Baskın anında program gizleme ?

Lenovo'nun yeni bi ürünü var flash bellek şeklinde taktığın her monitöre açıyor işletim sistemini win10 kullanıyor bunu kullanabilirsin baskın oldumu çıkar usb'yi makina bozuk dersin yerlerse :D

Hocam siz bide hangi para birimine güvenebiliriz diye konu açmıştınız ihtimalleri falan yazmışsınız o konuda, noldu cıa evinize baskınamı gelicek noluyor :D

Bu kadar çok ihtimal düşünürsek yaşayamayız

Lenovo'nun yeni bi ürünü var flash bellek şeklinde taktığın her monitöre açıyor işletim sistemini win10 kullanıyor bunu kullanabilirsin baskın oldumu çıkar usb'yi makina bozuk dersin yerlerse :D

Yemezler hocam sanmıyorum :D zaten dediğim programı açmak için iyi bir kasa gerekiyor bellekte kurulu olacak kadar küçük değil :D

bizim ülkede lisans denetlemesimi vardı ki ? resmi kurumlar dışında bu olayı takan olcağını sanmıyorum denetleyenipte yakalananıda duymadım

Aklıma şu fotoğraf geldi. Acaba başlarına ne geldi.

9QrDd5.jpg

Son düzenleme:
Hocam siz bide hangi para birimine güvenebiliriz diye konu açmıştınız ihtimalleri falan yazmışsınız o konuda, noldu cıa evinize baskınamı gelicek noluyor :D

Başlığı açtıktan sonra geldi başıma ne geldiyse açmaz olaydım :D

bu arada ilk girdiye videoyu kim koydu merak ediyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

bizim ülkede lisans denetlemesimi vardı ki ? resmi kurumlar dışında bu olayı takan olcağını sanmıyorum denetleyenipte yakalananıda duymadım

10 dakika önce biz yakalandık hocam.

internet cafe işletiyorsanız lisansız programlara hiç bulaşmayın derim hocam.

ne olmaz hocam baskın mı? onu soruyorsan az önce kanıtları toplayıp gittiler

Şikayet üzerine geliyorlar incelemeye diye biliyorum, tanıdık bir internet cafe'ye böyle dalıp kaçak kullanılan her microsoft ürününe ceza yazdıkları duyumu gelmişti zamanında kulağıma pek inanmasam da. Tabi cafe yerini ve ismini değiştirince kısa bir süre sonra doğru olabileceğini düşündüm hep.

KESİN konuşma hocam şuan çalıştığım şirkette 4-5 yıl önce baskın olmuş katıldıkları bir fuarda anlaşılmış lisansız ürün kullandıkları sağlam bir ceza yemişler.

KESİN konuşma hocam şuan çalıştığım şirkette 4-5 yıl önce baskın olmuş katıldıkları bir fuarda anlaşılmış lisansız ürün kullandıkları sağlam bir ceza yemişler.

yazımda birtane kesinlik belirten ibare gösterirmisin

tamam niye bu kadar taktın ki ? kesin konuşmamışsın, konuşmada zaten anlamında öneri olarak yazmış olamaz mıyım ?

Sağlam ceza yeme ihtimali olan şirketlere kesin ve kalıcı çözümler sunabiliriz. Ankara,İstanbul

firmaysan yersin cezayı değilsen olmaz birşey

ben bilişim teknolojileri öğretmeni olarak internet kafe denetim komisyonunda görev yapıyorum. internet kafelerin belli başlı bakılan kriterleri var. bunlara göre ceza alınıyor.

işte aktif filtre kullanıyor mu? yasakları siteleri engelliyormu tib onaylı mı? log kayıtları tutuluyor ve imzalanıyor mu ? kamera kayıtları son 1 haftanın kayıtlarını tutmuş mu gibi. windows lisansına falan bakmıyoruz. ki baksak bile kimsenin lisanslı değildir zaten :D

Hukukta delilleri yok etme diye bir kavram var :) Dikkat et yok edecem derken daha fazla ceza alma :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri