Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Eslesen olursa partner olamazsin zaten.kanalin temiz olacak.Bavusuru yaptiginizda kanalinizda eslesen uyari ihlal bisey olmasin.Birde illa awe'den denemeyin,zoomin var ETC network var onlarida deneyin.

Yok üstad basvurdugumda temizdi onayladılar dolar işaretide yanıyor ama analiz bölümünr girdiğimde sadece görüntülemeyi görüyorum tek kazançlar görünmüyor yani onaylandıktan sonra eşleşen gelmesi kanalı etkilermi

arkadaşlar unutmayın bu iş kısmet işi kimse kimsenin ekmeğini kısmetini yiyemez...Allah her kulu vereceği rızkıyla birlikte yaratmıştır bunu unutmayın.....

Yok üstad basvurdugumda temizdi onayladılar dolar işaretide yanıyor ama analiz bölümünr girdiğimde sadece görüntülemeyi görüyorum tek kazançlar görünmüyor yani onaylandıktan sonra eşleşen gelmesi kanalı etkilermi

Hayir o etkilemez partner olmussan.Bu kazanc goruntulememe durumunu bu hafta sonu yada hafta basi tamamen duzelteceklermis otomatik duzelecekmis o eger halen duzelmesse bi yazi yazrasin awe'ye acarlar 24 saat icinde o para bolumunu.

Muslera hocam cok yararli bir paylasimda bulunmuşsun, cok tesekurler ama benim sormak istedigim bu yeni cikan filmleri nerden bulacagiz ?
Yanlis anlama senden indirme linki olan site istemiyorum :D
Sadece guncel tr dublaj siteleri nerden bulabiliriz ?

Üstad senin konunu gördün mü içeriğine bakmadan beğen tuşuna basıyorum artık alışkanlık oldu. Yine yol gösterici efsane paylaşımlar yapmaya devam ediyorsun çok sağol yüreğine sağlık.

hocam filmler hd değil :D ya varya ne vardı 2 sene önce senin bir konunu okusaydım veya rastlaşsaydık,millet videodan para kazanamıyorum diye kahroluyo,ben de kazandıkça sitelerde süründüğüm günler aklıma geliyo kahroluyorum yeminle,Allah yüklediğin videoyu altın etsin,ben de giricem bu partner işlerine bırakıcam özgün işleri bakıcam keyfime :D
keywords gayet güzel hocam örnek :Film izle, Hd izle, Tek parca izle, 2013 film izle, yeni cikan film izle, film indir, direk izle, Dağ 2012 (Yerli Film) izle, Dağ 2012 (Yerli Film) full izle..

Hayir o etkilemez partner olmussan.Bu kazanc goruntulememe durumunu bu hafta sonu yada hafta basi tamamen duzelteceklermis otomatik duzelecekmis o eger halen duzelmesse bi yazi yazrasin awe'ye acarlar 24 saat icinde o para bolumunu.

Teşekkür ederim serkan abi forumdaki en büyük hayalim bende birşeyler keşfedip arkadaşlar senin kadar olmazada kazandırmış olmak :)

sabah bu kanal gözüme çarpmıstı ve yer imlerine aldım bu kanalı müsait bir anda kopyalamak için :D

Muslera hocam cok yararli bir paylasimda bulunmuşsun, cok tesekurler ama benim sormak istedigim bu yeni cikan filmleri nerden bulacagiz ?
Yanlis anlama senden indirme linki olan site istemiyorum :D
Sadece guncel tr dublaj siteleri nerden bulabiliriz ?

Turkiye'de belli basli torent siteleri var zaten.Ya onlari taki pedersin,ya onlien film izleme sitelerini vs taki pedersin gucnel siteleri yani ciktigi an atarsinizdan kastim nete dustugu an degil,nete dustugu gun icinde yada dustugu dunden sonra 2-3 gun icinde maximum.

Üstad senin konunu gördün mü içeriğine bakmadan beğen tuşuna basıyorum artık alışkanlık oldu. Yine yol gösterici efsane paylaşımlar yapmaya devam ediyorsun çok sağol yüreğine sağlık.
Eyvallah ustad sagolasin dusuncen icin.

peki abi malum ttnet le video yuklemek sıkıntı birde film işin icine girince sence ttnet'de 2-3 film atıp denemekte yarar var mı telif vs. hakkında yoksa direk vds mi alınmalı sence ?

peki abi malum ttnet le video yuklemek sıkıntı birde film işin icine girince sence ttnet'de 2-3 film atıp denemekte yarar var mı telif vs. hakkında yoksa direk vds mi alınmalı sence ?
Ustad bu film isi degil Youtube isi kendine ait guclu bir vds olmadan olmayacak yurumeyecek bir is.Internetin guclu ise zaten gerek yok ama gucu yoksa sart.Yani sirf bu is icin degil yanlis anlasilmasin,youtube'daki her is icin vds sart bence.

Abi aklıma geldikçe soruyorum, farklı kanallarla awesomeness e yaptığım başvurular, verdiğim tek payall e-postasına yatar değil mi ne kadar kanalı geçirirsem geçireyim verdiğim paypal e-postası aynı olur. Şimdi bu sorumla beraber asıl merak ettiğim konu şu awesomeness in bir kontrol paneli olmadığı için parça parça kanallardan elde ettiğim gelirleri toplayıp 143$ oluncamı para isteği talep etmeliyim yoksa tüm kanallarımda ortak paramı görülür. umarım anlatabilmişimdir

Ustad bu film isi degil Youtube isi kendine ait guclu bir vds olmadan olmayacak yurumeyecek bir is.Internetin guclu ise zaten gerek yok ama gucu yoksa sart.Yani sirf bu is icin degil yanlis anlasilmasin,youtube'daki her is icin vds sart bence.
tamam abi teşekkür ederim bi bakıyım forumda yeterince vds saglayıcıları var zaten

Hocam bu arada niche kelimelerin devri kapandı mı daha önceki izlediğim videolarında etiketlerin arasına 2-3 niche kelime sıkıştırın diyordunuz bu konuda ne yapmamızı tavsiye edersin.

Partner falan değilde direk yeni kanal açtım dizi ve film kanalı yapacam ama adsense bağlamadım daha bakalım nolcak.:D

Bide Türk dizilerini alıp atıcam telif falan geliyor mu nasıl oluyor bu iş? Şuan 5 part Umutsuz Ev Kadınlarını indiriyorum.

Abi aklıma geldikçe soruyorum, farklı kanallarla awesomeness e yaptığım başvurular, verdiğim tek payall e-postasına yatar değil mi ne kadar kanalı geçirirsem geçireyim verdiğim paypal e-postası aynı olur. Şimdi bu sorumla beraber asıl merak ettiğim konu şu awesomeness in bir kontrol paneli olmadığı için parça parça kanallardan elde ettiğim gelirleri toplayıp 143$ oluncamı para isteği talep etmeliyim yoksa tüm kanallarımda ortak paramı görülür. umarım anlatabilmişimdir

Istedigin kadar kanalin odemesini istedigin paypalina alirsin.Her kanalin kazanci ayri ayri hesaplanir toplanmaz.

turkiyede davetiyesiz uye olabilecegimiz torrent sitesi kaldimi ki ? :D
1 tane var benim cok eskilerden o da cok guncel degil sanirim :x
yarin arastiracagim bakalim ne cikacak :)

Hocam baktimda filmlerde video ortasi reklamlari aktif degil , bunu bilerek mi aktif etmiyorsun , yoksa aktif ettin de cikmiyor mu?

Hocam bu arada niche kelimelerin devri kapandı mı daha önceki izlediğim videolarında etiketlerin arasına 2-3 niche kelime sıkıştırın diyordunuz bu konuda ne yapmamızı tavsiye edersin.

Youtube'da hersey kullanilabilir,degerini kaybetmez,Ama film kanalinda helede partnerde bu tur niche vs islerine gerek yok.

Partner falan değilde direk yeni kanal açtım dizi ve film kanalı yapacam ama adsense bağlamadım daha bakalım nolcak.:D
Olacagi belli indiregandi yapacaklar kanalian lisansci abiler. :D:D:D

Bide Türk dizilerini alıp atıcam telif falan geliyor mu nasıl oluyor bu iş? Şuan 5 part Umutsuz Ev Kadınlarını indiriyorum.

Her zaman diyorum son kez diyecegim..Deneyip kendi gozunle test edip 5-10 gun sabretmelisin ki daha net iyi anlayasin kafanda boyle soru isaretleri kalmasa bu telif veriyormu vermiyormu diye ;)

Uyari : Yavas yavas gelin beyler,birinden alinti yapip mesaj yaziyorum bakiyorum 3 soru daha yavas please hararet yapacaz :) :D:D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri