B
Bonna
Guest
1 günlük de olsa bu korku bana yetti.
---------- Mesaj saat 04:13:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:22 civarında gönderildi. ----------
Kardesim Arkadaşlarımın kazançlar günlük 1.000 TL den 200 TL ye düştü To'lar %10 lardan %1 lere düştü.BGBM 4 5 TL den 0.50 TL lere düştü.Neyi nerden çıkartacağım başka?
---------- Mesaj saat 04:15:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:13:06 civarında gönderildi. ----------
Bu arada karadayitv 15.Dakikaya reklam mı almış? Bana mı öyle geldi.
Eğer karadayitv,medcezir,çalıkuşu gibi dizilerin yapımcıları video ortası reklam işini çözerse tam 5 kat arttırırlar gelirlerini,belki o zaman bizi rahat bırakırlar
Gerçi 1 haftadır dizi atmıyorum,kafam rahat da ne olur ne olmaz.
---------- Mesaj saat 04:13:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:22 civarında gönderildi. ----------
bunu nerden çıkartıyorsunuz? Çoğu videoda çıkmıyor evet ama bazılarında çıkıyor 2 3 saat önce baktığımda teknosa reklamını gördüm video önünde bi sorun var tatil yapıyor keratalar herhalde.![]()
Kardesim Arkadaşlarımın kazançlar günlük 1.000 TL den 200 TL ye düştü To'lar %10 lardan %1 lere düştü.BGBM 4 5 TL den 0.50 TL lere düştü.Neyi nerden çıkartacağım başka?
---------- Mesaj saat 04:15:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:13:06 civarında gönderildi. ----------
O kadar kolay mı ya bugünlük bi sorun vardı yavas yavas düzeliyo
![]()
Bu arada karadayitv 15.Dakikaya reklam mı almış? Bana mı öyle geldi.
Eğer karadayitv,medcezir,çalıkuşu gibi dizilerin yapımcıları video ortası reklam işini çözerse tam 5 kat arttırırlar gelirlerini,belki o zaman bizi rahat bırakırlar
Gerçi 1 haftadır dizi atmıyorum,kafam rahat da ne olur ne olmaz.