Batuhan Koçhan İsimli Üyeden Şikayetçiyim

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım 3cx ile hala nasıl telefon buluyorsunuz bende mi sorun var günlerdir 1 numara bile bulamadım? Bulsam ben de kanallara bu kadar para ödemem.

değerli yönetim

yeni üyelik sistemini kodlarken moderatorleri de değiştirmeniz gerekir. madem büyüyeceğiz diyorsunuz gerekeni moderatorlerin kalitesini yükselterek yapmalısınız. aralarında iyi niyetli moderatorler olduğu gibi çok art niyetli moderatorler de var.

değerli yönetim

yeni üyelik sistemini kodlarken moderatorleri de değiştirmeniz gerekir. aralarında iyi niyetli moderatorler olduğu gibi çok art niyetli moderatorler de var.

Tamamı katagorilere dağıtılıyor şuan hocam modlarla ilgili şikayetleri herhangi bir admine iletmeniz yeterli şikayet bana ulaşır. Değerlendiririz.

değerli yönetim

yeni üyelik sistemini kodlarken moderatorleri de değiştirmeniz gerekir. madem büyüyeceğiz diyorsanız gerekeni moderatorlerin kalitesini yükselterek yapmalısınız. aralarında iyi niyetli moderatorler olduğu gibi çok art niyetli moderatorler de var.

Konu neden açıldı, mevzu nereye geldi, hocam şu art niyetli moderatörler kimler genel konuşmasanda şöyle medeni cesareti olan biri gibi isim vererek anlatsanda tüm moderatörler zan altında kalmasın...
Kaldiki hiçbir moderatör arkadaşım art niyetli degildir.Bundan emin olabilirsin.Yanlız bu fikre neye dayanarak kapıldın bir anlar istersen, ögrenmek isterim...:confused:

Yönetimle ne alakasi var adamlar o kadar is arasinda birde satışları mi takip etsinler her gmaile tek tek giripte baksinlar mi laf olsun diye konusmayin lütfen
onu da yaptık hocam.bir şikayet üstüne 80 maili tek tek kontrol ettik:D
komik geliyor ama ne yapalım kim haklı kim haksız diye o an yaptık böyle bir şey:D

değerli yönetim

yeni üyelik sistemini kodlarken moderatorleri de değiştirmeniz gerekir. madem büyüyeceğiz diyorsunuz gerekeni moderatorlerin kalitesini yükselterek yapmalısınız. aralarında iyi niyetli moderatorler olduğu gibi çok art niyetli moderatorler de var.

O kadar yorum var anladımda.
Senin bu yorumunu anlamadım.
2 aylık üyesin 12 mesajın var böyle bir laf ediyorsan, Çıkıp Şikayetim var kısmına yazarsın, hangi Mod'dan şikayetçiysen.

İşte bizde bundan bahsediyoruz.
Forumda üyelikler açıkken herkes giriyor.
:cool:

Satılan kanalların %70-80 inin 1 hafta/2 hafta/ 1 ay satıcının garantisi altında olması diyebiliriz.

3cx ile bu forumu takip eden herkes zaten günde 100-200 adet kanal açabilir.
Meziyet bu kanalların kapanmasını engellemek.
Ben bugüne kadar farklı farklı bir çok kişiden kanal satın aldım.
Daha 1 kez bile hesaba girmediğim kanallar uçtu gitti ancak şikayet etmedim. Çünkü zaten bu kanalları alırken firelerin olacağını biliyoruz.
Ancak şöyle birşey var ki,
Bu işi çok amatörce yapan ve o ip değiştiriyoruz, gerçek numaralarla alıyoruz, yok çerezleri silip MAC adreslerini değiştiriyoruz diyenlerin çoğu hiç inandırıcı değil açıkçası.
Madem kapanmama garantisi veriliyor,
satış yapacaklara belli kıstaslar getirilmeli.
Konulara bir bakın, bir dönem resmen boş kanal satışında furya yaşandı.
Devamlı da bir şikayet konusu mevcut.
Sizce de bir önlem düşünülmemelimi

hocam boş kanal kapanıyorsa zaten dediğiniz gibi ip çerez telefon değiştiriyorum işini yiyorlar demektir seri açmak amaçıyla aynı ip çerezden açıp satış yaparlar ve sonra bu duruma gelinir

bence hesap satışı tamamen durdurulsun bu toplu hesap satanlardan kapanmaz desede belli bi süre sonra hepsi yine kapanıyor

Rahatsız olmak için yazmak zorunda mıyım ? Sadece okuduklarımdan rahatsız olamaz mıyım ? Forumun yönetici bir konudan söz etti bende ilave yaptım neden sinirleniyorsunuz bu kadar anlamadım. Yani forum büyümek istiyorsa yazana saygınız olduğu gibi okuyana da saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa kendi aranızda al gülüm ver gülüm yaparsınız ben yeterince çok kazanıyorum zaten ama forum belli bir noktaya gelmeden insanlar birbirine saygılı olmadan fazla da yazmak istemiyorum o kadar. Yönetici değişime girdiklerini söyledi iyi yapmış bende bunun ilk önce moderatorlerden başlaması gerektiğini söyledim.

O kadar yorum var anladımda.
Senin bu yorumunu anlamadım.
2 aylık üyesin 12 mesajın var böyle bir laf ediyorsan, Çıkıp Şikayetim var kısmına yazarsın, hangi Mod'dan şikayetçiysen.

İşte bizde bundan bahsediyoruz.
Forumda üyelikler açıkken herkes giriyor.
:cool:

Geçmiş olsun hocam gmail alırken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Şahsınız adına üzüldüm o gibi durumlar çok sinirlendirir adamı

sabirli hocamin dedigi gibi cesaret gosterip su mod un yazdiklari ve yaptklari yanlis diyeblrmsn hangi mod yardim istesem geri cevirilmedim bu zaman kadar

Rahatsız olmak için yazmak zorunda mıyım ? Sadece okuduklarımdan rahatsız olamaz mıyım ? Forumun yönetici bir konudan söz etti bende ilave yaptım neden sinirleniyorsunuz bu kadar anlamadım. Yani forum büyümek istiyorsa yazana saygınız olduğu gibi okuyana da saygılı olmak zorundasınız. Saygınız yoksa kendi aranızda al gülüm ver gülüm yaparsınız ben yeterince çok kazanıyorum zaten ama forum belli bir noktaya gelmeden insanlar birbirine saygılı olmadan fazla da yazmak istemiyorum o kadar. Yönetici değişime girdiklerini söyledi iyi yapmış bende bunun ilk önce moderatorlerden başlaması gerektiğini söyledim.

Şu yazdıklarınla bile o kadar tutarsız konuşuyorsunki.
Neyse Mod değişimi vs zaten yaşanan bir olay, sen yazdın diye yapmayacaklar için rahat olsun o konuda.
Yönetim komple değişti zaten.
2 ayda forumun içini dışını öğrenmişsin helal sana.

Lafı dolandırıp demogoji yapma arkadaşım, belli güzel konuşuyorsun ama sen bana şunu açıkla neden moderatörlerden başlanıyor, yaran nedir onu de sen, laf kalabalıgı yapma, ne derdin varsa konuş iste insan gibi, adam gibi soruyoruz.Bu yazdıklarımada kacamak cevap verirsen iddalarının sadece laf atmaktan öteye gitmeyeceginide bilmeni isterim.:cool:

Lafı dolandırıp demogoji yapma arkadaşım, belli güzel konuşuyorsun ama sen bana şunu açıkla neden moderatörlerden başlanıyor, yaran nedir onu de sen, laf kalabalıgı yapma, ne derdin varsa konuş iste insan gibi, adam gibi soruyoruz.Bu yazdıklarımada kacamak cevap verirsen iddalarının sadece laf atmaktan öteye gitmeyeceginide bilmeni isterim.:cool:
öyle sormayacaksın hocam.
siz hangi banlanan üyemizsiniz diye sorarsak ve cevap alırsak derdini anlarız zaten...onun derdi benledir de boşuna hayal kurmasın :D

öncelikle her eleştiriyi dinleyecek olgunlukta olunuz. yönetim değişmişse hayırlı olsun benim söylediklerimi yaparlar yapmazlar kendileri bilir sonuçta ne onlar bana mecbur ne de ben onlara mecburum yönetim üyelikler hakkında bir değerlendirme yapmış bende görüşümü bildirmişim ama illa ben senin gibi düşünmek zorundamıyım. 16 yaşında ki bir üyenin acemiliği hoş karşılınabilir ama yaşı kemala eren insanlar birbirini olgunca dinlemesi gerekir yoksa akıl yaşta değil başta sözü ortaya çıkar.

Şu yazdıklarınla bile o kadar tutarsız konuşuyorsunki.
Neyse Mod değişimi vs zaten yaşanan bir olay, sen yazdın diye yapmayacaklar için rahat olsun o konuda.
Yönetim komple değişti zaten.
2 ayda forumun içini dışını öğrenmişsin helal sana.

ben banlanan üye değilim fazla aktifte değilim işte bu konuşmalardan rahatsız oluyorum insanlara alaycı gözle bakıyorsunuz da bu sizin uslup kalitenizi gösterir. bu usluptan rahatsız olduğum için yazı yazmıyorum sadece okuyorum.

siz hangi banlanan üyemizsiniz diye sorarsak ve cevap alırsak derdini anlarız zaten...onun derdi benledir de boşuna hayal kurmasın :D

öncelikle her eleştiriyi dinleyecek olgunlukta olunuz. yönetim değişmişse hayırlı olsun benim söylediklerimi yaparlar yapmazlar kendileri bilir sonuçta ne onlar bana mecbur ne de ben onlara mecburum yönetim üyelikler hakkında bir değerlendirme yapmış bende görüşümü bildirmişim ama illa ben senin gibi düşünmek zorundamıyım. 16 yaşında ki bir üyenin acemiliği hoş karşılınabilir ama yaşı kemala eren insanlar birbirini olgunca dinlemesi gerekir yoksa akıl yaşta değil başta sözü ortaya çıkar.

--

1. ben mod değilim.
Ama gerçekten çok boş konuşuyorsun.
He dinledik birbirimizi ne oldu?
Açık açık çık söyle işte, ne yaran varsa hangi Moddan memnun değilsen.

bak sana 2 Mod yazıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri