Başarı Hikayem l Azmin zaferi :)

• Kullanıcı zetsurin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
tebrikler basarılarınızın devamını dilerim :) kazanç koymak yasak ama bildiğim kadarıyla resimleri editleyip miktarları gizleyin isterseniz :)

İsmim Sefer yaşım 21 Selçuk üniversitesi 3.sınıf işletme bölümündeyim. Üniversite 2.sınıftayken internetten para kazanma adına bir kaç iş yaptımki ilk başlarda blog ve site açarak bu işlere başladım. Geçen sene yazın sonuna doğru bu işle yeni tanıştım. İlk başlarda gerçektende çok zorlanmıştım özellikle pes etme noktasına gelmiştimki o zamanlar ilk 1 ay da sadece 3 TL gelir elde etmiştimki gerçektende benim yerimde başka biri olsa idi pes etmiş olabilirdi.

Youtube 2.ayında ise awesomeness network le tanıştım ve iyi kötü videolar atmıştım videolar gerçekten de izlenmeye başlanmıştı. Ödeme limitini geçtikten bir süre sonra kanal teliften kapanmıştı. Ben de umutsuzluğa kapılmıştım ödeme gelmeyecek diye ama umudumu kesmedim ve ilk ödememi bu network sayesinde aldım :)

1.Ödeme

İlk ödememi aldıktan sonra gerçektende çok sevinmiştimki çevremdekiler youtubeden para kazandığıma pek inanmamışlardı.İlk ödemem sayesinde öğrencilik hayatım daha da renklendi. Artık kendi paramı kazanmanın değerini anlıyordum.

Tabiki ilk ödemeyi almadan önce awesomeness networke yine yükleniyordum. Awe ile ilgili yorumları gördükçe artık iştahım kaçıyorduki bu ara adsense pinide gelmiş oldu.

Ve beklemediğim bir anda 2.ödemeyi partnerden atılmış olan kanalıma aldım.

2.Ödeme

Artık bu ödemeden sonra daha da iştahlanıyordum ve birazda adsenseye yükleniyordum. Adsense limiti geçip 3.ödememide almış oldum.Miktar 315 TL

Artık adsense ile partnerliği bir arada götürmeye başladım ki youtube sistemi değiştirmiş ünlem denen baş belası ortaya çıkmıştı. Ama pes etmedim
ve 4.ödememi de aldım.

4.Ödeme

4.Ödeme sayesinde 1 ay daha ailemden para almamıştım.O yüzden benim için yeri çok ayrı :)

Artık youtubeyi tam anlamıyla öğrenmeye başlamıştım ve partnerlikle devam edip adsenseyi iyice boşlamıştım.

Awe ye 5 kanal bağlayıp yüklü miktarlara ödeme bekler hale gelmiştim. 2 Mayıs da son ödememi aldım ve bu ödeme benim için azmin zaferi idi.

Ve 2 Mayıs azmin zaferi :)

Sizlere tavsiyelerim ;

-Asla pes etmeyin çünkü bu sektörde gerçektende çok para var.
-Başkalarının sözüne aldırış etmeyin.
-Kesinlikle PARTNER + ADSENSE + WEB SİTE İŞLERİYLE UĞRAŞIN.

Ben kendime inandım sizde kendinize inanın.

Kullandığım alet edavatlar ;

Videoyap botu,
alwaysonpc,
sony vegas pro,
movie maker,

ve en önemli nokta youtubede olmayan videoları bulup atmakta yatıyor.Çünkü ödememi aldığım video 950 bin izlenme almıştı ve youtubede sadece ben atmıştım.

Benden bu kadar inşallah sizinde anlatacak hikayeleriniz olur. :)

Maşallah güzel para güle gule harca

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Merhaba Hocam,

Başarının devamını dilerim. Çok doğru zamanda adsenseye geçmişsin. Belkide ilk denemende partnerdan ödemeyi almasaydın bunlar olmayacaktı.

Youtube'dan para kazanmanın en büyük sırrı : Kanal kapanmaları olsada en az 2 ay yılmadan çalışmak. Etranızda size yol gösterek kimse olmayabilir ama ytpara.com da tanıdığım aylık 5.000 tl üstü kazanan 50'den fazla kişi var.

Herkeze ıyı gunler oncelıkle yıne ben geldım :D D: D :D

Oncelıkle basarılarının dewamını dılerım allah sana ve dıger alın terı doken kardeslerıme/abılerıme :D bol kazanclar ve sanslar wersın
Bnde 4.5 . ayıma gırıcem daha kazanc 3 tl yı bıle gecmedı gecelı gunduzlu calısıyorum adsense ıle partner yok :D acaba yt den para kazanma sansmı sana gore ?
İyi forumlar
dostum bence bu işin üstüne fazla düşmüyorsun.düşsen hertürlü günlük 10 tlye ulşabilirsin.yeterki iyi araştır düzenli çalış ve süreklilik sağla :)

Merhaba Hocam,

Başarının devamını dilerim. Çok doğru zamanda adsenseye geçmişsin. Belkide ilk denemende partnerdan ödemeyi almasaydın bunlar olmayacaktı.

Youtube'dan para kazanmanın en büyük sırrı : Kanal kapanmaları olsada en az 2 ay yılmadan çalışmak. Etranızda size yol gösterek kimse olmayabilir ama ytpara.com da tanıdığım aylık 5.000 tl üstü kazanan 50'den fazla kişi var.
Esas is botta sende 100binleri goturuyon:) inşallah bende bu kadar güzel bir yazilimci olurum

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

dostum bence bu işin üstüne fazla düşmüyorsun.düşsen hertürlü günlük 10 tlye ulşabilirsin.yeterki iyi araştır düzenli çalış ve süreklilik sağla :)
Walla ıddıasına bıle gırerım kımse benım kadar bu 4.5 ay boyunca calısmadı bunu ıdda edıyorum :) fazlaca dusuyorum :)

dostum bence formu bi kere daha gözden geçir serkan abinin konularını.ev arkadaşım daha başlayalı 2 hafta oldu günlük 10 tlyi görüyor nerdeyse.şuana kadar yaptıklarının tam tersini yap yada daha farklı şeyler yap illaki olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri