Bilerek aktif etmiyorum,o kadar detaya girmem.Ugrasacak olan edebilir sorun olmaz.Hocam baktimda filmlerde video ortasi reklamlari aktif degil , bunu bilerek mi aktif etmiyorsun , yoksa aktif ettin de cikmiyor mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilerek aktif etmiyorum,o kadar detaya girmem.Ugrasacak olan edebilir sorun olmaz.Hocam baktimda filmlerde video ortasi reklamlari aktif degil , bunu bilerek mi aktif etmiyorsun , yoksa aktif ettin de cikmiyor mu?
Bilerek aktif etmiyorum,o kadar detaya girmem.Ugrasacak olan edebilir sorun olmaz.
Kimsenin cevaplamasını bir soru sormak istiyorum mümkün ise size ? @Muslera06
Bazı kanallarım 145 dolar sınırı geçti awe'de.Hangi Paypal yazdığımı hatırlamıyorum.Farklo bir paypal adresi yazsam fark eder mi ödeme formuna?![]()
Turkiye donusu yapacagim artik duzenli olarak canli yayinlar ve bazi yeni guncel paylasimlar insallah arkadaslar.Hocam canlı yayın istiyoruz müsait bi zamanınızda![]()
Turkiye donusu yapacagim artik duzenli olarak canli yayinlar ve bazi yeni guncel paylasimlar insallah arkadaslar.
Odeme formunda yazdigin paypala oderler.Yani farketmez paypal adresi.
İnşallah hocam .Taktik vs paylaşımlar için demiyorum sırf muhabbet olsun diyede yapalım .
Benimde geçen hafta film atmaya başladığım kanalım vardı.Birkaç film inde mevcut izlenme de iyi alıyo.Fakat reklam türlerinde takıldım.Hangilerini aktif edeyim sizce?![]()
Peki şayet videoları denemiş olmamıza rağmen partner kanalda Telif yedik diyelim.
1 telif yeyince partnerlikten atılıyormuyuz? Ödeme almada bir sorun oluyor mu?
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bilgilendirir misin bu konuda abi, paylaşımın için teşekkürler.
Kardeşim riskli hareketlere ne gerek var, gözün arkada kalıcak kafan rahat uyumak varken, aç bir yeni kanal yada adsense devam et.Arkadaşlar para kazanması kapatılan bir kanalla partnere başvursam sorun olur mu ??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.