BaLonOyna.Com YTPara Agar io Oyunu buyrun arkadaşlar

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Herkes benden yem bekliyor :D Pars seni nasıl sıkıştrdık ama :D :D Sedat sefasını sür birinciliğin çıktım ben :D

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

Bu arada harbiden nickler neydi öyle yakışmıyor beyler hiç :D

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] müdür kusura bakma donuyo :D

era adamın dibi ya gerçekten de oymuş ha :D sadece o yardımcı oldu bana :D

[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] Yakışmıyor beyler 2-1 dalıyorsunuz :( Sizi yedim diyemi böyle yaptınız :(
:D :D Bu gecelik bırakıyorum oyunu 1.iken sonuncu yaptınız beni intikamım acı olucak :D

beni yemekle hata yaptın :DD:D:D

Herkes benden yem bekliyor :D Pars seni nasıl sıkıştrdık ama :D :D Sedat sefasını sür birinciliğin çıktım ben :D

---------- Spam Engelliyici 02:00 ---------- Önceki Mesaj 01:59 ----------

Bu arada harbiden nickler neydi öyle yakışmıyor beyler hiç :D

sen oynamayı bilmiyon reyis :D senle ortaklık zor artık adamı yiyemiyon :D

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] müdür kusura bakma donuyo :D

zevkliydi usta ben seni başta yanlışlıkla yedim hahhahah :D sonra telafi ettik ama :D

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

@kumarbaz oyundan çıkcaktım parçaladım kendimi sana verdim fakat sen geldin beni parçaladın :D sonra kendin parçalandın yedim seni :D

beni yemekle hata yaptın :DD:D:D

sen oynamayı bilmiyon reyis :D senle ortaklık zor artık adamı yiyemiyon :D

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------

zevkliydi usta ben seni başta yanlışlıkla yedim hahhahah :D sonra telafi ettik ama :D

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

@kumarbaz oyundan çıkcaktım parçaladım kendimi sana verdim fakat sen geldin beni parçaladın :D sonra kendin parçalandın yedim seni :D

La ben bunu daha yeni yeni öğreniyorum ama fena bağımlılık yapıyor daha girmiycem :D

Arkadaşlar server donuyo diyen arkadaşlar vardı. Server özellikleri yükseltildi şuan sorunsuz oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar geçen oynadım bunuda amaç ne bunda aynı renk balonları toplamak mı?

[MENTION=12623]zack[/MENTION] sorma ya bağımlılık yapıyor, ama gece oldumu kötü oluyorda, gündüz o kadar gözleride yormuyor uykusuzda bırakmıyor, fazlada duramıyorsun:D
[MENTION=10960]fth[/MENTION] büyük balon kücük balonu yemeye çalışıyor w tuşuna basarsan yem atıyorsun karşı tarafa, space ( boşluk ) tuşuna basarsan 2 ye bölünüyor ve uzağa zıplıyorsun

Büyük Balon Küçük Balonu yer.

[MENTION=13845]original[/MENTION] ben hiç donma yaşamıyorum ama ara ara oyundan çıkanlar gördüm, onları server mı attı yoksa kendilerimi çıktılar? Eğer serverla alakalı bi problemse dedicated alacağım.

[MENTION=13845]original[/MENTION] ben hiç donma yaşamıyorum ama ara ara oyundan çıkanlar gördüm, onları server mı attı yoksa kendilerimi çıktılar? Eğer serverla alakalı bi problemse dedicated alacağım.

Ne gerekiyorsa al bence eğlenceli oyun:)

akşam yada gece oynarız artık 20 kişi felan o zaman zevkli oluyor, yalnız bende hiç takılma donma, lag olmuyor, bu sorunlar olan arkadaşlar bir de agar.io ya girip bakabilir mi aynısı oradada oluyor mu diye? İnternetin adil kullanım kotasına takılıyor olabilir, 8gb ram taktı [MENTION=10243]herzaman[/MENTION] olmaması lazım

akşam yada gece oynarız artık 20 kişi felan o zaman zevkli oluyor, yalnız bende hiç takılma donma, lag olmuyor, bu sorunlar olan arkadaşlar bir de agar.io ya girip bakabilir mi aynısı oradada oluyor mu diye? İnternetin adil kullanım kotasına takılıyor olabilir, 8gb ram taktı [MENTION=10243]herzaman[/MENTION] olmaması lazım

Bendede hiç sorun olmuyor anlayamadım baya akıcı oynuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri