Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Üstad çok sağol benim soruma verdiğin cevap için.

Kimsenin cevaplamasını bir soru sormak istiyorum mümkün ise size ? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
Bazı kanallarım 145 dolar sınırı geçti awe'de.Hangi Paypal yazdığımı hatırlamıyorum.Farklo bir paypal adresi yazsam fark eder mi ödeme formuna? :)

Kimsenin cevaplamasını bir soru sormak istiyorum mümkün ise size ? @Muslera06
Bazı kanallarım 145 dolar sınırı geçti awe'de.Hangi Paypal yazdığımı hatırlamıyorum.Farklo bir paypal adresi yazsam fark eder mi ödeme formuna? :)

Odeme formunda yazdigin paypala oderler.Yani farketmez paypal adresi.

Hocam canlı yayın istiyoruz müsait bi zamanınızda :)

Odeme formunda yazdigin paypala oderler.Yani farketmez paypal adresi.

Serkan abi konu için çok teşekkürler yine iyi bi nokta,akla gelmeyen bi noktaya değinmissin.Bide bizim patlak emin kanalı ne oldu açıcaktık ben sen bide bi arkadaş ? :) :)

Benimde geçen hafta film atmaya başladığım kanalım vardı.Birkaç film inde mevcut izlenme de iyi alıyo.Fakat reklam türlerinde takıldım.Hangilerini aktif edeyim sizce? :D

Serkan abi yine topun başına geçmiş ortayı kesmiş kale boş ee onuda siz atın artık demiş (:

Arkadaşlar para kazanması kapatılan bir kanalla partnere başvursam sorun olur mu ??

Peki şayet videoları denemiş olmamıza rağmen partner kanalda Telif yedik diyelim.

1 telif yeyince partnerlikten atılıyormuyuz? Ödeme almada bir sorun oluyor mu?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bilgilendirir misin bu konuda abi, paylaşımın için teşekkürler.

Peki şayet videoları denemiş olmamıza rağmen partner kanalda Telif yedik diyelim.

1 telif yeyince partnerlikten atılıyormuyuz? Ödeme almada bir sorun oluyor mu?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bilgilendirir misin bu konuda abi, paylaşımın için teşekkürler.

Hayır atılmassın, ben partner olduktan 5 gün sonra telif yedim sıkıntı yok.

---------- Mesaj saat 05:11:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:10:20 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar para kazanması kapatılan bir kanalla partnere başvursam sorun olur mu ??
Kardeşim riskli hareketlere ne gerek var, gözün arkada kalıcak kafan rahat uyumak varken, aç bir yeni kanal yada adsense devam et.

Bir de Muslera sakat diyolardı.Eline sağlık abi

gene güzel bir paylaşım yapmışsın hocam teşekkürler bu işide denemek lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri