Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.Kardeşim inşallah hayatının geri kalan kısmınıda bu azimle devam edersin.
Bol kazançlar küçük kardeşim benim...
Çok teşekkür ederim hocam iyi gecelerKardeşim harikasın keşke bizde senin gibiyken böyle yararlı işlerle uğraşsaydık oyun yerine arkadaşlarına örnek olmaya devam et, ailen için ne mutlu bi durum.
Beni çok mutlu ettiniz hocambu yasta bir arkadasin babasina telefon alabilmesi , sinifta tum derslserinden basarili olmasindan cok daha onemlidir.
Teşekkür ederim hocam.Matematiğim tüm derslerim iyitebrikler
matematiğin iyi olsun diğer dersler pek önemli değil senin yaşında. lisede kasarsın diğer derslere de. matematik ilkokulda öğrenmezsen lisedeki konuları hiç anlayamıyorsun çünkü
amin kardeşim.
ataberk abi sağ olhani vardır ya ilerde çok büyük adam olacak derleraynen öyle bi arkadaşımızsın ege kardeşim.
![]()
Çok teşekkür ederim irfan abiAdamsın kardeşim, sendeki bu azim, bu hırs, çalısma isteği, oldukca çok hızlı ilerlersin tebrikler kardeşim. Alllah gönlüne göre versin.
Çok teşekkür ederim irfan abiİyi ki varsın.
imrenerek okudum 24 yaşındayım ve spama yeni başladım umarım başarılı olurum bir gün ben de![]()
Elsaati basarilarindan dolayi tebrik ederim seni 12 yasinda olduğunada inanmiyorum ama :-D 12 yasindaysanda yaşının verdiği avantajı kullanarak başkaları sana yardım etti .Bence ortada senin bir başarin yok sana yardim edenlerin basarisi var.Ben burda okadar is yasim 17 diyip ailevi durumlarimi anlatip konu acsaydim keske.
Evet zaten bu işte geleceğe yönelik çalışıyorum kazandığım paraları köşede biriktiricem hocam.valla kızma kardesım bana ama toplumsal mesaj gıbı olucak,yasın cok genc yaa.hayatta hıcbırsey kalıcı olmuyo,bugun var yarın yok,para kazanmak guzel ama yarın ya kazanamazsak.sadece hobı olarak yap,para ınsanı hırslandırıyo cunku,fazla hırsta ıyı bırsey degıl.gelecege donuk bırseyler yap bence,aslında yazılcak cok sey var ama,haddim degıl ve yanlıs anlasılmak ıstemıyorum
Zaten yardım etmedi gibi bir cümle kullanmadım [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=12575]bio33[/MENTION] [MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] ve birçok abim daha kolumdan tuttu.Ayriyetten bu tepkinizi anlamadım.Bu aşamadan sonrası sizi ilgilendirmez bana her yardım eden ücretsiz yardım etmedi [MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] burak abi ile ses eşleşeni geçme taktiği ile bir başka taktiği takas ederek anlaştık.Her şey yaşla alakalı değil yani onu anlatmak istiyorum.Ayriyetten sadece ben yardım almadım bazı ablalarımın abilerimin kolundan da tuttum ve tutuyorum.Elsaati basarilarindan dolayi tebrik ederim seni 12 yasinda olduğunada inanmiyorum ama :-D 12 yasindaysanda yaşının verdiği avantajı kullanarak başkaları sana yardım etti .Bence ortada senin bir başarin yok sana yardim edenlerin basarisi var.Ben burda okadar is yasim 17 diyip ailevi durumlarimi anlatip konu acsaydim keske.
Teşekkür ederim hocamTebrik ederim seni kardeşim yeni nesil cok başka ya![]()
skype verin hocam konuşalımForumda herhangi biri bu 12 yaşındaki arkadaşla skypeta yüz yüze görüştü mu?
Çok teşekkür ederim hocam sağ olunÖncelikle tebrik ederim kardeşim.Ayrıca karşındaki insanlara saygından dolayıda tebrik ederim.Çok terbiyeli bir çocuksun.Hep bu şekilde devam et.
Teşekkür ederim hocam elbet siz de kazanacaksınızBol kazançlar kardeşimtebrik ederim sıkılmadan yüksek miktarda kazanmaya başlamışsın.umarım ben de yüksek rakamlara ulaşırım.
Bu arada ytpara daki samimiyet hiç bir yerde yok hatta lisedeki sınıfımdan bile daha samimi.Bir konuda gördüm bir abimiz karşılıksız 50 küsür lirayı bir kardeşimizin paypaline gördermiş.
Allah hepinizden razı olsun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.