İsmim Sefer yaşım 21 Selçuk üniversitesi 3.sınıf işletme bölümündeyim. Üniversite 2.sınıftayken internetten para kazanma adına bir kaç iş yaptımki ilk başlarda blog ve site açarak bu işlere başladım. Geçen sene yazın sonuna doğru bu işle yeni tanıştım. İlk başlarda gerçektende çok zorlanmıştım özellikle pes etme noktasına gelmiştimki o zamanlar ilk 1 ay da sadece 3 TL gelir elde etmiştimki gerçektende benim yerimde başka biri olsa idi pes etmiş olabilirdi.
Youtube 2.ayında ise awesomeness network le tanıştım ve iyi kötü videolar atmıştım videolar gerçekten de izlenmeye başlanmıştı. Ödeme limitini geçtikten bir süre sonra kanal teliften kapanmıştı. Ben de umutsuzluğa kapılmıştım ödeme gelmeyecek diye ama umudumu kesmedim ve ilk ödememi bu network sayesinde aldım
1.Ödeme
İlk ödememi aldıktan sonra gerçektende çok sevinmiştimki çevremdekiler youtubeden para kazandığıma pek inanmamışlardı.İlk ödemem sayesinde öğrencilik hayatım daha da renklendi. Artık kendi paramı kazanmanın değerini anlıyordum.
Tabiki ilk ödemeyi almadan önce awesomeness networke yine yükleniyordum. Awe ile ilgili yorumları gördükçe artık iştahım kaçıyorduki bu ara adsense pinide gelmiş oldu.
Ve beklemediğim bir anda 2.ödemeyi partnerden atılmış olan kanalıma aldım.
2.Ödeme
Artık bu ödemeden sonra daha da iştahlanıyordum ve birazda adsenseye yükleniyordum. Adsense limiti geçip 3.ödememide almış oldum.Miktar 315 TL
Artık adsense ile partnerliği bir arada götürmeye başladım ki youtube sistemi değiştirmiş ünlem denen baş belası ortaya çıkmıştı. Ama pes etmedim
ve 4.ödememi de aldım.
4.Ödeme
4.Ödeme sayesinde 1 ay daha ailemden para almamıştım.O yüzden benim için yeri çok ayrı
Artık youtubeyi tam anlamıyla öğrenmeye başlamıştım ve partnerlikle devam edip adsenseyi iyice boşlamıştım.
Awe ye 5 kanal bağlayıp yüklü miktarlara ödeme bekler hale gelmiştim. 2 Mayıs da son ödememi aldım ve bu ödeme benim için azmin zaferi idi.
Ve 2 Mayıs azmin zaferi
Sizlere tavsiyelerim ;
-Asla pes etmeyin çünkü bu sektörde gerçektende çok para var.
-Başkalarının sözüne aldırış etmeyin.
-Kesinlikle PARTNER + ADSENSE + WEB SİTE İŞLERİYLE UĞRAŞIN.
Ben kendime inandım sizde kendinize inanın.
Kullandığım alet edavatlar ;
Videoyap botu,
alwaysonpc,
sony vegas pro,
movie maker,
ve en önemli nokta youtubede olmayan videoları bulup atmakta yatıyor.Çünkü ödememi aldığım video 950 bin izlenme almıştı ve youtubede sadece ben atmıştım.
Benden bu kadar inşallah sizinde anlatacak hikayeleriniz olur.