Beklemediğim bir kargo geliyor

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün saat 1 gibi sürat kargodan mesaj aldım, kargonuz şubeye teslim olacak dendi. Fakat benim kargoluk hiç bir işim, kampanya, çekiliş dahil hiç bir işim olmadı. Kargoyu sorgulattığımda gönderen bir şahıs şirket değil. Birim kısmındaysa dosya yazıyor, sanırım dosya tarzında bir şey göndermiş, alıcı bilgilerinde de ben varım yanlışlık yok. Bu ne olabilir arkadaşlar? Dava vs. olsa bile kargo ile göndereceklerini sanmıyorum.

Cidden bakmaya gitmeyip buraya konu açıp tahminlerimizi mi merak ettin :)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ücreti karşı taraf ödemeli ise al bak nedir. Sen ödeyeceksen hiç uğraşma gitsin geri.

Cidden bakmaya gitmeyip buraya konu açıp tahminlerimizi mi merak ettin :)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz şubeye ulaşmadı, okuduğum bir kaç haberde dolandırıcılık vs. uyarıları var. Aynı problemi yaşayan var mı sormak istediğim o, tahminin sana kalabilir.

yanlış telefon no vermiş de olabilirler

Bana da olmuştu bir ara bir şey gelmedi. Yanlış numara vermişlerdir.

konu açana kadar gidip alsan da öğrensen müneccim mi var forumda :D

bu arada kargo ne ki merak ettim :D

konu açana kadar gidip alsan da öğrensen müneccim mi var forumda :D

bu arada kargo ne ki merak ettim :D

Okumayla pek aran yok heralde, başlığı bile okuman yeterliydi. " geliyor " senin için nasıl bir anlam ifade ediyor?

Geçen bır tanıdıgıma aynı şey oldu çalıştığı işyerinden birsey göndermişler.. Kargo şirketini arayip detaylarını öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
çok merak ettim, gelince bilgilendirsene sana zahmet

Bilgim dışında olan hiç bir gönderiyi kabul etmem. Resmi gönderiler de zaten kargo kullanmaz.
Durduk yere kimse kimseye hediye yollamaz. Olasılık olarak dolandırıcılığa yakın gibi. Kargodan teslim alıcan, sonra faturayı avukata vericekler ' falan tarihte şunu aldı (bu da kargo teslim belgesi) ödemedi '' diyerekten.

Kargoya git, kabul etmediğini beyan et, bu kabul etmediğin ile ilgili belgeyi de almayı ihmal etme ve sakla kardeşim.

Bilgim dışında olan hiç bir gönderiyi kabul etmem. Resmi gönderiler de zaten kargo kullanmaz.
Durduk yere kimse kimseye hediye yollamaz. Olasılık olarak dolandırıcılığa yakın gibi. Kargodan teslim alıcan, sonra faturayı avukata vericekler ' falan tarihte şunu aldı (bu da kargo teslim belgesi) ödemedi '' diyerekten.

Kargoya git, kabul etmediğini beyan et, bu kabul etmediğin ile ilgili belgeyi de almayı ihmal etme ve sakla kardeşim.

Sağol abi dediğini yapacağım fakat beni rahatsız eden ürün içeriğinde dosya yazması. Hiç beklemediğim bir şey.

Birşey beklemiyorsan gidip almanı tavsiye etmem. Dolandırıcılığın yanı sıra, haberlerde çıkan bi adamda aynı şekilde bi yerden kargo beklemediği halde, kargo şubesi tarafından aranıp, adınıza kargo gelmiştir, şubeden teslim alınız diyorlar. adamda gidiyor kargoyu alıyor çıkışta polisler direk paket yapıyorlar adamı. kargonun içinde uyuşturucu mal varmış.
olayın iç yüzünü bilemeyiz tabi ama adamın aktardıkları bu şekildeydi haberlerde.

Dolandırılıcık artıo dıkkat eıdn bekledıgınız olay yoksa.
Ya bırınden mıras kaldı ıle ılgılı dosya olabıllır veya kredı borcu veya teror orgutu yardım etmenız vs konuları ıle ılgılı hayal urunu olabılır
dıkkat edın dıkkate almayın bence

Dava dosyaları kargo işe gönderilebilir.

Ayrıca çok daha önce satın aldığınız bir ürünün faturasıda geliyor olabilir. Kargo ücreti yoksa almanızı öneririm

bence durumu polise bildirin sonuçta içinde yasaklı madde olabilir evet Düşük bir ihtimal 1000 de 1 ama risk almaya değmez

Dava dosyaları kargo işe gönderilebilir.

Ayrıca çok daha önce satın aldığınız bir ürünün faturasıda geliyor olabilir. Kargo ücreti yoksa almanızı öneririm

Dava dosyasını şahısın göndereceğini sanmıyorum, üsküdardan bir şahıs göndermiş kargoyu.

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Arkadaşlar acaba geçtiğimiz haftalarda digital minds ile bir sözleşme imzaladım, tek adresim de son zamanlarda orada geçiyor. O sözleşmeyle alakalı bir şey gelmiş olabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri