beklenen ocak ayida geldi..ne deyisdi?

YildirimHiko97

Yasaklanmış
evet arkadaslar ocak ayida girdi kimse bir degisiklik fark etdimi yt kanallarinda?ben hayir partnerli kanalimda adsenseye bagli kanalimda ayni duruyor..belki bundan sonraki gunler olacak ama ben pek inanmiyorum buyuk degisiklik olacagina.. :cool:

Zannetmiyorum bence fazla abartıldı en fazla partnerlikle ilgili 1-2 güncelleme gelir :) İnşallah her zaman youtube sayesinde $$$ görürüz :D

farketmedı 3 aydır 20 tl sınırını bile geçemedim. :D

:D açmadım konuyu ben açacaktım bişi olmayacak dewammmmmmmmmmmmmmm :D :D

Youtube'a girişlerde captcha isteme olayı yeni yılla beraber gelen bir özellik mi? Bana mı öyle geliyor..

Beklenen neydi arkadaşlar? Daha önceden böyle bir konu mu vardı? :) Ne olabilir ki yani. Bildiğin youtube devam işte. :)

Ocak yeni geldi bu ne acele :-) olacak bir şey varsa ay sonuna doğru etkisi hissedilir

evet arkadaslar ocak ayida girdi kimse bir degisiklik fark etdimi yt kanallarinda?ben hayir partnerli kanalimda adsenseye bagli kanalimda ayni duruyor..belki bundan sonraki gunler olacak ama ben pek inanmiyorum buyuk degisiklik olacagina.. :cool:

Büyük değişiklik olmayacağını açtığım konu ile belirttim. Ayrıca ocak 1 bütün değişiklikler olacak diye birşey yok.
Güncelleme zaten Network ebağlı kanalları etkiliyecek oda hali hazırda ki kanalınızda bu degiğikliği göremezsiniz. Ocak 15 ne kadar zoomin.TV ağına bağlı kanallarda durumumu değiştir butonu belirecektir. bundan sonraki başvurularda ve ihtarlı kanallarda bu değişikliği görebilirsiniz.

Güncelleme daha önce dediğim gibi. Yönetici ve Yönetilen ( Bağlı ) şeklinde iki gruba ayrılacak partner kanallar olacak. Biri aldığı ihtara karşı bildirim yapma hakkına sahip olacak ayrıca videoları incelenmeyecek direk para kazanmaları aktif olacak. ilk aldığı ihtar gerçek çıkarsa durumu değişecek ikinci aldığı ihtara karşı bildirim yapamayacak ve videoları incelenecek.

Yönetilen ( Bağlı ) ise Durumumu değiştir butonu olacak eğer ihtar yok ise. Videolarınız kendinize ait ise durumumu değiştir deyip yönetici olma talebinde bulunacaksınız. Bu durumda iken ise yukarda ki gibi ihtar olmasa bile gelen ihtarlara karşı bildirim yapamayacaklar ve videoları inceleniyor olacak. Yani bundan sonraki network ağına gireceklerde bu durum söz konusu olacak.

Network Partnerlerini adsenseden farklı kılan ise partner olan kanallarda durumumu değiştir butonu olacak.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam bu bilgileri nereden aldınız? Merak ettim sadece.

en önemli değişiklik oldu bence partner kanallarda eşleşen veriyor. partnerin en avantajlı yönüydü bence eşleşen vermemesi gerisi yalan :)

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam bu bilgileri nereden aldınız? Merak ettim sadece.

Zoomin.TV nin önce HUB NETWORK yani bizlere sonra da ağındaki partnerlere yaptığı duyuru bu şekilde. Ben öyle sağdan soldan araştırmıyorum çün ki vaktim kısıtlı şuanda zaten izindeyim. Türkiyede.
Bununla ilgili çok mail aldım ama hep dedim ki önemli bir değişiklik olacaksa mutlaka bizlere bildirilir ben henüz bir mail falan almadım konuyla ilgili bilgim yok diyordum. Türkiyede olduğum için Konuyu geç açtım ama Panelimiz deki duyuru bu yöndeydi. Bir çok ağımıza bağlı kişilerde de bu duyuru bölümü eklendi panellerine bunu görenlerle birlikte çok fazla mail aldım nedir bu diye.

Bende Konu açtım. ama görüyorum ki çok fazla kişiye hitap edemiyoruz :) hala sorular düşünceler oluyor hatta güncellemeyi duymayanlar bile varmış.

---------- Mesaj saat 13:23:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:22:21 civarında gönderildi. ----------

en önemli değişiklik oldu bence partner kanallarda eşleşen veriyor. partnerin en avantajlı yönüydü bence eşleşen vermemesi gerisi yalan :)

eşleşen zaten veriyordu Lütfen yanlış bilgilerle bazı kullanıcıların kafasını karıştırmayın.

Partnerli kanallarda eşlesen ve ihtar durumu zaten vardı.

Zoomin.TV nin önce HUB NETWORK yani bizlere sonra da ağındaki partnerlere yaptığı duyuru bu şekilde. Ben öyle sağdan soldan araştırmıyorum çün ki vaktim kısıtlı şuanda zaten izindeyim. Türkiyede.
Bununla ilgili çok mail aldım ama hep dedim ki önemli bir değişiklik olacaksa mutlaka bizlere bildirilir ben henüz bir mail falan almadım konuyla ilgili bilgim yok diyordum. Türkiyede olduğum için Konuyu geç açtım ama Panelimiz deki duyuru bu yöndeydi. Bir çok ağımıza bağlı kişilerde de bu duyuru bölümü eklendi panellerine bunu görenlerle birlikte çok fazla mail aldım nedir bu diye.

Bende Konu açtım. ama görüyorum ki çok fazla kişiye hitap edemiyoruz :) hala sorular düşünceler oluyor hatta güncellemeyi duymayanlar bile varmış.

---------- Mesaj saat 13:23:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:22:21 civarında gönderildi. ----------

eşleşen zaten veriyordu Lütfen yanlış bilgilerle bazı kullanıcıların kafasını karıştırmayın.

Partnerli kanallarda eşlesen ve ihtar durumu zaten vardı.

hocam eşleşen verse bile çok zor veriyordu dizi işi yapan arkadaşlar bilir çok nadir eşleşen alıyordum şimdi ise herşeye eşleşen veriyor. farkındaysanız ihtar demiyorum ihtar her kanal alır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri