Belçika'da art arda Bombalı Saldırılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belçika'da art arda bombalı saldırılar - Milliyet Haber

bu gün de devam ediyor saldırılar iyi oluyor belçika tohumlarına bizde PKK bomba patlatırken gidip Belçika Sarayının arkasına çadır açıyor sorun yok terör yok ki bu PKK'yı da Avrupa Birliği lafta terör örgütü olarak sayıyor. Bence Türkiye var bu bombalı saldırıların arkasında ve varsa ellerine sağlık yapanların yaptırtanların sebebiyse Belçika Nato Ve AB kurucularından ve gerçek anlamda müttefik Nato ve AB ile bizim gibi lafta değil yapmazlar öyle bir şey Belçika'ya yönelik bizimkiler de 2 haftadır kınıyor Belçika'yı çadırla ilgili sert tepkiler veriyorlar ama laflarını ipleyen yok adamlaırn böyle iplettiler sanırım :) bizde terör olunca sorun yok kendilerin de olunca tüm Dünyayı ayağa kaldırıyorlar 2 günde peş peşe 4 bomba hadi bakalım görelim şimdi sizin güvenlikli Belçika'nızı

Bugün annenin Belçika'ya yaptığı iş gezisi için dönüş vaktiydi. Havaalanında Türkiye uçağını bekliyordu. Şu an ölü. Belçika'nın hakettiği de buydu değil mi hocam? Cahil cahil konuşma, ölen insanların Belçika'yla ne alakası var güzel beyinli kardeşim?

Belçika'da art arda bombalı saldırılar - Milliyet Haber

bu gün de devam ediyor saldırılar iyi oluyor belçika tohumlarına bizde PKK bomba patlatırken gidip Belçika Sarayının arkasına çadır açıyor sorun yok terör yok ki bu PKK'yı da Avrupa Birliği lafta terör örgütü olarak sayıyor. Bence Türkiye var bu bombalı saldırıların arkasında ve varsa ellerine sağlık yapanların yaptırtanların sebebiyse Belçika Nato Ve AB kurucularından ve gerçek anlamda müttefik Nato ve AB ile bizim gibi lafta değil yapmazlar öyle bir şey Belçika'ya yönelik bizimkiler de 2 haftadır kınıyor Belçika'yı çadırla ilgili sert tepkiler veriyorlar ama laflarını ipleyen yok adamlaırn böyle iplettiler sanırım :) bizde terör olunca sorun yok kendilerin de olunca tüm Dünyayı ayağa kaldırıyorlar 2 günde peş peşe 4 bomba hadi bakalım görelim şimdi sizin güvenlikli Belçika'nızı

kastiro haklı ama olan masumlara oluyor. yani "FİLLER TEPİŞİRKEN ÇİMENLER EZİLİYOR "

arkadaslar sacmalamayın Belçika'da pkk cadırı kurulduda Türkiye'de kurulmadı mı bu cadırlar,Türkiye'nin milletvekili o çadıra taziyeye gitmedimi o zaman bizede mi iyi oluyor Belçika'ya iyi olduysa yapmayın, her terör saldırısında masum insanlar ölüyor

şunu hissederim.

sana şöyle bir şey söyleyeyim hocam bak bizde 7 tane patlama oldu bizim ülkemizi patlamalardan dolayı ziyaret eden biri var mı Obama geldi mi Hollande geldi mi bu belçikalıların lideri geldi mi? en fazla alt seviye devlet görevlisi yolladılar 1 kere galiba o kadar. Fransa'da bir patlama oldu 28 lider Fransa'da foto çekiniyor sırf bir patlama oldu diye ee bizde 7 tane oldu be kardeşler bizi sadece nezaketen arıyorlar diyorlar ki Fransa'da Nato Müttefiki AB Müttefiki eee iyi hoş tamamdır da Türkiye'ye de aynısını diyorsunuz ama icraatınız yok farkı buradan anlaman gerekiyor.

2- Bizde patlama oldu kendimizi koruyalım diye 3-5 top atışı yaptık sınırımız içerisinden oda Suriye sınırına geçmedik Dünya ayağa kalktı Suriye toprak bütünlüğü diye Fransa patlamanın ertesi günü belirlediği IŞİD mevzilerini 20 tane uçakla bombardımana tutup gövde gösterisi yaptı taaa Dünya'nın öte ucundan gelip kimsenin sesi çıkmadı biz yanımızda ki ülkeye giremiyoruz 2 bomba atıyoruz teröriste ayağa kaldırıyorlar ortalığı sonra gel de sevinme?

3- Ayrıca bunlar milletçe aynı Almanya'ya Merkel 1 milyon sığınmacı alınmasına taviz verdiği için Cumhuriyetçi İslam ve Mülteci karşıtı elemanın %20 lik oyları %40 a yakına fırladı bir anda neden adam İslam ve Mülteci karşıtı diye içlerinde illa ki masum normal insan gibi insanlar da vardır ama %80'i devletlerinin tepesindeki gibi terör destekçisi sömürge ruhlu insanlardan oluşuyor araştırabilirsin veya ben senin için ilgili haberleri Merkel protestolarını atabilirim sana? [MENTION=8845]CemaLi[/MENTION] ne korkması hocam ellerine sağlık Recep Tayyip Erdoğan sevdiğim biri değil açıkça ülke lideri diye saygı duyduğum biriydi sadece ama şu hamleyi gördükten sonra adamın vatansever olduğuna karar verdim kendimce.
Gelmemeleri onların ayıbı fakat pakistanda ırakta suriyede patlayan bombalardan haberiniz var mı? bu yüzden türkiyeye gelmediler demek saçma olur. birara pakistanda her gün pazar yerinde bomba patlıyor en az 50 kişi ölüyordu. ama çoğumuzun haberi bile olmadı ki hiçbir avrupalının da türkiyede olan olaylardan haberi yoktur. evet bu insanlık ayıbı fakat ruanda katliamında 1 milyon ruandalı vahşi şekilde katledildi amerika ve avrupa izledi. müdahale etse çok kısa sürede durduracak gücü vardı.

Son düzenleme:
arkadasın uzerine cok gitmeyin. Avrupa yada dunya bizde olan saldırılar karsısında ne yaptı ? sadece teroru desteklediler. ulkemizi bu hale getirenler onlar. nasıl onlar bize uzulmuyorsa o halde bu arkadasımız niye onlara uzulsun ? insanlıktan bahsetmeyin bosyere, karsınızdaki sizi ve ulkenizi insandan saymıyor ve icten ice yıkmaya calısıyorsa ne insanlıgı kalır bunun ? avrupa devletleri yada halkları bizin icin uzulmedigi gibi saygı da duymuyorlar hatta teorist olarak goruyorlar. daha uzun ve ayrıntılı seyler yazardım ama gerek yok. sadece diyebilecegim ne halleri varsa gorsunler

dipnot: bu bombalı saldırı doner dolasır bizden acısı cıkar

Birşey olmaz bağlasınlar oda paralelden duymuştum der çıkar işin içinden

Adam doğru tespit etmiş , İŞİD her yerde bomba patlatabilir New York'a bile. Erdoğan diyorki " Ey Avrupa bizde bomba patlarken PKK/PYD terörist değilde , İŞİD niye sadece terörist diyor " Adam doğru tespit ediyor. Adamı sevmiyorsanız bile hakkını verin, Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler "

Yanlis yoldasin devlette halki bir biriinee karistirmayin azicik insan olun. Bu saldirida gecen gun paris saldirisini duzenleyen adam yakalandigi icin yapilmis olma olasiligi yuksek. Allah rahmet eylesin. Bundan sonrada Turkiye icin guvenli.degil gitmeyin diyen hainlerin planlari.suya dusmus oldu adamlar hava alaninda bomba patlatiyor. Birllik olmakk yerine TURKİYEYİ ezme cabalari yapanlar gun yuzune cikacaktir
The Guardian Can Alıcı Soruyu Sordu, Okuyucuları Cevapladı: Neden Ankara Olmadınız? - onedio.com

Hocam bunları yazanda Avrupa halkı olayları yapanlar kadar susanlarda suçludur ki. Bunlar keşke sussaymış.

Tunahan Kuzu, koca mecliste tek başına 1 dakika saygı durdu | HABER.NL

arkadaslar sacmalamayın Belçika'da pkk cadırı kurulduda Türkiye'de kurulmadı mı bu cadırlar,Türkiye'nin milletvekili o çadıra taziyeye gitmedimi o zaman bizede mi iyi oluyor Belçika'ya iyi olduysa yapmayın, her terör saldırısında masum insanlar ölüyor

Ne kadar doğru söylemişsin ben şu görüntü ekleyim Bu görüntü Diyarbakır'daki nevruz kutlamasından Bence bu görüntü her şeyi özetliyor. Yaşanan o kadar şeye rağmen hala bunlara bu şekilde izin verebiliyorlar. Kafanızı kuma sokmayın ! bunları görün

LAbEl1.jpg

Gün gelir hesap döner ata sözünü hatırladım. Elbet insan hayatı söz konusu olunca saldırıyı asla doğru bulmuyorum ancak o yılanın birgün onlarıda sokacağı belliydi umarım artık akıllarını başlarına alırlar ve dostu düşmanı ayırt ederler..

Bir terör saldırısında hayatını kaybeden insanlara "iyi olmuş" diyen ruh halini anlamak mümkün değil...

