Bedava Bitcoin White Çılgınlığı

Aldığımız zaman harcama yapabiliyor muyuz konuyu tam okumadım ama?

Telegram olarak 1 hesapmı kullandınız hocam?

Hayır her hesaba ayrı telegram ve mail adresi

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

Aldığımız zaman harcama yapabiliyor muyuz konuyu tam okumadım ama?

Konuyu okuyun sonra karar verin
Harcama yok hesabınıza geliyor borsaya çıktığında duruma göre ne olacağı belli olacak

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Hocam you not in channel diyor yapamadık

Telegram grubuna kayıt olmanız ve mesaj atın grup içinde
sonra yeninden deneyin

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

hocam ben cıkış yaptım giriş bir daha nasıl yapıcam

Size verilen bir dosya var o dosyayı saklayın orada şifreniz yazıyor onu yazarak sisteme giriş yapa biliyorsun ( BTW-secret)

o txt dosyası bende bir türlü inmiyor sorun nerde anlayamadım

Daha borsaya girmedi 31.12 den sonra ne olacağı belli olacak al kenarda dursun zararımı olur kardeş :D

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

10 hesaptan 3000 alındı bile :D
Hesap 100 hesap :D

Hocam bende şuan 1 tane hesap açtım ama aynı bilgilerde 1 den fazla hesap açılıyor mu? sen nasıl 10 hesap açtın mesela hocam ?

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Hocam an itibari ile sohbete beni Türkçe konuşuyorum diye elin gavuru Ahmet beni banladı bana herhangi bir sorun olurmu sohbetten banlaması ?

her hafta 300 coin mi dağıtıcak acaba?
/airdroplist yazdıkdan sonra şu şekilde bir mesaj geldi

12-11-2017 300.0 +
19-11-2017 300.0
26-11-2017 300.0
03-12-2017 300.0
10-12-2017 300.0
17-12-2017 300.0
24-12-2017 300.0
bu konuda bilgin var mı hocam?

Edit : https://bitcoinwhite.org/airdrop.html sayfasında airdrop için belirtilen şartlarda şu kısım dikkatimi çekti
Ayrıca bota kişisel bir mesaj gönderin ( https://t.me/BTCWHITE_BOT ) /register [your wallet number] [your email]. Örneğe bakın:
/register 13310962270200237057 [email protected]

Bundan sonra e-postanızda bir onay linki alacaksınız. Hesabınızı etkinleştirmek için bağlantıya gidin, onay aldıktan sonra " /airdrop" bota yazın ve Paralar otomatik olarak kazanın.
4. BTD'yi AirDrop sonuna kadar tutun. Dikkat edin, en az bir madalyon harcarsanız AirDrop'dan çıkarılırsınız.

Miktar BTW = bir sahne başına 300.

AirDrop 7 aşamalı geçer, her bir aşamada 1 hafta sürer. Başlangıç ​​tarihi 12.11.2017 - 30.12.2017 tarihleri ​​arasında.

Lütfen unutmayın,

- Eğer AirDrop ile alınan BTW'yi aktarırsanız veya bunları borsada veya eşanjörler vasıtasıyla satarsanız, AirDrop aşamalardan dışlarsınız.

- Telegram veya Facebook gruplarından ayrılırsan, AirDrop aşamalardan da dışlanır.

bana mail gelmedi. aktifleştirme maili gelen oldu mu?

Son düzenleme:
her hafta 300 coin mi dağıtıcak acaba?
/airdroplist yazdıkdan sonra şu şekilde bir mesaj geldi

bu konuda bilgin var mı hocam?

Edit : https://bitcoinwhite.org/airdrop.html sayfasında airdrop için belirtilen şartlarda şu kısım dikkatimi çekti

bana mail gelmedi. aktifleştirme maili gelen oldu mu?

evet her hafta o tarihlerde airdroplar mevcut bu tarz alabiliyoruz yanlış bilmiyorsam

hocam 300 btw gönderildi fakat sonra wallet hesabına nasıl giriş yapıyoruz. yani giriş yapmaya çalışırken bip39 hatası alıyorum sitede ?

Hocam bende şuan 1 tane hesap açtım ama aynı bilgilerde 1 den fazla hesap açılıyor mu? sen nasıl 10 hesap açtın mesela hocam ?

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Hocam an itibari ile sohbete beni Türkçe konuşuyorum diye elin gavuru Ahmet beni banladı bana herhangi bir sorun olurmu sohbetten banlaması ?

yok olmaz sen 300 ü aldıysan grup önemli değil :D

---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

evet her hafta o tarihlerde airdroplar mevcut bu tarz alabiliyoruz yanlış bilmiyorsam

evet her hafta gelecek nasipse :D

---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

hocam 300 btw gönderildi fakat sonra wallet hesabına nasıl giriş yapıyoruz. yani giriş yapmaya çalışırken bip39 hatası alıyorum sitede ?

indirdiğin dosyada yazan mesajı siteye girişte ekle ve bağlan bu kadar :D

merhaba, 300 geldi sorunsuz.
şöyle bir sorum olacak, 1 kişi multi üyelikler ile ( farklı hat ve internetler ile) 100 account oluştursa 100x300=30.000btw 1 btw 1$ olsa 30.000$ ı yedirirlermi o adama ? :D

şöyle bir sorum olacak, 1 kişi multi üyelikler ile ( farklı hat ve internetler ile) 100 account oluştursa 100x300=30.000btw 1 btw 1$ olsa 30.000$ ı yedirirlermi o adama ? :D

şuan ben 65 hesap açtım :D Hepsinden 300 ü aldım
Hedefim 100 Hesap 100 adet suncum olduğu için hedef bu ama aynı ıpli sistemde 2. hesabı açmadım hiç denemedim

Adım atmadan yürümeyi öğrenemezsin hadi başla adım atmaya :D

tam türk yöntemi :) hocam bir ailede herkes yatırımcı olabilir ama 100 kişilik bir aile görülmediği için sorun teşkil edebilir. Ben ailemdekiler için hesap açıcam toplam da 4 hesap olacak. bu sorun teşkil edermi bana kalırsa etmez adamlar zaten belirli bir sayıda dağatıyor.
Ek olarak piyasaya girdiği ilk gün 1$ olmasa bile 1$ a yakın bir değer olucaktır bitcoin den ayrılan bir sistem gibi algılanabilir sonuçta piyasayı alım satım emirleri etkiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri