Paylaşım iyi fakat kanal ifşası yapmanız hata Ayrıca herkesin kanalını ifşa eder buraya yazarım şeklnide tehtid vari sözünüzde kabul edilemez. Ve son olarak o zaman ifşa edin biz buradayız bekliyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nasıl yapacan o işi episode yazıp kanallarımızımı bulacan seni gidi seni
Sadece gülüyorum sizeBakın dalganıza size laf yetiştirmeye zaman harcayamam kusura bakmayın sinirlendiriyorsunuz insanı
Devam edin sizin gibiler olduğu sürece bu milletten hayır beklenmez devam edin süpersiniz
![]()
Konuyu nereye açmışsınız ?
Ne kadar çok paraya tapan insan var bu forumda gerçekten bazen şaşıyorum. Kanal ifşası yapmış tamam da sizin kanalınız mı ? Kiminse o kanal çıksın bu benim desin o zaman, adam yardım etmeye çalışmış size ne ki istediğini paylaşır beğenmiyosanız CTRL + W yapar çıkarsınız. Her konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsiniz görende milyar dolarlar kazanıyorsunuz ve bu arkadaşta onu engelliyor sanıcak. Neyse paylaşımın için teşekkürler kardeşim
Forum dejavuya döndü artık. Hocam çok iyisiniz diğerlerininde kazanmasını izliyorsunuz eyv. buna saygım var. Ama siz gidip adamın uğraşlar sonucu emek vererek araştırdığı bulduğu kategoriyi lup diye burdakilere veriyorsunuz. Bu forumda olan kadar misafir girende var. O adamın yarın kanalı kapandığı zaman ne olacak?
Anket var forumda o sonuçlansın istediğiniz kanalı paylaşın artık. Youtube'da herkes birbirine sahte telifler atsın. Savaş çıkacak bundan yüzde yüz eminim. Kazanamayan arkadaşlar zaten kendini belli ediyor forumda. Gerçekten yardım etmek istiyorsan pm ile anlat onlara bu işin inceliklerini veya başka şeyleri. Ama burada böyle konu açmak...
''Ben 1 kere spam yaptım onunda ekmeğini yedim'' eğer 1 kez dahi spam yaptıysan ve ekmek yediysen, millete haram lokma yiyor diye laf yapamazsın güzel kardeşim. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modu yakışmıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.