Batuhan Koçhan İsimli Üyeden Şikayetçiyim

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle sormayacaksın hocam.
siz hangi banlanan üyemizsiniz diye sorarsak ve cevap alırsak derdini anlarız zaten...onun derdi benledir de boşuna hayal kurmasın :D

Biliyorum [MENTION=12033]daralll[/MENTION]; kendinin söylemesini istedim sadece yoksa, forum kurallarını ihlal edip banlandıgı gün gibi ortada, neden moderatörlerden şikayet etsinki; adam ban yemiş hatayı kendinde degil moderatörde arıyor...Çok tuhaf degilmi?

saygılı bir uslup kullansanız diyeceğim o iki mod arkadaşınla yok devam edeceksiniz. edin bakalım ama şunu bilin burada asla bu usluplarınız nedeniyle profosyoneller bilgilerini paylaşmayacak. serkan abi vardı bir yazıyordu oda fazla gelmiyor sanırım artık.
--

1. ben mod değilim.
Ama gerçekten çok boş konuşuyorsun.
He dinledik birbirimizi ne oldu?
Açık açık çık söyle işte, ne yaran varsa hangi Moddan memnun değilsen.

bak sana 2 Mod yazıyor zaten.

ben banlanan üye değilim fazla aktifte değilim işte bu konuşmalardan rahatsız oluyorum insanlara alaycı gözle bakıyorsunuz da bu sizin uslup kalitenizi gösterir. bu usluptan rahatsız olduğum için yazı yazmıyorum sadece okuyorum.
o zaman ortaya lafı bırakıp seyretmeyeceksiniz.her olaya müdahele ederken elbette yanlışımız olacaktır.daha 2 dk önce birine yanlış vermiş olduğum bir karar yüzünden özür dilemiş,kusura bakmayın demişimdir.iyi niyetli biri gelir lafı dolandırmadan söyler ,kimden neyden şikayetçiyse.burdaki herkes eleştireye açıktır.yok eğer siz bu şekilde kendini ifade ettiğinizi sanıyorsanız bu şekilde cevaplar almaya devam edersiniz.

altı üstü yazacağınız 2 kelime ...

ben bu forumda alaycı usluptan çok rahatsız oluyorum sen yaparsın başkası yapar eğer özür dileyecek olgunluktaysan helal olsun sana olgun bir insansın o zaman insanlar konuşarak anlaşır bilen bilecektir ama bilmeyenlerle alay etmek ve moderatorlerin buna sessiz kalması hatta destek olmasından rahatsızım bunu sen yaparsın başkası yapar bilemem ama böyle ortam var burda.

o zaman ortaya lafı bırakıp seyretmeyeceksiniz.her olaya müdahele ederken elbette yanlışımız olacaktır.daha 2 dk önce birine yanlış vermiş olduğum bir karar yüzünden özür dilemiş,kusura bakmayın demişimdir.iyi niyetli biri gelir lafı dolandırmadan söyler ,kimden neyden şikayetçiyse.burdaki herkes eleştireye açıktır.yok eğer siz bu şekilde kendini ifade ettiğinizi sanıyorsanız bu şekilde cevaplar almaya devam edersiniz.

altı üstü yazacağınız 2 kelime ...

saygılı bir uslup kullansanız diyeceğim o iki mod arkadaşınla yok devam edeceksiniz. edin bakalım ama şunu bilin burada asla bu usluplarınız nedeniyle profosyoneller bilgilerini paylaşmayacak. serkan abi vardı bir yazıyordu oda fazla gelmiyor sanırım artık.

Hala boş yazıyorsun, lafı eveleyip geveliyorsun.
+ Hiçbir Mod arkadaşım yok.

Birde anlamadığım kim ne paylaşmayacak?
Senmi profesyonelsin?
Bilgi paylaşmam felan yazıyorsun?
Mesajlarını arattım forumdaki hiçbir bilgi paylaşımın yok + hiçbir üyeye yardımın zaten yok.
Yapmadığın şeyler hakkında hala Ahkam kesiyorsun.
:D

'' darall elbet sende alıntı yaparsın ve bu sefer de muslera hocamız seni banlar. ''
Twitter yasaklandı diye millattan önceki konuda böyle bir lafın var.
Herhalde sende o hengamede arada banlandın, yada uyarı aldın.

ispatlamayan müfteridir.

Bu adam kasten yapıyor ya, şu modlardan neden şikayet ediyorsun diyoruz her lafı söyledi bir onu söylemedi, bizde tahmin yürütüyoruz ondan sonrada ispatla diyor, derdini söyle arkadaşım bu kadar basit bir soru, uslüpda gayet uygun işte, daha ne istiyorsun moderatörlerden şikayetin nedir? soru bu cevap bekliyorum...

öyle sormayacaksın hocam.
siz hangi banlanan üyemizsiniz diye sorarsak ve cevap alırsak derdini anlarız zaten...onun derdi benledir de boşuna hayal kurmasın :D

multi üyeliğe karşı bir sistem yokmu şuan sitede ?
bunu engelleme imkansız ama.
popüler bir platforumda multi üyelik alıp kullananlara gold üyelik verecez diyorlardı o kadar iddalıydılar :D kaç senedir takip ediyorum çok nadiren multi üyelik konusu açılmıştır :D

ben bu forumda alaycı usluptan çok rahatsız oluyorum sen yaparsın başkası yapar eğer özür dileyecek olgunluktaysan helal olsun sana olgun bir insansın o zaman insanlar konuşarak anlaşır bilen bilecektir ama bilmeyenlerle alay etmek ve moderatorlerin buna sessiz kalması hatta destek olmasından rahatsızım bunu sen yaparsın başkası yapar bilemem ama böyle ortam var burda.
buyrun rahatsız olduğunuz konularda ve mesajlarda report u kullanın ,yardımcı olun bize.en ufak bir argoya bile sabahtan akşama kadar ceza puanı veriyorum.

ceza yiyenler çıkıp söylesinler nelerden ceza yediklerini tahmin edemezsiniz.tabii yönetim tarafından kesilen ceza puanlarını göremediğiniz için müdahele edilmiyor diye düşünebilirsiniz.(bu konudaki msjlara pc yi daha yeni açtığımdan bir uygulamada bulunmadım)

hatta verilen cezalar üyelere açılsın diyeceğim ama yapılan şikayetlerle aynı çerçevede göründüğü için ayırmak gerekir başta.

Davetiye sistemi olmalı bence de,güzel,kaliteli bir forum çöp olmamalı her yönüyle.

Değerli Moderator

Forumda çok alaycı uslup oluyor az buçuk bilenler bilmeyenleri aşağılıyor bundan rahatsız oluyorum okuduklarımın bazıları hakaret küfür olmasa da rahatsızlık duydumu belirttim o kadar. Ama dememiş olaydım hiç toz kondurmuyorsunuz. Forumun büyümesi için bir yazı yazsam demek ki, bize hakaret ediyor banlarsınız beni. Konuşmaktan çekinmeyin önemli olan birbirimizin kalbini kırmamak. Kolay gelsin çalışmalarınız da. Ben sizleri okumaya devam edeceğim.

Bu adam kasten yapıyor ya, şu modlardan neden şikayet ediyorsun diyoruz her lafı söyledi bir onu söylemedi, bizde tahmin yürütüyoruz ondan sonrada ispatla diyor, derdini söyle arkadaşım bu kadar basit bir soru, uslüpda gayet uygun işte, daha ne istiyorsun moderatörlerden şikayetin nedir? soru bu cevap bekliyorum...

Peki teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.

buyrun rahatsız olduğunuz konularda ve mesajlarda report u kullanın ,yardımcı olun bize.en ufak bir argoya bile sabahtan akşama kadar ceza puanı veriyorum.

ceza yiyenler çıkıp söylesinler nelerden ceza yediklerini tahmin edemezsiniz.tabii yönetim tarafından kesilen ceza puanlarını göremediğiniz için müdahele edilmiyor diye düşünebilirsiniz.(bu konudaki msjlara pc yi daha yeni açtığımdan bir uygulamada bulunmadım)

hatta verilen cezalar üyelere açılsın diyeceğim ama yapılan şikayetlerle aynı çerçevede göründüğü için ayırmak gerekir başta.

Şikayet konularına mesaj yazmayınız kuralını hatırlatırım... Konuya dönebilir miyiz sayın yöneticiler :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

'' darall elbet sende alıntı yaparsın ve bu sefer de muslera hocamız seni banlar. ''
Twitter yasaklandı diye millattan önceki konuda böyle bir lafın var.
Herhalde sende o hengamede arada banlandın, yada uyarı aldın.
sen yazınca hatırladım ,evet...işlem yapmışımdır bu kelimeye.yapmadıysam da yanlış yapmışım.o zaman da 3 defa uyardıktan sonra ban uygulamıştım,daha ne yapabilirim ki...

ama hiç bir üyeye de daha önce ban atmışımdır diye diğerlerinden ayırmam,ayrıca 1 günlük üyeyle bin günlük üye benden aynı saygıyı,sevgiyi görür.belki pro değiliz ama gerek ,burdan gerek pm den ve skype dan bildiğimiz her soruyu cevaplamaya çalışırız.

neyse konu nerelere geldi ya.benim içim rahat valla.modların elinde de sihirli değnek yok bir anda forumu düzene soksun

onu da yaptık hocam.bir şikayet üstüne 80 maili tek tek kontrol ettik:D
komik geliyor ama ne yapalım kim haklı kim haksız diye o an yaptık böyle bir şey:D

allah yardımcınız olsun hocam ama çok komik bi durum gece gece çok güldürdünüz teşekkür ederim :D:D:D

Değerli Moderator

Forumda çok alaycı uslup oluyor az buçuk bilenler bilmeyenleri aşağılıyor bundan rahatsız oluyorum okuduklarımın bazıları hakaret küfür olmasa da rahatsızlık duydumu belirttim o kadar. Ama dememiş olaydım hiç toz kondurmuyorsunuz. Forumun büyümesi için bir yazı yazsam demek ki, bize hakaret ediyor banlarsınız beni. Konuşmaktan çekinmeyin önemli olan birbirimizin kalbini kırmamak. Kolay gelsin çalışmalarınız da. Ben sizleri okumaya devam edeceğim.

Ben moderatörlerden şikayetin ne diyorum, çünkü siz dediniz moderetörleri degiştirin diye sonra forumda çok alaycı uslup oluyora baglayıp kaçmak istiyorsunuz, neyse diyecek bir şey yok...

Hocam çocuk gelip "zengin olmaya geldim" diye konu açarsa tiye alınır tabi, mesajların kalitesi açılan konuyla dogru orantılıdır.
Kimse "youtube bittin sen" diye açılan konuda ünlem geçme yöntemlerinden bahsetmez.
Ben bugüne kadar adam akıllı sorunları olan veya paylaşım yapılan konularda dalga geçilen bi üslupla karşılaşmadım. ( Özgün video paylaşımları - beğenilmediği ve paylaşanların sivri konuşmalarından dolayı- bazı konulardaki ufak ikili anlaşmazlıklar hariç)
Yapılan ufak esprileri, tkılmaları ciddiye almayın bence bu kadar

Valla ben arkadaştan 5 tane mi ne almıştım gayette hızlı teslim etmişti. Bir sorun yaşamamiştim.

Şikayet konularına mesaj yazmayınız kuralını hatırlatırım... Konuya dönebilir miyiz sayın yöneticiler :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
hocam 40 tane telefon onaylı gmaili 15 liraya 15 yaşındaki satıcıdan alıyorsun.
ki o satıcı 9nisan da üyelik almış.13 gündür foruma uğramıyor.ben bu şikayetin peşine nasıl düşeyim.yakasına yapışsak ne olacak.adamın cebinde harçlığı yoksa nasıl versin paranı.adam bizim gibi iş,meslek sahibi biri değil ki.

diyeceksin ne diye satışa izin veriyorsunuz o zaman.serbest piyasa da sizde satıcıları düzgün seçin bir zahmet artık.

gelirse kendisini dinleriz.sonuçta konu burda durdukça kişi ismi google dan index alıyor @Batuhan Koçhan

Son düzenleme:
Şuan ytkoray var denedim, Kırgızistan dan sim kart satan arkadaş da var ondan da sipariş ettim yarın elimde olması gerekir deneyeceğim sanırım oda sağlam. 3cx onaylamalara karşı değilim temiz yapıldıktan sonra ama burada ki sorun her önüne gelenin satış işine girmesi. Mesela ben bugün 3cx onaylamayı öğrenip hemen kanal satışına başlamamalıyım. Buna nasıl bir çözüm bulacaksınız bilmiyorum ama kendini ispatlamış elamanlarla çalışırsanız belki çözüm olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri