beceremiycem sanırım...

dansastas

Kayıtlı Üye
Heycanla girdim bu yola en fazla 2 dolar topladım 5 kanal full video nichede çalıştım tbm 0.28 ama kazanamiyorum işte lanet olsun. ..

ben başladığımda ilk 2 ay sadece 20 dolar yaptım yani yavaş yavaş şuanda günlük 1 dolar bile kazanamıyorum ama ilgilenmediğimden dolayı yavaş yavaş olur hocam birden günde 50 dolar kazanacak gibi birşey yok .

Herşeyini youtube a bağlama çalışmalarına devam et sonuç gelecektir zor günler de geride kalıyor

Teşekkürler arkadaşlar ama inanin kafam allak bullak oldu hep uğraşıyorum tbm yukselse nolcak kazanç yok

Arkadaşlar ben 2 aydır bu işteyim son 4 haftadır kazancım 140 dolara yakın oldu bende istiyorum günlük 100 dolar kazanmak ama olmuyor.Ne yapmam lazım daha farklı şeyler demekki yaptığım şeyler sonuç vermiyorsa daha farklı şeylere yönelmem lazım ya tatursa hesabı yapıyorum ya olursa bazende oluyor.
Vazgeçmeyin youtube aylık 10 milyar kazan insanında elinde imkanlar seninki ile aynı bazı şeyler hariç ama sonuçta aynı demekki daha iyi kullanmamız lazım daha fazla zaman geçirmemiz lazım tembel olmamız lazım kazanıcam diyoruz ama icraat yok bu sefer icraat var o zaman olmuyorsa başka fikirler bulcaz tavsiyem budur vazgeçme hocam

vallaha senı anlıyorum bende dun aksam delirdim sureklı aynı kazanc aynı ızlenım aynı tbm deyım dıye ınan sabahlara kadar oturuorm ınanmazsın gunluk 3 4 saat uykularla duruyorum ama gecemıyorum . ınan sureklı bıseler denıyorum ama olmuyo yada denedıklerımı eksık denıyorum . kazanan kazanıyorsa bızde bır eksık var demekki suanda denemeye devam edıyorum ısın yakasını salmazsak ınanıyorum ki bı sure sonra bızde bazı seylerı anlıcaz bazı seylerı yapacaz ısın pesını bırakmamak lazım ha moral cokuyor fakat ama moralin cokdugundede hıc zorlama dun aksam 2 fılm ızledım kendıme geldim :) farklı seylere yonel kafanı bıraz dagıt sonrası gelecekdır ınsallah

aynen baktınız gördünüz tıkandınız beyin error veriyor duygusal çöküntü içindesiniz youtube konusunda başka şeylere yönelin mesela dün dolar işareti yanmama sorunu oldu çıldırdım sinirlerim bozuldu açtım 2 saat football manager oynadım kendime geldim : ) hayatta herşey youtube değil arkadaşlar ama düzenli çalışmaya devam

Değerli yorumlarınıza minnettarim teşekkür ediyorum keyfim yerine geldi birazda olsa gaza gelmek diyelim inşallah hepimiz kazaniriz

inşallah kardeşim Serkan abinin taktiklerini düşün onlarla yola çık

The Secret filmini izleyin arkadaşlar

Filmde sırrın temeli Çekim yasası'na bağlanıyor.En çok neyi düşünürseniz onu çekersiniz. Düşünceler, nesnelere dönüşür. Neye odaklanırsanız, onu alırsınız. Olmasını istemediğiniz şeye değil, olmasını istediğiniz şeye odaklanın.

Filmde dikkat çekilen bir başka şey de, minnet duygusunun önemi. Küçük şeyler için şükretmek, büyük şeyler istemektir ve şükretmek, kaynakları size çeker diye özetleyebiliriz bunu.

kaynak : Milliyet Blog: İnternet günlüğü, e-günlük, e-günce, Türkçe blog, weblog

Arkadaşlar bir videom için bana bugün şu şekilde bir mesaj geldi; sizce ne yapmam gerekiyor acil cevap lütfen.

newsflare
Merhaba,

Benim adım Rosa. Ben haber ajansı Newsflare için çalışmak. Ben sizin videolar youtube yayınlanan ve ben size aitse bilmek istiyorum.
Eğer, bize video çekmek ve dünya çapında haber müşterilerine satmak için izin için aşağıdaki onay formunu tıklayabilirsiniz.

Yaşadığınız video yapmak paranın 24 saat 50% PayPal aracılığıyla ödenecektir. Size kim ve daha fazla bilgi için web sitemizi Newsflare - Shoot video, tell the world, get paid. gidebilirsiniz ne önce tıklayarak yok görmek isterseniz.

çok teşekkürler
rosa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri