Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bedelli askerlik yapana kız verilmez
aslında basit bir matematik hesabı yeter olayı çözmeye
orta gelirli bir memur düşünelim 2500 tl maaşlı. askere gitse 6 ay maaş alamıycak. 6 ayda toplam kaybı 15k tl. bedelli yapsa 18k tl. fazladan 3k tl verip hem 6 ayını kurtarır. hep yıpranmaz. kimse gelip burda nutuk atmasın. artık eskisi gibi vatan millet sakarya değil. geçenlerde hemşerimin biri şehit oldu. Nasıl olmuş. Mutfakta üzerine sıcak su dökülmüş vefat etmiş. kimin umrunda olur ? kimsenin.
sözde eğitim dağ tepe tırmanıyor. adam uçuruma düşüp ölmüş, nooldu ?
YAZ: Eğitim Zahiyatı..
2 sene üst üste kalırsan askere alıyorlar die biliyorum
Bende öyle duydum ama öyle değilmiş sanırım hocam.
"Değişen kanuna göre Açıköğretim'de okuyanlar da örgün öğretimde okuyanlarla aynı haktan yararlanıyorlar. Ne peki bu hak, eskiden iki sene üst üste sınıfta kalanlar yani başarısız olanların askerlik tecili bozulmaktaydı şimdi yeni kanuna göre askerlik tecili bozulmuyor."
Kaynak : AÖF 2 Yıl Üst Üste Kalma Askerlik Tecil ve Atılma Durumu | AÖF ÇIKMIŞ SORULAR
Kesin bi bilgisi olan var mı ?
aslında basit bir matematik hesabı yeter olayı çözmeye
orta gelirli bir memur düşünelim 2500 tl maaşlı. askere gitse 6 ay maaş alamıycak. 6 ayda toplam kaybı 15k tl. bedelli yapsa 18k tl. fazladan 3k tl verip hem 6 ayını kurtarır. hep yıpranmaz. kimse gelip burda nutuk atmasın. artık eskisi gibi vatan millet sakarya değil. geçenlerde hemşerimin biri şehit oldu. Nasıl olmuş. Mutfakta üzerine sıcak su dökülmüş vefat etmiş. kimin umrunda olur ? kimsenin.
sözde eğitim dağ tepe tırmanıyor. adam uçuruma düşüp ölmüş, nooldu ?
YAZ: Eğitim Zahiyatı..
4 yıllık lisans biter bitmez 4 yıllık bir açıköğretim bölümüne girince askerlik 29'a kadar tecil ediliyor mu? yoksa üni bittikten sonra direk askere mi gitmek gerekiyor? benim için önemli bilen biri cevaplarsa çok sevinirim...
2 yıllık önlisans için o şekilde olduğunu biliyorum fakat 4 yıllık lisanslar için durum ne bilmiyorum...Ben 2 yıllık önlisans bitirdim aöf devam ediyorum şuan harç bedelini ödediğim sürece 29 a kadar tecilliymiş.
4 ay ile kaçırdım
Sağlık olsun zaten yüksek lisanstayım, 2018'e kadar tekrar çıkar heralde.
Çıkar çıkar 3 senede bir çıkması planlanıyor.
Google'dan Eft gelince sende İlgili Devlet kurumuna Eft yaparsın o gün geldiğinde.
![]()
18 yerine 20 bin ceksınler üstünede ruj rimel vs alsınlar en kalıtelisinden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.