[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] adamsın![]()
O senin adamlığın kardeşim
Artık şu botu yazalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] adamsın![]()
süresi daha var mı bedava coin veriliyor mu? telegram botu da var onunla uğraşıyorum ama pek de anladığım yok bu işlerden anlayan yardımcı olabilir mi uğraşıp birşeyler kazanabilir miyim yani boşuna kürek çekmiyorumdur inşallah.
bu konuda artık ücretsiz coin yok kardeşim. Diğer airdropları takip et. Ha yatrım paymayı düşünüyorsan geniş vadede güzei bir duruma gelecektir bu coin
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] üstad öncelikle konu için çok teşekkürler ediyorum sana, coin düşüşte şuan durum ne olur sence satmalımıyız ?
[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] size bir teşekkür bocum var hocam teşekkür ederim bize bu konuyu açıp ulaştırdığın için. cahillikle 600 bwm mizi 95 dolara bozduk tl den aldık kısmet.
şimdiye kadar bedava dağıtıyor dedikleri şeylerde ya vermediler ya proje çöp oldu yada 5 para etmedi. bende anladımki bu işler boş!
uğraşan arkadaşların emekleri zai olmaz inşallah.
önyargımdan dolayı kaçırdım![]()
konuyu amacından saptırmak istemiyorum ama. Stellar yani XLM tarafından yeni coin sürülecek firmaya superlumen.org yani SLM diye bu fırsatı kaçırmayın. 1 martta lansmanları bitecek hesapları açın biriktirin. milyonlarca coini tüm hesaplar arasında eşit paylaştıracaklar
hocam güvenliği alt seviyede ve bi altcoin cüzdanı gibi güvenlide değil ama senin hislerine güveniyorum 15 tane hesap açtım şuan galiba ne kadar verildiği yazmıyor sonramı yazcaK
Konudaki mesajları okudunmu kardeşim bak emekleri zai olan birisi varmı acaba ?
---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:48 ----------
Kaçırmaya devam o zaman ne diyelim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.