Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
hocam filmleri deneye deneye elimde 15 dklik hesap kalmadı. cok mesarifi oluyor :) 12 kanal gitti teliften özellikle warner bros hiç kaçırmıyor anında yakalıyor bazı filmlerinde gizli dünya engeli var bazen 5 saat bazen 1 gün sonra dünya engeli veriyor 1dk sonra zart telif.
sonunda 50ye yakın eşleşensiz telifsiz film ayarladım bunları beklemeye aldım 1 hafta sonra kanallara atarım. ilham verdiğin için tesekkürler

Firuz film uçurmuş kanalı geçmiş olsun.Kanalı çeken arkadaşlar da tetikte olsun arkadaşlar her an telif gelebilir.

hocam filmleri deneye deneye elimde 15 dklik hesap kalmadı. cok mesarifi oluyor :) 12 kanal gitti teliften özellikle warner bros hiç kaçırmıyor anında yakalıyor bazı filmlerinde gizli dünya engeli var bazen 5 saat bazen 1 gün sonra dünya engeli veriyor 1dk sonra zart telif.
sonunda 50ye yakın eşleşensiz telifsiz film ayarladım bunları beklemeye aldım 1 hafta sonra kanallara atarım. ilham verdiğin için tesekkürler

denemeleri partner kanalda yapın demiş muslera,bi kanalı partner yapınca 15dk üzeri yüklemesi açılıyo zaten.kanalı ayrıca cep telefonu onayını yapmaya gerek yok yani hocam.

bende kaç gündür diyorum ben o kadar telif yiyorum muslera hocam nası yemiyo kanalı ayakta diye ama o da gitmiş anlaşılan...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri