Bedava 1000 izlenme değerlendirmelerim

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

remeus

Guest
Biliyorsunuz ki bayram dolayısı ile herkese 1000 izlenme kampanyası yürütmüş bulunmaktayım. Bana gelen videolardan çıkan sonuç
BANLANMAYI SONUNA KADAR HAKEDİYORSUNUZ
Atılan videoların çoğunda açıklama kısımlarına baktım
Şarkı videolarından, komik hayvan videolarına kadar ne kadar video varsa anahtar kelimeler şöyle sıralanıyor:
-online mba vd.(online eğitim nicheleri)
-insurance (sigorta nicheleri)
ve sayamayacağım onlarca katagori....

Size bunları kim öğretiyor Allah aşkına?
Neden banlanmak ve adsense hesabınızın kapatılması için bu kadar emek harcıyorsunuz?

Benim hiçbir kanalım son zamanda süpriz olan google + yeni hizmet şartları dışında kapatılmadı.

Tamam niche çalışın, özgün içerik(başlık ve açıklama) girin sözüm yok.

Justin Bieber videosuna "car insurance" anahtar kelimesi nedir biri bana bunu açıklasın lütfen.

Adsense hesabı banka hesabı gibidir, nasıl merkez bankası sizi kara listeye alır kredi dahi çekemezsiniz, bundan sonra adınıza alacağınız her bir adsense de emin olun sallantıda olacaktır.

Emekli babanız adına açtığınız adsense hesabı yüzünden devletin ek gelir elde ediyorsun, senden şu kadar para keseceğiz demeyeceği ne malum...
Artık her şey (gelir ve dışındaki her şey) sıkı bir elektronik denetime giriyor. Siz siz olun normal çalışmaya devam edin...
Bir dost ;)

Biliyorsunuz ki bayram dolayısı ile herkese 1000 izlenme kampanyası yürütmüş bulunmaktayım. Bana gelen videolardan çıkan sonuç
Şarkı videolarından, komik hayvan videolarına kadar ne kadar video varsa anahtar kelimeler şöyle sıralanıyor:

Neden banlanmak ve adsense hesabınızın kapatılması için bu kadar emek harcıyorsunuz?

Benim hiçbir kanalım son zamanda süpriz olan google + yeni hizmet şartları dışında kapatılmadı.

Justin Bieber videosuna "car insurance" anahtar kelimesi nedir biri bana bunu açıklasın lütfen.

Adsense hesabı banka hesabı gibidir, nasıl merkez bankası sizi kara listeye alır kredi dahi çekemezsiniz, bundan sonra adınıza alacağınız her bir adsense de emin olun sallantıda olacaktır.

Emekli babanız adına açtığınız adsense hesabı yüzünden devletin ek gelir elde ediyorsun, senden şu kadar para keseceğiz demeyeceği ne malum...
Artık her şey (gelir ve dışındaki her şey) sıkı bir elektronik denetime giriyor. Siz siz olun normal çalışmaya devam edin...
Bir dost ;)

Nispeten Haklı

Hocam verdiğiniz hizmet için teşekkürler eminim hizmeti alan herkes minnettardır ancak BANLANMAYI SONUNA KADAR HAKEDİYORSUNUZ cümleniz inanın hoş durmuyor ve size yakışmıyor zira kapatılacak hesap sizin değil.Kolay gelsin.Saygılar.

Valla muslera hoca dedi. 10 tane video ile ilgili kelime 5 tane de tbm si yuksek kelime.

Hocam verdiğiniz hizmet için teşekkürler eminim hizmeti alan herkes minnettardır ancak BANLANMAYI SONUNA KADAR HAKEDİYORSUNUZ cümleniz inanın hoş durmuyor ve size yakışmıyor zira kapatılacak hesap sizin değil.Kolay gelsin.Saygılar.

Neden o şekilde yazdığı açıklayayım. Burdaki çoğu arkadaş yaşca gerçekten küçük ve kolay para peşindeler. Belki anlar belki anlamaz ben bunu doğru yol göstermek için yazıyorum. Bunu yapan arkadaş kim olursa olsun kendisi de biliyor ki banlanmayı sonuna kadar hak ediyor ama risk alıyor.
Teşekkürler

Video basligimiz ; Kokerec Hastasi Muslera06 (Aclik basima vurdu kusurabakman )

Video aciklamamiz su olsun : Kokorec hastasi muslera06 gene Ankara ciftlikde Kokorec yerken yakalandi.3 Ekmek kokereci,6 ayran ,1 tabakda Cin biberi ile afiyetle yedi. )) (offff)
Aciklama kismina sunlarida yaparsaniz cok faydasi olur ! (Aciklamanin hemen altina)
Muslera06 ciftlikde,
Muslera06 kokorec,
muslera 06 ankarada,
muslera06 acili kokorec,
Android phone services,
android appz,
Free credit check,
free credit auto

Video etiketlerimiz su olmali : Muslera06 ciftlikde,Muslera06 kokorec,muslera 06 ankarada,muslera06 acili kokorec,Android phone services,android appz,Free credit check,free credit auto

Yok yok o cümle orada güzel durdu [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] durum arkadaşın açıkladığından daha vahim :)

Video basligimiz ; Kokerec Hastasi Muslera06 (Aclik basima vurdu kusurabakman )

Video aciklamamiz su olsun : Kokorec hastasi muslera06 gene Ankara ciftlikde Kokorec yerken yakalandi.3 Ekmek kokereci,6 ayran ,1 tabakda Cin biberi ile afiyetle yedi. )) (offff)
Aciklama kismina sunlarida yaparsaniz cok faydasi olur ! (Aciklamanin hemen altina)
Muslera06 ciftlikde,
Muslera06 kokorec,
muslera 06 ankarada,
muslera06 acili kokorec,
Android phone services,
android appz,
Free credit check,
free credit auto

Video etiketlerimiz su olmali : Muslera06 ciftlikde,Muslera06 kokorec,muslera 06 ankarada,muslera06 acili kokorec,Android phone services,android appz,Free credit check,free credit auto

Muslera arkadaşımın bunu yazması ve kendisinin forum sahibi olması bunu değiştiriyor mu? (Eminim onun için yazdınız)
Ortada bir yanlış var sonuçta değil mi? Savunulacak bir tarafı var mı?
Bence yok

Yok yok o cümle orada güzel durdu [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] durum arkadaşın açıkladığından daha vahim :)

Emin olun şu forumda çoğu kişinin videolara niş kelime bastığını tahmin etmek zor değil.Biraz üslubu sert buldum onun için görüş belirttim.

Not:Etikete insurance yazınca osuran bebek videosunda insurance reklamı çıkacağını düşünenler mevcut ve olayın asıl kaynağı bu.

Bir '' iyilik '' yapıyorsun, sonra banlanmayı hak ediyorsunuz diye yorum atıyorsun.
Ne kadar doğru yada Tutarlı bir davranıştır bunu tartışmak lazım aslında.

Herkesin bileceği iş, adamlar sana güvenip video gönderiyorlar, sen onların videosunu değerlendirmekle yükümlü değilsin.
Görüşünü özel mesajla sadece o video linkini atana gönderebilirsin.

Ben bu kullanıcıların yerinde olsam, sana güvenmem birdaha.
Bu forumda sana iş yaptıracaklar çok dikkatli olsun derim.

Konuyuda Report ediyorum, konuyu modlar umarım kapatır.

Bir '' iyilik '' yapıyorsun, sonra banlanmayı hak ediyorsunuz diye yorum atıyorsun.
Ne kadar doğru yada Tutarlı bir davranıştır bunu tartışmak lazım aslında.

Herkesin bileceği iş, adamlar sana güvenip video gönderiyorlar, sen onların videosunu değerlendirmekle yükümlü değilsin.
Görüşünü özel mesajla sadece o video linkini atana gönderebilirsin.

Ben bu kullanıcıların yerinde olsam, sana güvenmem birdaha.
Bu forumda sana iş yaptıracaklar çok dikkatli olsun derim.

Konuyuda Report ediyorum, konuyu modlar umarım kapatır.

Kimin kimliğini açıklamışım kimin videosunu yayınlamışım, lütfen gereksiz yorumlar atmayın

Kimin kimliğini açıklamışım kimin videosunu yayınlamışım, lütfen gereksiz yorumlar atmayın

Ben sana videoları deşifre ettin mi dedim?
Asıl okumayan sensin.
Milletin Videosunu değerlendirip, Banlanmayı Hak Ediyorsunuz diye yazıyorsun dedim.
Asıl benim yorumumu okumayan sensin.

Bir dost ;)

Her şeyi geçtim...

Sana gönderilen kanal linkleri ve içerikleri hizmet vermen ya da izlenim göndermen için idi... Hiç kimsenin anahtar kelime içeriğini ifşa edemez, yorumlayamaz hele ki banlanmayı hak edip etmediklerini dile getiremezsin...

Benimde onlarca niche kanalım var ve daha önce seninle yapmış olduğumuz alışverişlerden de bildiğin üzere, fakat cin olmadan adam çarpmaya gerek yok...

Bırak dileyen istediği videoya istediği anahtar kelimeyi kullansın...

Yaklaşımın olumlu bir yaklaşım olsa yapıcı yorum olarak kabul edeceğim fakat tamamen eleştiri ve horgörü üzerine kurulu olduğu için art niyet aramak zorunda kalıyorum...

Bu konuda tekrar uyarılmayacaksın, dikkat etmeni rica ederim.

Edit : Bir başka admin arkadaş uyarmanın gereksiz olduğunu düşünerek süresiz banlamış, taktir kendisinin...

Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri