Batuhan Koçhan İsimli Üyeden Şikayetçiyim

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flyx

Süper Moderatör
kendisinden 40 adet gmail aldım ilgili konu aradaki satış konusunda herhangi bir problem yaşamadım fakat ben genelde aldığım gmailleri belli bir süre kullanmam dinlendirir kanalları öyle açarım..

yaklaşık 1 ay sonra bir gmail ile oturum açtığımda gmailin cep onaysız olduğunu gördüm.. kalan 39 taneninde aynı şekilde olduğunu anlayınca kendisine özel mesaj yolu ile kontrol etmesi için 3 tane mail + şifre gönderdim şuan parasının olmadığını müsait bi zamanda parayı iade edeceğini ve vaktinin olmadığını söyledi..

iyi hadi bekleyelim dedim gmail ihtiyacım oldu ve aralardan karışık bi şekilde 3-5 kanal açtım ve kendi yöntemlerimle cep onayı yaptım.. kanallar bir gün bile dayanmadan kapanıyor 40 gmailden 1 tane bile kullanamadım.. üstelik bu sorunlar genel anlamda kıyım olan tarihlerden önceydi onunla alakası yok..

neredeyse 2 ay olacak arkadaşdan yeni gmail istemiştim artık istemiyorum 15 tlnin iadesini talep ediyorum.. kendisine defalarca kez pm yolu ile yazmama rağmen geri dönüş yapmadı.. uzunca bir süredir online değil bunu biliyorum fakat 2 aydır bekliyorum..

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: Batuhan Koçhan

Hocam geçmiş olsun, o parayı unutun gibi birşey benim fikrim, çocugun profilinde yaşı 15,
tekrar geçmiş olsun

gerçekten 15 yaşında bir çocuğa nasıl güvenip iş yaptınız ki acaba? geçmiş olsun diyorum.

Yönetim bu kanal satışlarına bir standart getirmedikçe daha çok kişi mağdur olur

Dostum atalarımız ne demiş '' Ucuz etin yahnisi yavan olur''...Forumda mail satışı yapan referans verebilecek onca kişi varken, biraz az ödeme yapak için her mail satandan ticaret yaparsanız akibetiniz şikayet konusu açmaktan öteye gitmez.

Önerin nedir hocam ?

Satılan kanalların %70-80 inin 1 hafta/2 hafta/ 1 ay satıcının garantisi altında olması diyebiliriz.

3cx ile bu forumu takip eden herkes zaten günde 100-200 adet kanal açabilir.
Meziyet bu kanalların kapanmasını engellemek.
Ben bugüne kadar farklı farklı bir çok kişiden kanal satın aldım.
Daha 1 kez bile hesaba girmediğim kanallar uçtu gitti ancak şikayet etmedim. Çünkü zaten bu kanalları alırken firelerin olacağını biliyoruz.
Ancak şöyle birşey var ki,
Bu işi çok amatörce yapan ve o ip değiştiriyoruz, gerçek numaralarla alıyoruz, yok çerezleri silip MAC adreslerini değiştiriyoruz diyenlerin çoğu hiç inandırıcı değil açıkçası.
Madem kapanmama garantisi veriliyor,
satış yapacaklara belli kıstaslar getirilmeli.
Konulara bir bakın, bir dönem resmen boş kanal satışında furya yaşandı.
Devamlı da bir şikayet konusu mevcut.
Sizce de bir önlem düşünülmemelimi

Yönetimle ne alakasi var adamlar o kadar is arasinda birde satışları mi takip etsinler her gmaile tek tek giripte baksinlar mi laf olsun diye konusmayin lütfen

Satılan kanalların %70-80 inin 1 hafta/2 hafta/ 1 ay satıcının garantisi altında olması diyebiliriz.

3cx ile bu forumu takip eden herkes zaten günde 100-200 adet kanal açabilir.
Meziyet bu kanalların kapanmasını engellemek.
Ben bugüne kadar farklı farklı bir çok kişiden kanal satın aldım.
Daha 1 kez bile hesaba girmediğim kanallar uçtu gitti ancak şikayet etmedim. Çünkü zaten bu kanalları alırken firelerin olacağını biliyoruz.
Ancak şöyle birşey var ki,
Bu işi çok amatörce yapan ve o ip değiştiriyoruz, gerçek numaralarla alıyoruz, yok çerezleri silip MAC adreslerini değiştiriyoruz diyenlerin çoğu hiç inandırıcı değil açıkçası.
Madem kapanmama garantisi veriliyor,
satış yapacaklara belli kıstaslar getirilmeli.
Konulara bir bakın, bir dönem resmen boş kanal satışında furya yaşandı.
Devamlı da bir şikayet konusu mevcut.
Sizce de bir önlem düşünülmemelimi
Dostum dediklerine katılıyorum
bende kanal satışı yapanlardan biriyim
Satış yapan kişilerin konularına bir düzen gelmesi şart
Bunlar nedir yaptığı işin en küçük detaylarını bile bildirmesi yönetimden ricamız (gerekli yardım ne ise yapmaya hazırım) örnek konu şablonu hazırlanması ve bunun dışına cıkılmaması gerekli bütün kaynaklar konularda resimlerle gösterilmeli

Dostum dediklerine katılıyorum
bende kanal satışı yapanlardan biriyim
Satış yapan kişilerin konularına bir düzen gelmesi şart
Bunlar nedir yaptığı işin en küçük detaylarını bile bildirmesi yönetimden ricamız (gerekli yardım ne ise yapmaya hazırım) örnek konu şablonu hazırlanması ve bunun dışına cıkılmaması gerekli bütün kaynaklar konularda resimlerle gösterilmeli

Örnek bir şablon oluşturur ve ona göre satış yapma şartı koyarız hocam.

Yeni üyelik sistemi kodlanıyor bilgilendirme konusu bir kaç güne açılır. TC kimlik no doğrulama işine gelince dolandırıcılık amacı ile gelen adam zaten onuda halleder.

Halleder doğrudur fakat 1-2 kişi bile engellesek kar bizim için :)

Arkadaşım Allah aşkına ya..
Rica ediyorum fikrin yoksa ağzınızı açmayın.

Sizin ne fikriniz varda konuşuyorsun dolandiricilik yapacak adam her şartta yapar bunu unutma forum kurallarida var 100 mesaj yada 10 ticaret puanı

Yani diğer türlü kanal satışı yapmak kolay.
2-3 genç arkadaşı oturturum pc başına
1 er adet vps alıp bastırırım 3cx günde 500 kanal satış konusu açarım.
Ancak bu iş arkasında durulmadı mı öyle çok basit bir iş değil.

Yönetime de kimse sorumlusu sizsiniz diyemez çünkü bu satış konusu için özel hazırlanmış bir kural yok. Ancak kural çıkarılması yönünde eleştiri yapmakta en doğal hakkımız

1.En az 1 aylık üyelik
2.En az 100 mesaj sayısı
3.Sitenin eski üyelerinden (mesela en az 6 aylık) 3 adet referans
vb arttırabilir veya değiştirilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri