Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aklıma şu fotoğraf geldi. Acaba başlarına ne geldi.
![]()
bizim ülkede lisans denetlemesimi vardı ki ? resmi kurumlar dışında bu olayı takan olcağını sanmıyorum denetleyenipte yakalananıda duymadım
Biraz c# bilen kolayca yazabilir o tarz bir programKısayol tuşu olacak programın mesela End tuşu basar basmaz lisansızları pid numaralarından kapatacak
![]()
Sonra programın kurulu olduğu yerdeki dosyaları ve reg kayıtlarını temizleyecek sıkıntı olmaz bence...
Edit: Bilgisayarda ssd olursa daha hızlı ve stabil olur![]()
Güzelmiş hocamsiz yazabilir misiniz bunu kaça yazarsınız. Veya bunu yazacak olan kişi kaça yazar?
programları gizliye alacak değil mi komple
arkadaş bahsettiği programı gizleye almıyor baskın anında direk siliyor![]()
Hocam gittigidiyor hepsiburada gibi sitelerde 40-50TLye windows lisans anahtarı satılıyo. Bunlar yasal deniyor, senelerdir satılıyo. 500-600TLlik lisansları nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar. Bunları kullansak sorun olurmu sizce?Hiç birşekilde gizleyemezsiniz, ben microsoft çözüm ortağıyım ve microsoft sistem mühendesiyim, öyle programla falan olacak iş değil, bi flaş disk takarlar networkte ne kadar lisansız ürün var döker ortaya.
Hiç birşekilde gizleyemezsiniz, ben microsoft çözüm ortağıyım ve microsoft sistem mühendesiyim, öyle programla falan olacak iş değil, bi flaş disk takarlar networkte ne kadar lisansız ürün var döker ortaya.
Gizlemeyle olacak gibi değil dediğiniz gibi hocam da. Harici hard diskten kullanınca veya programı silince ortada bir kanıt kalmıyor gibi. Sonuçta mahkemeye gidecek elle tutulur bir şey olmuyor.
Yaptığımız doğru bir şey değil biliyorum ama haftada 1 veya 2 saat kullanılan bir programa yıllık 10k dolar veremiyoruz pc başına. Program sahibi de bir çözüm sunmuyor daha doğrusu sunmak istemiyor. Böyle kaçak yollar deniyoruz
Hocam gittigidiyor hepsiburada gibi sitelerde 40-50TLye windows lisans anahtarı satılıyo. Bunlar yasal deniyor, senelerdir satılıyo. 500-600TLlik lisansları nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar. Bunları kullansak sorun olurmu sizce?
BSC gelmeden yani denetmenler gelmeden silerseniz zaten birşey bulmazlar.Ama program kuruluysa hiç birşekilde gizleyemezsiniz onu demek istiyorum. Daha önce bu konuda bilirkişi olarak görev aldım, mahkeme sizden yazılımların faturalarını isterler. Eğer gelmediyseler silin, ki bu gibi durumlarda genelde şu gün geliyoruz derler, en azından şirketler için öyle, cafe de nasıl bir prosüdür var bilmiyorum.
Bu tip ürün satanlar genelde lisans keyi ve etiketi satarlar, yiyosa faturası ile birlikte versinlerOnlar da denetlemelerde hiç bi işe yaramaz..
Güzelmiş hocamsiz yazabilir misiniz bunu kaça yazarsınız. Veya bunu yazacak olan kişi kaça yazar?
programları gizliye alacak değil mi komple
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.