Belli bir süre sonra para kazanmaya uygunluğunun reddedilmesi

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Beyler ucgunde 250k civari izlenenen videomda bu sabah unlem cikti. Bu videoyu baska kanala yukledim eslesen verdi Canal Plus diye. Video atv ye aitti bu arada.

partnerde bu problemi yaşayan var mı ?

1.200 , 1.300 Tık dan 500 lere düştük Youtube yatacak yerin yok senin :)

ben bu günün vurgununu yaşadıktan sonra karar aldım bırakıyorum
yada en azından 2 hafta ara vericem .
bakalım ne olup bitecek. :(

Hocam günde 900 tık alıyorsun bırakmanın peşindesin.Millet günlük 1 $ 2 $ ile bu işe tutunmaya çalışıyor.Sen işin kurdu olmuşsun bırakacağım diyorsun.Gelmesin 5000 tık 1000 tık gelsin tbm 0.05 tl olsun 1.500 lTL yapar aylık.Az para mı? 2 asgari ücret nerdeyse.Bırakmayı,ara vermeyi aklından bile geçirme.İşler her zaman iyi olacak diye bişey yok bazen de kötü gidecek o zaman esnaflar dükkanı kapatıp gitsin.Böyle saçmalık olur mu?

Hocam günde 900 tık alıyorsun bırakmanın peşindesin.Millet günlük 1 $ 2 $ ile bu işe tutunmaya çalışıyor.Sen işin kurdu olmuşsun bırakacağım diyorsun.Gelmesin 5000 tık 1000 tık gelsin tbm 0.05 tl olsun 1.500 lTL yapar aylık.Az para mı? 2 asgari ücret nerdeyse.Bırakmayı,ara vermeyi aklından bile geçirme.İşler her zaman iyi olacak diye bişey yok bazen de kötü gidecek o zaman esnaflar dükkanı kapatıp gitsin.Böyle saçmalık olur mu?

haklısın..
buna şükür etmek lazım.
aç gözlülük yapmamak lazım.
ama yinede ben birkaç gün ara vericem.
yabanileştik pc başında :D

haklısın..
buna şükür etmek lazım.
aç gözlülük yapmamak lazım.
ama yinede ben birkaç gün ara vericem.
yabanileştik pc başında :D

Ha bak orda haklısın.Biraz az ilgilenmek lazım.Mesela perşembe günü off günüm benim Hiç video atmakla uğraşmıyorum.Ama diğer günler için Bu Fotoğraf beni özetliyor işte :D Gerçi ben sigara kullanmıyorum :)
th71t.jpg

Ha bak orda haklısın.Biraz az ilgilenmek lazım.Mesela perşembe günü off günüm benim Hiç video atmakla uğraşmıyorum.Ama diğer günler için Bu Fotoğraf beni özetliyor işte :D Gerçi ben sigara kullanmıyorum :)
th71t.jpg

ahahahah. neyse üstad ben kaçıyorum.
şu "!" lerle uğraşayım biraz.

iyice sohbete dönmüş, ben de bira actım içiyorum, üşeniyorum cerez almaya :D

Dostum sana özel bir durum değil. Bugün benim Tam tamına 12 videom para kazanmaya açıkken ünlem çıktı ve para kazanma kapatıldı. En düşük videomun izlenimi 10.000 en iyiside 80.000 di. Yaklaşık 300 bin izlenimim gitti ve bu videolar seo olarak çok başarılı ve hızlı ilerliyordu. Bir tanesine yazılı iznim var diye itiraz ettim. Bilmiyorum sonucu ne olur ama denemek istedim şansımı.

Partnerlikte bu problemi aşıyorsun

Dostum sana özel bir durum değil. Bugün benim Tam tamına 12 videom para kazanmaya açıkken ünlem çıktı ve para kazanma kapatıldı. En düşük videomun izlenimi 10.000 en iyiside 80.000 di. Yaklaşık 300 bin izlenimim gitti ve bu videolar seo olarak çok başarılı ve hızlı ilerliyordu. Bir tanesine yazılı iznim var diye itiraz ettim. Bilmiyorum sonucu ne olur ama denemek istedim şansımı.

Geçmiş olsun.Bu youtube'un yaptıgı bir temizlik mi? yoksa ilk defa bu ay mı oluyor?

Geçmiş olsun.Bu youtube'un yaptıgı bir temizlik mi? yoksa ilk defa bu ay mı oluyor?

İlk defa olan birşey değil. Zamanında Rihannanın bir konser videosunu yüklemiştim kendi çekimim. İyi hit aldı 10 günde 70k oldu sonra ünlem verdi. Bende sildim. Temiz iş yaparım ben irdelemedim sildim.

İlk defa olan birşey değil. Zamanında Rihannanın bir konser videosunu yüklemiştim kendi çekimim. İyi hit aldı 10 günde 70k oldu sonra ünlem verdi. Bende sildim. Temiz iş yaparım ben irdelemedim sildim.

Öyle tek bir videoya değil.11.10.13 tarihinde youtube genel bi temizlik yaptı ben dahil forumun yarısının 300k 200k izlenen videoları para kazanmaya kapatıldı.Daha önce böyle bi genel temizlik olmadı sanırım.

Bugün ben de kontrol ettim kanallarımı birçok videoda ünlem çıkmış.Özellikle izlenenlerde.Arkadaşlar bence bunun çaresi yok gibi.Nasıl "Para kazanma" bir özellikse "Ünlem İşareti" de tedbir fonksiyonu gibi birşey.Kısacası işler sarpa sarıyor.Yine de ümidinizi yitirmeyin.Yukarıda yazan arkadaşların dediği gibi daha forumun 4 de 3 ünden fazlasının bu durumdan haberleri yok.Kanalları gezsinler.Sonra fikir arayışlarına topluca gireriz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri