Bazen insan o kadar sıkılıyorki

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Geçen ay süper geçti diye bu ay bi tarafım kalktı bi rahatlık var ama sıkıcı rahatlık aslında rahat değilim.

öyle olduğunda bir kaç gün ara verip TV izliyorum başladığını görmediğim diziler sezon finali yapıyor çok üzülüyorum pcye geçiyorum veya benim tarzım bu yarışmasını izliyorum koşarak pcye geçiyorum :D

Bu ara felaketim depresyondayım. Ruhum daraldı. İşte bilgisayar evde bilgisayar. Birde yanında seneler sonra gelen karşılıksız aşk. Bu en kötüsü işte. Aklım hep karışıyor. Karşılığı yok ve bununla birlikte birde iş yapıyorum.. Sıkıntı çok büyük çok.. Allah benim kadar sıkılan herkese yardımcı olsun. Para hiç dert değil bazen hayatta..

Allah sağlığınızı sıhhatinizi bozmasın arkadaşlar böyle şeyleri dert etmeyin.. Klişe olacak belki ama dışarıda it gibi çalışıp asgari ücret kazananları unutmayın.. oturduğunuz yerden kazanıyorsunuz.. dediğim gibi bu hayattaki en önemli şey sağlığınızdır.. Gerisi her türlü kazanılır. Sağlığın kıymetini henüz hastalanmayan bilemez ama şöyle örnek vereyim bakın evdeyken bile bunalıma giriyorsunuz ve küçücük sorun psikolojik sağlığınızı etkiliyor varın gerisini siz düşünün :) Bunalıma girenlerin yapması gereken basit.. dışarı çıkın 1 saat gezin ondan sonra zinde olursunuz..

birde iş yaparken bu açık kalsın yeterli :)
Istanbul Kent FM

Bilgisayardan canım sıkılıyorsa kendime yeni televizyon alıyorum ondanda sıkılırsa yeni tablet yeni teknolojik alet bu böyle döngü olunca evde yer kalmadı :D 2 kat hemde

Hocam kesinlikle daha yeni yeni başladım yt ye 1 haftada 15 kanal yaptım üstünden 20 gün geçti hala o 15 kanal var sadece yeni kanal yapamadım :D Ya zamanım olmadı ya oyuna vs. kaptırdım :D

Hocam kesinlikle daha yeni yeni başladım yt ye 1 haftada 15 kanal yaptım üstünden 20 gün geçti hala o 15 kanal var sadece yeni kanal yapamadım :D Ya zamanım olmadı ya oyuna vs. kaptırdım :D

Ben sıkıntıdan 1 haftada 40 kanal yaptım.. Bazen işe yarıyor sıkılmak :)

Benim sıkılmaya vaktim olmuyor :) iş, okul, spor, bağlama kursu, youtube, arkadaşlar gezme falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Sosyal faaliyet yapın arkadaşlar. Mesela düzenli spora gidin, müziği seviyorsanız bağlama gitar keman vs. kursuna gidin, arada bir arkadaşlarınızla sinemaya gidin, evde sürekli sürekli aynı şeyler illaki can sıkar :)

Benim sıkılmaya vaktim olmuyor :) iş, okul, spor, bağlama kursu, youtube, arkadaşlar gezme falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Sosyal faaliyet yapın arkadaşlar. Mesela düzenli spora gidin, müziği seviyorsanız bağlama gitar keman vs. kursuna gidin, arada bir arkadaşlarınızla sinemaya gidin, evde sürekli sürekli aynı şeyler illaki can sıkar :)

Hocam siz aşmışsınız :D Sosyal youtuber

---------- Spam Engelliyici 09:18 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Ben sıkıntıdan 1 haftada 40 kanal yaptım.. Bazen işe yarıyor sıkılmak :)

Hocam parayı ihtiyacınız olduğunda canınızı sıkalımmı? :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam sorma gece 5:45 te yattım 06:50 de kalktım. Çalışıyorum gözler kayıyor, Sağlığı bozacaz bişeler yapalım derken.

[/COLOR]

Hocam parayı ihtiyacınız olduğunda canınızı sıkalımmı? :D[/QUOTE]

Bana huzur lazım para değil :) Oda sıkıntıyla olmuyor.

Bu arada [MENTION=15171]Katip[/MENTION] birazda life kanal alıcam hafta sonuna doğru çalarım kapını sıkayptan :)

Ayın başından beri alt üstü 1 kanal açıp içine 2 video atayım diyorum 8.gün deyiz hala yapmadım sanki çok zor bişey ya acayip sıkkınlık yorgunluk var . Havalardan mıdır nedir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri