Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1.200 , 1.300 Tık dan 500 lere düştük Youtube yatacak yerin yok senin![]()
4.500 tık tan 900 lere düştüm bana daha acı koydu![]()
![]()
Bir de bugünü tam etkilemedi yarım etkiledi.Yarın ne yapacağız![]()
ben bu günün vurgununu yaşadıktan sonra karar aldım bırakıyorum
yada en azından 2 hafta ara vericem .
bakalım ne olup bitecek.![]()
Hocam günde 900 tık alıyorsun bırakmanın peşindesin.Millet günlük 1 $ 2 $ ile bu işe tutunmaya çalışıyor.Sen işin kurdu olmuşsun bırakacağım diyorsun.Gelmesin 5000 tık 1000 tık gelsin tbm 0.05 tl olsun 1.500 lTL yapar aylık.Az para mı? 2 asgari ücret nerdeyse.Bırakmayı,ara vermeyi aklından bile geçirme.İşler her zaman iyi olacak diye bişey yok bazen de kötü gidecek o zaman esnaflar dükkanı kapatıp gitsin.Böyle saçmalık olur mu?
haklısın..
buna şükür etmek lazım.
aç gözlülük yapmamak lazım.
ama yinede ben birkaç gün ara vericem.
yabanileştik pc başında![]()
Ha bak orda haklısın.Biraz az ilgilenmek lazım.Mesela perşembe günü off günüm benim Hiç video atmakla uğraşmıyorum.Ama diğer günler için Bu Fotoğraf beni özetliyor işteGerçi ben sigara kullanmıyorum
![]()
![]()
ahahahah. neyse üstad ben kaçıyorum.
şu "!" lerle uğraşayım biraz.
Uğraş bakalım ben hepsini sildim.
nerden de o videoyu ben çektim diye kanıt yazdım
şimdi 14 gün içinde gerçek kanıt istiyor.
yoksa para kazanma tümden kapanacak(o video için)
![]()
Dostum sana özel bir durum değil. Bugün benim Tam tamına 12 videom para kazanmaya açıkken ünlem çıktı ve para kazanma kapatıldı. En düşük videomun izlenimi 10.000 en iyiside 80.000 di. Yaklaşık 300 bin izlenimim gitti ve bu videolar seo olarak çok başarılı ve hızlı ilerliyordu. Bir tanesine yazılı iznim var diye itiraz ettim. Bilmiyorum sonucu ne olur ama denemek istedim şansımı.
Geçmiş olsun.Bu youtube'un yaptıgı bir temizlik mi? yoksa ilk defa bu ay mı oluyor?
İlk defa olan birşey değil. Zamanında Rihannanın bir konser videosunu yüklemiştim kendi çekimim. İyi hit aldı 10 günde 70k oldu sonra ünlem verdi. Bende sildim. Temiz iş yaparım ben irdelemedim sildim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.