Bedava Sms Gönderme Programı [PAYLAŞIM]

S
  • Kullanıcı Stea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Stea

Guest
Merhaba,

Boş vaktimde bir program yaptım bedava sms gonderebileceğiniz program.Suanda sadece Turkiye içi isteyen olur ise yurtdışıda acabiliriz..

Yapmanız gereken cok basit.

Numarayı yazın
Mesajınızı Yazın
Caphtcha kodunu yazın ve gonderin :)

Gerekli Olanlar .net ile yazdıgım için

.net Framework 2.0 veya daha ustu

Virus Taraması Sonucları:

fresms.exe - Jotti'nin malware taraması

Indir :

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Screen Shot eklerim az sonra

Eger boyle paylasım yasak ise yonetici silebilir

böyle uygulamalar zararlı olabilir bulasmayın bence. karşıdaki kişiyede zarar verebilir. sonucta numara yazıyosun program kaydediyor onu.

böyle uygulamalar zararlı olabilir bulasmayın bence. karşıdaki kişiyede zarar verebilir. sonucta numara yazıyosun program kaydediyor onu.

şu olabilirlikten nefret ediyorum .. adam gidip paylasım yapıyor. senin gibi pc den anlamayan biri zararlı yazılım ( virus) olabilir diyor. eğer adamın zararlı yazılım içine koyduğunu kanıtlıyamıyorsan.. Susacaksın.

önce kanıtla adamın virus koydgunu sonra de virus var. ..
yada adminler Onay Versin sonra indirin de......

..

belliki program yazmaktan da anlamıyorsun. adam free sms gönderen sitenin birini exe içine entegre etmiştir..youtube botlar gibi.....

şu olabilirlikten nefret ediyorum .. adam gidip paylasım yapıyor. senin gibi pc den anlamayan biri zararlı yazılım ( virus) olabilir diyor. eğer adamın zararlı yazılım içine koyduğunu kanıtlıyamıyorsan.. Susacaksın.

önce kanıtla adamın virus koydgunu sonra de virus var. ..
yada adminler Onay Versin sonra indirin de......

..

belliki program yazmaktan da anlamıyorsun. adam free sms gönderen sitenin birini exe içine entegre etmiştir..youtube botlar gibi.....

dostum öncelikle sakin ol. dediğimi başka yerlere çekme. zararlı olabilirlikten kastım virüs olduğu değil sonuçta numaranı giriyorsun oraya ne kadar güvenebilirsin buna? hele bu devirde avea turkcell vodafone bile reklam firmalarına telefon numaraları satarken. Evet belki virüs olmayabilir ama numarama zarar gelmeyeceğine dair garanti verebiliyor musun? üslubuna da dikkat et

arkadaşlar siz bilirsiniz sadece yararınıza oalbilir diye paylaşım yaptım isteyen istediği gibi kontrol etsin.

şimdi tekrar denedim yolladı telefonunuz ceken biryerdemi ?
evet ama gelmedi malesef yine denedim.

---------- Mesaj saat 15:50:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:36:23 civarında gönderildi. ----------

başka telefona denedim oldu. benim telefona niye gelmiyor anlamadım gitti.

Yorumlara Baktım Bazıları Çalısıyor Bazıları Çalışmıyor Demiş. Buda Kanıtı Çalısıyor Program Teşekkürler.
http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2f8q.png

Rica ederim...

evet ama gelmedi malesef yine denedim.

---------- Mesaj saat 15:50:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:36:23 civarında gönderildi. ----------

başka telefona denedim oldu. benim telefona niye gelmiyor anlamadım gitti.

ilginç ilk defa karşılaşıyorum..

Merhaba,

Boş vaktimde bir program yaptım bedava sms gonderebileceğiniz program.Suanda sadece Turkiye içi isteyen olur ise yurtdışıda acabiliriz..

Yapmanız gereken cok basit.

Numarayı yazın
Mesajınızı Yazın
Caphtcha kodunu yazın ve gonderin :)

Gerekli Olanlar .net ile yazdıgım için

.net Framework 2.0 veya daha ustu

Virus Taraması Sonucları:

fresms.exe - Jotti'nin malware taraması

Indir :

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Screen Shot eklerim az sonra

Eger boyle paylasım yasak ise yonetici silebilir

Vay arkadaş be sadece türkiye içinmiş yurtdışınada acabilirmiş helal olsun sana kardeş haftalardır pc başında kalmışsındır sen şimdi fazla kasma kendini ;)

Arkadaşlar sistem afreesms.com'a ait (216.158.67.87) olup zaten yıllardır aktif olan birşey türkiye vb. tüm ülkelere free sms atabiliyorsunuz tabi şuan numaranızı googleda arayın belki çıkmaz ama bu tür programı kullandıkdan bir süre sonra googleda arama yapın numaranızı tüm gri sitelere düşmüş olacaktır ;) tam inceleyemedim programı zararlımı diye malum internet problemimden ancak programa gerek yok diye düşünüyorum [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

Vay arkadaş be sadece türkiye içinmiş yurtdışınada acabilirmiş helal olsun sana kardeş haftalardır pc başında kalmışsındır sen şimdi fazla kasma kendini ;)

Arkadaşlar sistem afreesms.com'a ait (216.158.67.87) olup zaten yıllardır aktif olan birşey türkiye vb. tüm ülkelere free sms atabiliyorsunuz tabi şuan numaranızı googleda arayın belki çıkmaz ama bu tür programı kullandıkdan bir süre sonra googleda arama yapın numaranızı tüm gri sitelere düşmüş olacaktır ;) tam inceleyemedim programı zararlımı diye malum internet problemimden ancak programa gerek yok diye düşünüyorum [MENTION=1523]mNote[/MENTION]

5 dk mı almadı.Haftalardır değil :) ve bilmeyenler varmış bunu masaustu uygulama oalrak yapabildiysem ne mutlu bana !
zaten onceki mesajda arkadaş belirtti siteye entegre edilmiş benden godermesi mumkun değil api gerekiyor biliyorsundur.

son mesajına gelecek olur isek telefon numarası hiçbir şekilde paylasılmaz

5 dk mı almadı.Haftalardır değil :) ve bilmeyenler varmış bunu masaustu uygulama oalrak yapabildiysem ne mutlu bana !
zaten onceki mesajda arkadaş belirtti siteye entegre edilmiş benden godermesi mumkun değil api gerekiyor biliyorsundur.

son mesajına gelecek olur isek telefon numarası hiçbir şekilde paylasılmaz

Buyrun okuyun..

Privacy Policy & Practice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri