Bankanın Hesap İşletim Ücreti Adı Altında Para Kesmesi

Ben garantiye sordum keseriz gene dediler yıllık 100 tl mi ne dedi bana çalışan öğrenci hesabımız yok dedi

Garanti kadar haysiyetsiz bir banka yok tüketici heyetine verdik 300 TL 10 yıllık aidat aldık mahkeme kağıdında tüm aidatın tüketiciye ödenmesi ve aidatın iptaline oy birliğiyle karar verilmiştir yazıyor.Geçen babam fatura bir getirdi kol gibi 70TL kredi kartı aidatı :D şaka gibi müşteri hizmetlerini arıyorum iyi günler böyle böyle mahkeme kağıdıda var neden aldınız orada artık alınmayacak yazıyordu e beyefendi 69 TLnin 30 TLsini size iade ettik 39 TLsinide bankamız kesti size özel diye,dedim iyi günler suratına kapadım telefonu :D.Adamlar hak hukuk tanımıyor en ağır aidat ücreti eft ücreti garantide bulaşmayın.

Son düzenleme:
EnPara varken neden bu kadar heyecan yaşıyorsunuz hocam :)
Valla EnPara ile kafam rahat. Ne kesinti var ne başka bir zorlama. Herşey ücretsiz. Verdikleri kalemi de hala kullanıyorum

oho nerde kaldı onlar.. artık havaleye bile para kesiyolar 1.10 kurus .

Ben garantiye sordum keseriz gene dediler yıllık 100 tl mi ne dedi bana çalışan öğrenci hesabımız yok dedi

6 ayda bi 58 tl kesiyorlar malesef. bende iptal ettirip en para ya geçicem büyük ihtimal diğer adsenseleride aile bireyleri adına en parada taşıyacağım

tek kart olunca yıllık çok gibi gelmiyor 100 tl ama 3 tane var şuanda her yerde atm si var diye garanti kullanırdım hep. yıllık 300 tl ediyor boşa niye gitsin

ziraatten 4 tane hesap var yıllık 70 liramı ne kesiyorlar. diğer bankalarda ayı şekilde kesiyorlar birşeyler. iptalde edemiyorsunki el mahkum mecbur verecez.

Edit: 2 tanesi öğrenci olduğum için verdiler giriş kartı ve bursluluk kartı. diğer ikisi şahsi onlardan kesiyorlarmış bi

Bende enpara kartı sipariş ettim yarın evime gelecekler kaç dk oturuyolar?

onu bilmemde her ay 1.25 kuruş kontörden kesiyolar. 12 ayda yuvarlsak 20 tl eder. kaç milyon kisinin hattı oldugunu düşün .

bankaların yaptıgıda normal. Ögrencisen işbankasına git ücretsiz.

Enpara ve kuveyt kesmiyor. Otomatik ödeme verdiğiniz çoğu banka da kesinti yapmıyor. Bildiğimce garanti-finans var bunların arasında.

Geçtiğimiz Gün Akbank Hesabımdaki Googleden Yatan Parayı Çekmeye Gittim. Para 50 TL Eksik. Dedim Hayırdır? Eleman Hesap İşletim Ücreti Kestiğini Söyledi. Birde Aralıkta 50 TL Kesilecek Deyince Hesabı Kapattım. Resmen Soygun Yapıyorlar...

Hesap işletim enpara almıyor sanırım kuveytte almıyordu. Arkadaşlar öğrenci iseniz öğrenci belgenizi alarak 6 ayda bir bankaya götürüyorsunuz ve kesilen hesap işletim ücretinizi hesabınıza geri yüklüyorlar yada aylık ödemeniz varsa çoğu bankada 2 tane otomatik ödeme talimatı verdiğinizde bu ücreti kesmiyorlar.

Tüm yazilanlari okudum.iki hesabim ziraatdan bu gün yapilan.ödemeleri.aldim hesaplardan 40 TL.kestiler yarin ilk isim enparadan açmak.olucak krediye girdik allah yardimcimiz.olsun tavsiyem enparadir

Bankaları boykot edelim arkadaşlar artık bu halkı sömürenlerden uzak durmak lazım gerçi enparada neler yapıyodur ama bu halkın cebine en uygun olan neyse o olmalıdır.

Bende enpara kartı sipariş ettim yarın evime gelecekler kaç dk oturuyolar?
ben eve sokmadım hocam,kapıdan hallettim. Bilgi filan vermek için oturuyolar herhalde ben bilgi almak istemedim. Kapıdan tabletle kimlik resmini çektiler,imza attım ve gittiler. Yanında ufak kutu gibi paket veriyolar içinden hediyedir,atm kartıdır çıkıyo, 10dk sürmedi işlem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri