Bahşiş terörü

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kapitalizm taraflısı kanalların "özel haber" adı altında yaptıkları "şovlar"a her zaman farklı açıdan bakmışımdır. Hiç inandırıcı da gelmedi.

Birkaç efekt ekleyip kontrastı da düşürseler, hollywood filmlerinden farkı kalmayacak.

Böyle insanlar elbette var, ama değindiğim nokta bu değil.

bizler nasıl attığımız videolar daha fazla ilgi çeksin daha fazla kazanalım diye videolara küçük resim efek felan ekliyorsak onlarda yaptıkları haber daha fazla ilgi çeksin diğer kanallardan farkımız olsun diye mutlaka birşeyler yapıyordur bu gayet normal birşey bence niye buna takıldınız ki

Bu kapitalizm taraflısı kanalların "özel haber" adı altında yaptıkları "şovlar"a her zaman farklı açıdan bakmışımdır. Hiç inandırıcı da gelmedi.

Birkaç efekt ekleyip kontrastı da düşürseler, hollywood filmlerinden farkı kalmayacak.

Böyle insanlar elbette var, ama değindiğim nokta bu değil.

Adamlar şov yapmıyor ki bilerek geziyorlar yani tam olarak şov sayılmaz. Bundan yaklaşık 1 ay önce böyle bi olay daha olmuştu damadı arabayla falan ezdiler öyle bir şeyler oldu hemde düğün salonu yanında. Adamlar tekrar ne olacak diye dolaşmaya gitmiş işte.

Valla şov mov fark etmez benim için hocam böyle insanlardan nefret ediyorum, sonra niye bizi toplumda dışlıyorlar diye söyleniyorlar. Sen öyle olduğun halde kim seni kabul edicek öyle ya, insanlık yok ki bunlarda

din devlet ilkesine karışmazsa,vahşi kapitalizm anlayışı ile yönetilirse bunun gibi örnekler bitmez....

alın semtimde yaşanan olayı diyorum...geçen gün gecenin geç saatlerinde 1-2 gibi sokak ortasında içiyolar bağrışmalar.... çevreden biri bu içen kişileri uyarıyor gidin burdan içmeyin dialog bu şekilde ilerliyor...sabah apartmanın önündeki araçlarda cam çerçeve indirmişler araçlara zarar vermişler.. Şimdi İçki Terörümü diyelim

Benzetme yapalım alkollü araç kullanan trafik kazalarına sebep olan insanların hayatını kaybetmesini şimdi Alkol Terörü mü diyelim....

Bununda sorgulanması isterdim..... 200-300 bin tllik birileri araba binerken birileri 5 lira için hayatın önemin olmadığı söyleyen genç çocuk....videoda

Bunuda Sorgulayın askeri ücretin bir ülkede 900 geçmezken..

basit matematik hesabı, 200 bin TL'lik bir aracı askeri ücretle almak istediğinde yemeden içmeden harcamadan almak isterse 223 ay yapmakta 18.5 yılla tekabül etmekte...

Demokrasi özgürlük ,bize getiri verdikleri, hiçbirimiz özgür değiliz , köpeğin önüne atsan parayı yemez, insan oğlu para hırs egosu için birbirleri yer...

Çünkü İnanmışınız Para Olmazsa Hiç Bişey Yapamayız.......

Adamlar şov yapmıyor ki bilerek geziyorlar yani tam olarak şov sayılmaz. Bundan yaklaşık 1 ay önce böyle bi olay daha olmuştu damadı arabayla falan ezdiler öyle bir şeyler oldu hemde düğün salonu yanında. Adamlar tekrar ne olacak diye dolaşmaya gitmiş işte.

Valla şov mov fark etmez benim için hocam böyle insanlardan nefret ediyorum, sonra niye bizi toplumda dışlıyorlar diye söyleniyorlar. Sen öyle olduğun halde kim seni kabul edicek öyle ya, insanlık yok ki bunlarda

demek istediğimi anlamadınız galiba. Diyorum ki, bu kanalların amacı, "etraf tehlikeli tiplerle dolu, dikkatli olun." vb. kamu spotu gibi uyarmak değil. Bu medya tarafının amacı her zaman düşündüğünüz şeylerden farklıdır.

Yazılan mesajlara bakarsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Medyaya karşı dikkatli olun diyorum. Her habere inanmayın, vereceğiniz tepkiyi tekrar düşünün derim.

din devlet ilkesine karışmazsa,vahşi kapitalizm anlayışı ile yönetilirse bunun gibi örnekler bitmez..

Kardeş ilk mesajımda sadece eksik devletin rezil halde olan sosyal politikalarıyla ilgili olduğunu yazdım.. Ve hala bi Allah kulu da bu yönde bi eleştiri getirmemiş.. Herkes ya çocuklara ya ırklarına ya da muhabirlere sövüyo..
Sizin şuan bilgisayar başında yazmanızı sağlayan da o çocukları sokaklarda yatıran da devletin sosyallik vasfının bi ürünüdür.. Çocukların yaptığı hareketi sokakta bana ya da ailemden birine yapsalar muhtemelen ikimizden biri dayak yer , ama burda sorgulamamız gereken neden o çocuklar o haldeler..

Arkadaşa göre bu bahsettiğim sosyal devlet anlayışının kaynağı dinden geliyo.. Ben tamemen böyle düşünmüyorum en azından bazı sorgulamalar yaptığınıza sevindim..

Bazıları parayla pisliklerini temizlerken bazıları da parasızlıktan o pislikleri kendine çeker....

Dünya'ya Hoşgeldiniz

hapis cezası yerine ilaçla kısırlaştıracaksın böylelerini. toplumda güzel bi gen ıslahı yamak gerek bak hitler yapmış panzer gibi bi toplum oldu adamlar.:D

anlamıyorum neden ve nasıl bu hale geldik.. Hayattan hiç bir beklentisi olmayan bir sürü genç arkadaş var.Daha upuzun bir ömür var önünde. Millet o kadar bunalımda ki yarını bile tahayyül edemiyor.işsizlik,uyusturucu aldı basını gidiyor. Okuyan da okumayan da işsiz.

bir tanesine acırsam iksinler beni.Gaza ileri geri yaptım mı varya.Geberticeksin bunları.

Psikolojik bişey, çekememezlik duygusu, kişinin kendisi bazı şeyleri yaşayamadığı için karşısındakisinde yaşamamasını istiyor temelinde 1) eğitimsizlik, 2) parasızlık

O damatla geline vurmaya kalkan kocaman adam bunları toplayıp eşek sudan gelinceye kadar döveceksin acımayacaksın. Neyse daha fazla konuşmayayım kendi kendime ceza vermek durumunda kalıcam yoksa.

Allah ıslah etsin böyleleri çok..

yok ya yeminle bunları ibret olsun diye bağlıcaksın gelin arabasının arkasına sırf sokak sokak cadde cadde gezdiriceksin ibretlik olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri