Bana Acil Dönüş Yaparmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mexis

Kayıtlı Üye
bana cok acil donus yapabilirmisin.
Cok önemli bir konu var.Seninle ilgili cok önemli
[MENTION=24330]HalilKılıç[/MENTION] telafiyi giderdi 20 kanal arkadaşa 20 kanal bana verdi, teşekkür ettik.

Durum Şu ;
[MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] arkadaştan özürdiliyorum, bana satılan kanalları yanlışlıkla onada satılmış, bir kaç tane kanalada baktık aynı kanallar onada satılmış, yani ARALIK ayında [MENTION=24330]HalilKılıç[/MENTION] sattığı kanalları bir başkasına daha satmış, benim günlük düzenli getiren kanalımıda [MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] kendi kanalı sanıp bir şekilde alıp adsensesini eklemiş bende sonradan çalınmış diye geri alıp arkadaşın adsense kodundan arkadaşa ulaştım bir şekilde.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] durum bundan ibaret sevgili modlar.

Son düzenleme:
galiba ben tanıyorum bunu kanal satmıştım ne oldu ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

banka hesabı olacak bende akşam iletirim sana bakarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok saol.mudur eger bulamazsam arkadasa buradan saglam index yapacagim ve sonunda dogru siber suclara, tam itham yapamadigimdan bekliyorum su an bi konusalim bakalim

teli vardı bende dur ben de kanal satcaktım geçenlerde telle konuşmuştum bulursam özelden mi atayım burdan mı yazayım..

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

@daralll hocamın yazdığı yerdeki tel bendekide whatsapp son görülme 9 buçuk falan..

teli vardı bende dur ben de kanal satcaktım geçenlerde telle konuşmuştum bulursam özelden mi atayım burdan mı yazayım..

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

@daralll hocamın yazdığı yerdeki tel bendekide whatsapp son görülme 9 buçuk falan..

Hocam reli varsa sana zahmet bi mesaj caksana boylr boyle bi durum var diye.

Konu su benim bir kanalim.calinmis geri almayai basardim, girdigimde adsense farkliydi adsense kodundan birine ulastim oda bu arkadasa sattigini soyledi adsense hesabini o yuzden bu arkadasi ariyorum

Hocam reli varsa sana zahmet bi mesaj caksana boylr boyle bi durum var diye.

Konu su benim bir kanalim.calinmis geri almayai basardim, girdigimde adsense farkliydi adsense kodundan birine ulastim oda bu arkadasa sattigini soyledi adsense hesabini o yuzden bu arkadasi ariyorum

skype:edit.. hocam skypte online dı yazdım istersen ekle sor cevap gelmedi daha..

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------

skype tan cevap yazdı sana ulaşacakmış ..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben Asım tam olarak sorun nedir? Ayrıca konuya bir insanın kişisel bilgilerini apaçık herkese dökmek pek uygun bir durum değil varsa bildiğiniz birşey pm üzerinden ilerleyin google'a adım yazıldığı zaman hoş olmayan şeylerin görünmesini istemem. Arkadaşı skype'tan ekledim. Pm olarakta ulaştım kendisinden dönüş bekliyorum. Ayrıca tam olarak olayıda anlayabilmiş değilim gerçekten :) Sizden ricam isim, skype ve telefon gibi özel bilgilerimi lütfen konu içerisinde editlemeniz olacaktır. Ek olarak belirtmek istediğim [MENTION=22208]Aiobu[/MENTION] ben seninle hiç ticaret yapmadım ki :S

[MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] kişiye ulaşıldığına göre, kişisel bilgiler içeren postlar silinmiştir. Konunun olumlu yada olumsuz sonucunu bu konu içerisinde bildirirseniz seviniriz.

Mexis adlı üyenin bir kanalı çalınmış ve o kanalı kurtarmış. Sonrasında kanalı açtığında bir adsense hesabına bağlı oldugunu görmüş ve dün pub adresinden birlikte araştırıyorduk. Hatta kanala giriş yapan kişinin ip adresini verdi dün era ile baktık ama forumda bulamadık.

Şimdi bana verdiği ip adresine baktığımda [MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] senin şu andaki ip adresin ile uyuşuyor.

Mexis ile iletişime geçin. Belki sanada çalınan bu kanalı başkası satmıştır.

Mexis adlı üyenin bir kanalı çalınmış ve o kanalı kurtarmış. Sonrasında kanalı açtığında bir adsense hesabına bağlı oldugunu görmüş ve dün pub adresinden birlikte araştırıyorduk. Hatta kanala giriş yapan kişinin ip adresini verdi dün era ile baktık ama forumda bulamadık.

Şimdi bana verdiği ip adresine baktığımda [MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] senin şu andaki ip adresin ile uyuşuyor.

Mexis ile iletişime geçin. Belki sanada çalınan bu kanalı başkası satmıştır.

Yok zaten adsense hesabı falan benim hesabada ben giriş yaptımda biz arkadaş ile skype'de görüşüp konuya netlik kazandırdık. Aynı hesap 2 farklı kişiye satılmış yani hesabı satan kişiden kaynaklı bir sıkıntı var ortada madur arkadaşta durumu size bildirecektir. Ayrıca kişisel gizliliğimi koruduğunuz için teşekkür ederim. Saygılarımla,

[MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] arkadaştan özürdiliyorum, bana satılan kanallar onada satılmış, bir kaç tane kanalada baktık aynı kanallar onada satılmış, yani ARALIK ayında [MENTION=24330]HalilKılıç[/MENTION] sattığı kanalları bir başkasına daha satmış, benim günlük düzenli getiren kanalımıda [MENTION=23374]Xtrader[/MENTION] kendi kanalı sanıp bir şekilde alıp adsensesini eklemiş bende sonradan çalınmış diye geri alıp arkadaşın adsense kodundan arkadaşa ulaştım bir şekilde.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] durum bundan ibaret sevgili modlar.

bu arkadaşların mail satışı yasaklansın !!!

Hocam gerek yok karışıklık olabilir, ama eski kanallar 4-5 aylık olunca bide getirisi olan kanallar olunca sıkıntı oldu.

Mail satıcıları bazen karışıklık yapabilir, bende sattım zamanında bende karıştırdığım oldu.

kişinin isim bilgileri silindi

Teşekkürler hocam.

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------

Ben demiştim sana satıcı hatasıdır diye

Hocam sen biliyon bu işi ya, hem ismini söylediğim anda arkadaşın srcsini çıkarmana da şaşırdım :D senden korkulur

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

@halilkılıç telafiyi giderdi 20 kanal arkadaşa 20 kanal bana verdi, teşekkür ettik.

Bence kanala girer girmez aninda şifre degisilmeli yani cok cok 2 dk snzi alır emeklerinize yazik olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri