıyorsa bakıma muhtaç mutlaka biri vardır yani ...

Diyecek çoook şey varda :( :( :(

ekmek sat su sat onurlu yaşa, diye bir duvar yazısı vardır

Bu zabıtalar niye böyle hakikaten ? Garibana gücü yeter gücü parası olana çıt çıkaramaz delikanlılar.

"Onlar benim çocuklarımın rızkıydı. Ben bu yaştan sonra para kazanmaya çalışıyorum emeğimi geri verin." bu cümle herşeyi açıklıyor yazık günah gerçekten hiç vicdan denilen bir şey kalmamış.

Türkiyede milyar dolarlık büyük şirketler var, hergün yurtdışından kaçak petrol getirip iç piyasaya sürüyorlar, ortada dönen para milyar dolarlarla ifade ediliyor, zabıtalar bir gün dahi kapısını çalmadı onların :)

Türkiyede milyar dolarlık büyük şirketler var, hergün yurtdışından kaçak petrol getirip iç piyasaya sürüyorlar, ortada dönen para milyar dolarlarla ifade ediliyor, zabıtalar bir gün dahi kapısını çalmadı onların :)

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim... Bu ülkede nice vergi kaçıran insanlar var, bunlara sesi çıkmayan görevliler; Gücü yettiğine ilerliyor...

İnsanlık utansın diye de buraya resim koyuyorum.

okbppR.jpg

Bayram günü amcamızın gönlünü devletimiz alır maaş baglanır umarım.Ordaki psikopat biri olsa böyle bir hareket yapabilirlermiydi ?

ordaki insanlarda cebinden bi 5tl çıkarıp hepsi birleştirip adama verse hem çok sevaba girmiş olurlar hemde dedemizin gönlünü almış olurlardı ama ne yazık ki öyle bir şey de yok sadece herkes izliyor

ortalık suriyeli dilenci kaynıyor her ışıkta biri bekliyor zabıtaların umurunda değil ama 80 yaşındaki birinin ekmeğine el konuyor. insanlığınız batsın

suriyeli olcaksın bu devirde . sıfır vergi , her ay devlet tarafından para , erzak yardımı , bi ara toki yapılcaktı sonuç ne oldu bilmiyorum sınavsız üniversite , say say bitmez sinirden ölcem burda . sonra banlanan yine biz oluyoruz neyse

zabıta görevi : Zabıta sokak da denetimsiz ürünlerin satışını engellemelidir. Satılan ürün kimyasal maddelimidir? gerçek ürünmüdür, yasal yollarlamı ülkegirmiştir. Tarım bakanlığının izni varmıdır ? vb.. vb.. her önüne gelen sokak da atıyorum ekmek param köfte satıyorum diyerek, olmayacak etleri köfte yapıp satamaz. eğer satarsa, Zabıta suçludur. Zabıta denetimsiz, kayıt dışı ürünler yedirtmez, yedirtemez.

Ben çıksam kafama göre sokak köşesinde çin den getirttiğim bitkileri satsam, çay yapın için şahane desem, olmaz neden ? bitkiler atıyorum kimyasal fabrika yanından toplanmıştır, üzerinde kimyasallar bulaşmıştır vb.. vb.. olur mu yani ? denetimsiz satış olmaz...

İLGİLİ HABERDE DEDE: Malum ülke gerçeği haber deki dede de ekmek parası peşinde. Gelmiş 80 yaşına emekli maaşı yok, ülkede herşey parala alınıp satılıyor. El açmamak adına para kazanmak lazım ki, onurlu yaşayasın. Ülkemizde herşey para. Belediye yardımları, sosyal yardımlar, kalabalık aile grupları vb.. vb.. para yoksa işler duman allah kimseyi düşürmesin...

BENCE OLMASI GEREKEN:
Belediye köylümüze,çiftçimize, kırsal kesimdeki esnaf statüsünde olmayan kişilere ürünlerin yeri ve teminini köy muhtarı ve heyetini, yada ilgili belediye ekiplerine şahitle gösterir 4a kağıt,dilekçe ile bildirmesi. Belediyeninde kontrolleri yapıp bu tip kişilere şehirde küçük bir semt pazarı tarzında tamamen ücretsiz yerler tahsis etmesini beklerim.(tarım ürünleride gerçek değerini bulabilir belki köylü, organik ürünler ücretsiz bu alanlra gelebilir)
Hem çalışana kapılar açılır, hemde denetimli ürünler bizlerin boğazından geçer. Bu dedenin durumu çok fazla var ülkemizde büyük marketler sokakda domates biber satıcısı görünce anında şikayet ediyor. şikayet eden kurum güçlü be üst mertebe olunca belediye yasa uyguluyor. ÇÖZÜM BÖYLE BİŞE OLMALI BENCE.
İlgili mailimi bir arkadaşımızın belirttiği belediye mail adresinede ileticem. Belki biri okur diye...

[email protected] , [email protected] ilgili mailerede tepkimi dile getirdim. Duyarsız kalmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri