Zack hocam adam yemeye giderken besle yiyelim acemisin sanırım![]()
Yüzyılın noobu konuştu ahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zack hocam adam yemeye giderken besle yiyelim acemisin sanırım![]()
intikam soğuk yenen bir yemekdir demi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sayın adminimbizi era ile köşeye sıkıştırıp ilk öne yemeyecegım ayagına yatıp yemenizi unuttuk mu
![]()
psi efendi hele sen 4 kişi olup hunharca bizi yerken bunu unutucağız mı sandın
![]()
fake ismimle girmişler ben o değilim haberiniz olsunyeni nic Namesiz Hücre tek takılıyorum
[MENTION=12623]zack[/MENTION] bekliyorum hepsini yiyebiliriz
![]()
Sen bana oyun yapıyorsun bıraksana yem atıyorsun beni kendine çekiyorsusn era arkadan geliyor hooooooooop sonra ikiniz kırışıyorsunuz siz varya![]()
Hocam daha dün başladım sayılır bende tamamen![]()
Yüzyılın noobu konuştu ahaha![]()
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] u görünce direk yön değiştiriyorum zatenO ne öyle hocam neyle besleniyon sen
Bi kişiyi yiyebildim kime denk geldi bilmiyorum bi ara 3. kadar geldim [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] sıkıştırdı [MENTION=11620]era[/MENTION] önümü kesip yidi
![]()
Alışırsın zamanla hocam
Yok beaaa Adem im 1. oluyordum server bakıma girdi.Namesiz hücreyi yedim bitirdim
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kardeşim hax e benzemez bu oyun bulursam affetmem yerim
![]()
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] aga kendim ettim kendim buldum harbiden 3 kişi takım oldumu diğer insanlara oyun zehir oluyor, bence herkes tek olsun, en fazla 2 kişi takım olun olursanız bide sizin 3lü takım hepten bi acayip arkadaş doğuyorum ufacığım yine yiyiyorsunuz tam açsınız
Ram değişti, res atıldı açıldı, herkes tek gelin lütfen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.