Sadece bu frmda da değil, haber sitelerinin yorumlarında da aynını okudum üzücü, ne ara ölüme sevinen bir toplum olduk çıktık bunu düşünmek gerek...

Terörün her türlüsüne karşı olmak gerek, sana yada düşmanına yapılmış olması onu değerlendiren vicdan terazini etkilememeli...

Allah rahmet eylesin, imanlı gidenlerin mekanlları cennet olsun diyecek başka birşey yok...

Hakkımızda hayırlısı...

Bir terör saldırısında hayatını kaybeden insanlara "iyi olmuş" diyen ruh halini anlamak mümkün değil...

Sadece bu frmda da değil, haber sitelerinin yorumlarında da aynını okudum üzücü, ne ara ölüme sevinen bir toplum olduk çıktık bunu düşünmek gerek...

Terörün her türlüsüne karşı olmak gerek, sana yada düşmanına yapılmış olması onu değerlendiren vicdan terazini etkilememeli...

Allah rahmet eylesin, imanlı gidenlerin mekanlları cennet olsun diyecek başka birşey yok...

Hakkımızda hayırlısı...

Turk halkı Allah dusmanımın bile basına vermesin der! bizde boyle yetistirildik ama artık enayiliginde luzumu yok.

Turk halkı Allah dusmanımın bile basına vermesin der! bizde boyle yetistirildik ama artık enayiliginde luzumu yok.

Terör ile alınan insan hayatına sevinmemeyi enayilik olarak görüyor isen saygı duyarım, senin bakış açın...

sadece bir ırk bir milleti bir dini yıkmak adına oluşturulmuş terör vardır

Ya adamlar Avrupa yıllardır kaç tane ülkeyi sömürdüler sömürüyorlar Libya Suriye Mısır Irak yakın tarihte Avrupa ve Amerika yüzünden helak olmuş yıkılmış ülkeler Afrika İngiliz ve Fransız sömürgesinde yıllardır yaptıkları bu karaktersizliğin bir bedeli olmayacak mı bu sömürgelerin? Türkiye'de eminim %70 lik kısım açlık sınırının altında yaşıyor günde 1 öğün yemekle falan adamların elektriği kesiliyor evden atılıyor görüyorum tanık oluyorum böyle olaylara Avrupa'da eminim bu oran %20 ler de falandır varsa da ki adamlar kesinlikle kendi vatandaşının o kadar düşmesine izin vermiyorlar. Nereden geliyor bu değirmenin kaynağı yaptıkları sömürgelerden o kadar sömürülen Afrika'nın Libya'nın suçu neydi Mısırın Irak'ın Suriyeli'nin bırakın bu işleri o yüzden. İngiltere ABD Irak'a kimyasal silah var diye girdiler Rusya'da Almanya'da Çin'de İngiltere'de Fransa'da ve daha bir çoğun da yok mu kimyasal silah nükleer silah bu ülkeler işgal edilmiş petrollerine doğal madeni kaynaklarına el koyulmuş olmalı mıydı? eğer yapsaydılar Irak'a yaptıklarını bu saydığım ülkelere de tamam ama silah kendilerinde olunca güzel başka devlette olunca Dünya ayağa kalkıyor işte bu yüzden[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] çadırı geçtim böyle karaktersizlik yapan milletlerin ülkesinde her gün 100 bomba patlasa üzülmem.

Son düzenleme:

Hakkımızda hayırlısı...

daha demin arkadaşın attıgı haber The Guardian Can Alıcı Soruyu Sordu, Okuyucuları Cevapladı: Neden Ankara Olmadınız? - onedio.com

yabancı insanlarda bizim hakkımızda ne düşündüğünü görebilirsin. Ben şahsen bu yazılanları okuduktan sonra şok geçirdim bunlara bakıp düşünürsek sevinen insanlara bir şey deme hakkımız bulunmuyor gibi geldi bana üzücü bir durum

Terör ile alınan insan hayatına sevinmemeyi enayilik olarak görüyor isen saygı duyarım, senin bakış açın...

sen bence bakıs acını degistirmelisin. terorun sebebi ne ? kimler destekliyor ? ulkemizin onune kim duvar oruyor ? osmanlı nasıl parcalandı ? Bizde sehitler olurken ve bombalar patlarken bu bombaları kim verdi ? kim egitim verdi teroristlere ? gibi soruların cevabını ver sonra ister uzul ister sevinme gerisi sana kalmıs.

ben sevinmedimde uzulmedimde, lakin bu bombalı saldırı yine bize bela olucaktır orasından eminim.

birde soyle sorayım sana buna cevap verirsen sevinirim. bizde bombalar patlayıp insanlar olurken modern avrupalılar sevindimi ? yoksa sevinmedimi ?

dipnot: avrupa basınınında cıkan haberlerin halk yorumlarını gunluk olarak yakınen takip ediyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri