Babam da özgün kanal açtı

sansür koymasaydın keşke hiç birşey anlamadım

Hocam 2-3 dk lık videolar dk bir defa geçsen pek ilgi dağıtmaz gibime geliyor bana. ama baban bir idol olacak gibi :) Çok beğendim 2 videoyu da :)

Eyvallah hocam, inşallah dediğin gibi olur :rolleyes: teşekkürler. Dakikada 1 de az olur gibi, bi' de webcam+gopro1+z1 ile çektik, telefon harici olanların görüntü kalitelerinden de pek memnun değilim, gün ışığı ile bile çeksek noise var görüntüde. Tek kameraya dönsem bile webcam'e dönmek istemiyorum, görüntü çamur çünkü, sadece telefon ile çekeyim deyince de çok dar oluyor kadraj, çok uzağa koymak lazım yani telefonu, oda da pek büyük sayılmaz, odanın dışına çıkalım desem bu sefer mikrofon devre dışı kalıyor bilgisayar sabit olduğu için. Bi' sürü soru işareti ile doluyum şu an :eek:..

ikinci video daha güzel, efekt ve kamera geçişleri açısından, tek sorun kamera geçişleri biraz fazla sadece biraz azaltabilirisen daha iyi olabilir
bu arada Kamera geçişlerini nasıl yaptın, 3 farklı kamerayı sabitleyerek yapıldığı kesin ama, sistemi tam anlayamadım, 3 kameradan da full çekip, Program ile kesiyormusun araları ?

ikinci video daha güzel, efekt ve kamera geçişleri açısından, tek sorun kamera geçişleri biraz fazla sadece biraz azaltabilirisen daha iyi olabilir
bu arada Kamera geçişlerini nasıl yaptın, 3 farklı kamerayı sabitleyerek yapıldığı kesin ama, sistemi tam anlayamadım, 3 kameradan da full çekip, Program ile kesiyormusun araları ?

aynen öyle hocam, adobe premier cc kullandım kurgu için. ilk defa kullandım fakat başarılı sonuç elde ettim bence de. işim gereği adobe after effects kullanıyordum, kurguyu da onda yapıyordum saçma sapan böyle sağ elle sol kulağı göstermek gibiydi, her yer layer oluyordu çalışamıyordum bile, hayvan gibi güçlü bilgisayarım kasılıyordu o derece yani, premier süper ama tavsiye ederim çok hızlandırıyor işi :cool:..

Prof çalışıyosun ama taktik öğrenmek lazım kardeş :) bir insan konuşurken insanlar onun ağzına bakar.söylediği laflara göre de mimiklerine dikkat eder anafikiriniz bu olsun bence. Video geçişlerini minumum 20 saniyede bir yapmalısın geçişlerde hafif ışık efekti verirsen göz yormaz. Ayrıca fıkra da bip kullanılmaz. Yani fıkranın anlamı kalmaz. biplemezsem şikayet gelir falan diye düşünmene gerek bile yok. Şimdi sen sonuçta babanı çekiyosun. Özgün olmak zordur. Bak bunun ileride ergen tripleri küfürleri vs çok başını ağrıtacak olaylar olur. Bunun için işini garantiye al. Bu 2 videoyuda yolun başındayken düzelt. Ne kadar kaliteli çalışırsan olumlu yorum o kadar çok olur. Başarılarının devamını dilerim. Ben kategorinizi fikrinizi çok beğendim takip ediyorum sizi :)

sansür koymasaydın keşke hiç birşey anlamadım

bundan sonraki videolarda sansürsüz devam edeceğiz kısmetse hocam.

[MENTION=13676]elfida[/MENTION] Çok teşekkürler tavsiyelerin için fakat video kaldırmayı samimi bulmuyorum malesef, hatta sıkıntı olur diyen arkadaşlar yüzünden ilk videoya yaş sınırı koymuştum bi' ara, daha sonra kaldırdım ama videonun para kazanması komple kapandı mesela, ama buna rağmen kaldırmadık, hem çok fazla yerde paylaşıldı şu an, hem de bizi seven hatalarımızla sevsin, nereden geldiğimizi unutmayalım, zamanla öğrenerek gelişelim güzelleşelim inşallah. Diğer önerilerini uygulayacağız..

Hocam geçişler gerçekten çok fazla olmuş.Onun haricinde güzel, devam edin.

hocam ikinci video da güzel olmuş fakat kameralar çok hızlı geçiyor.

Sansürler bozmuş ya hiçbir şey anlamadım ama 2.video gayet kaliteli olmuş tabi geçişleri saymazsak.Geçişlerin süresini uzun tutmalısın.Başarılar dilerim tekrardan.

Sansürler bozmuş ya hiçbir şey anlamadım ama 2.video gayet kaliteli olmuş tabi geçişleri saymazsak.Geçişlerin süresini uzun tutmalısın.Başarılar dilerim tekrardan.

Teşekkürler hocam, gelecek videolarda dediğiniz gibi yapacağız. Sansür olayına da girmeyeceğiz artık, halk küfürlü istiyor :D Saygılar..

Sansürsüz ve yavaş kamera haraketleri ile bi' kez daha yorumlarınızı bekliyoruz dostlar, umarım sonunda tutturmuşuzdur :)..

Son düzenleme:
Takipteyim oldukça güzel gidiyorsun :D şanssız adama çok güldüm :)

eyvallah dostlar çok sağolun, önizleme yapmış olduk size özel :D tekrar yüklüyorum outro'da yanlış bi'şeyler vardı, düzeltmiştim ama eski halini yüklemişim dalgınlıkla :rolleyes:..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri