Ben Kazanmadım Siz Kazanın

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşım iyi fakat kanal ifşası yapmanız hata Ayrıca herkesin kanalını ifşa eder buraya yazarım şeklnide tehtid vari sözünüzde kabul edilemez. Ve son olarak o zaman ifşa edin biz buradayız bekliyoruz.

Konuyu Flaglıyorum, Bu gereksiz konuları açan kişinin çoktan uçurulması lazım forumdan.
Sabahtan akşama kadar gereksiz post kasıp, gereksiz konular açıyor.
Herkesi konuyu flaglamaya davet ediyorum. . .

+ Konu yeride zaten yanlış.
Youtube Kazanc Sistemi-Adsense ve Anlatımlar > Serk@nYT Konuları-Paylaşımları > Ben Kazanmadım Siz Kazanın

Sen kim Serkan Üstad'ın paylaşımlarının bölümünde konu açmak kim?

Sadece gülüyorum size :D Bakın dalganıza size laf yetiştirmeye zaman harcayamam kusura bakmayın sinirlendiriyorsunuz insanı :D Devam edin sizin gibiler olduğu sürece bu milletten hayır beklenmez devam edin süpersiniz :)

hocam arada gir bak yine bu tür arkadaşlar kafa dağıtmaya iyi geliyorlar : (

Ne kadar çok paraya tapan insan var bu forumda gerçekten bazen şaşıyorum. Kanal ifşası yapmış tamam da sizin kanalınız mı ? Kiminse o kanal çıksın bu benim desin o zaman, adam yardım etmeye çalışmış size ne ki istediğini paylaşır beğenmiyosanız CTRL + W yapar çıkarsınız. Her konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsiniz görende milyar dolarlar kazanıyorsunuz ve bu arkadaşta onu engelliyor sanıcak. Neyse paylaşımın için teşekkürler kardeşim

Peki siz bir tatile çıksanız ve videoları yüklemesi için birini görevlendirseniz. Bu konu paylaşılmış olsa ve sizin kanalınız olsa. Siz gelince kanalınızın sahte teliften flagtan kapandığını görseniz ne düşünürdünüz ?

Bende Youtuber Arkadaşlara Taktik Vereyim O Zaman..

Önemli Olan Para Kazanmak İse,

Sizin Videolarınızı Kopyalayanlara Telif Atınız..

Forum dejavuya döndü artık. Hocam çok iyisiniz diğerlerininde kazanmasını izliyorsunuz eyv. buna saygım var. Ama siz gidip adamın uğraşlar sonucu emek vererek araştırdığı bulduğu kategoriyi lup diye burdakilere veriyorsunuz. Bu forumda olan kadar misafir girende var. O adamın yarın kanalı kapandığı zaman ne olacak?

Anket var forumda o sonuçlansın istediğiniz kanalı paylaşın artık. Youtube'da herkes birbirine sahte telifler atsın. Savaş çıkacak bundan yüzde yüz eminim. Kazanamayan arkadaşlar zaten kendini belli ediyor forumda. Gerçekten yardım etmek istiyorsan pm ile anlat onlara bu işin inceliklerini veya başka şeyleri. Ama burada böyle konu açmak...

Episode, movie, movie 2014 bunları zaten aratmayan kaldımı ?

bu tür şeyler olası paylaşımlar ama link vermek nedir

Forum dejavuya döndü artık. Hocam çok iyisiniz diğerlerininde kazanmasını izliyorsunuz eyv. buna saygım var. Ama siz gidip adamın uğraşlar sonucu emek vererek araştırdığı bulduğu kategoriyi lup diye burdakilere veriyorsunuz. Bu forumda olan kadar misafir girende var. O adamın yarın kanalı kapandığı zaman ne olacak?

Anket var forumda o sonuçlansın istediğiniz kanalı paylaşın artık. Youtube'da herkes birbirine sahte telifler atsın. Savaş çıkacak bundan yüzde yüz eminim. Kazanamayan arkadaşlar zaten kendini belli ediyor forumda. Gerçekten yardım etmek istiyorsan pm ile anlat onlara bu işin inceliklerini veya başka şeyleri. Ama burada böyle konu açmak...

3 ay ogrenmeye calıstım kımse bana ogretmedı burada da vardır öyle arkadaşlar.Zaten bu benım anlattıgımla dırek kazanamazlar cunku o verdiğim kanal eşleşen kaynıyor yanı emek vermelerı lazım telif atmamalarını rica ettim ayrıca adma hintli galiba beter olsun

Hocam forumda bir kural varsa(kanal ifşası yasak gibi) o kurala herkes uyar kanal benim veya değil ben uyarırım modların görüp ceza vermesinden daha iyidir kanımca..

Arkadaşlar tartışmayın lütfen, sakin. Çok gereksiz mesajlar yüzünden banlanacaksınız adminler tarafından.

Anket sonucunu beklıyorum ozaman bu kazanmayanlara yaptıgınızı cekeceksınız buraya böyle şeyler yazan arkadaşlar.

arkadaşlar herkes burda toplanmışken sandığa gitmeyen arkadaşlar için istirham ediyorum sandığa gidin kaliteli paylaşımların önünü açın.
bakın dışarıdan sizleri seyreden eli avucu kategori dolu olan ben bile paylaşımlara başlayacam.
felsefemiz kazan - kazandır.
haydin gazamız mübarek olsun..!

anket linki : http://www.ytpara.com/site-hakkinda/44720-icerik-paylasim-konulari-anket.html

yeter yav millet konu acmaya korkar oldu arkadas bune biris konu aciyor sonra o konu birilerinin zoruna gidiyor taktik felan veriyorlarya islerine gelmeyince sacma konu diyip geciyorlar eger yoneticiler uygun gormezse konuyu zaten siliyorlar sizene yahu

''Ben 1 kere spam yaptım onunda ekmeğini yedim'' eğer 1 kez dahi spam yaptıysan ve ekmek yediysen, millete haram lokma yiyor diye laf yapamazsın güzel kardeşim. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modu yakışmıyor.

Bu forumda hemen hemen %99'unun elinden en az 1 kere spam ekmeği geçti. Kaldı ki çoğu hayatta kazandığımız para bile haram mı helal mi o bile belli değil. Bana dokunmayan yılan modu bin yaşasın diye bir mod sergilemiyorum adam paylaşmış en azından, diğerleri de hep kötülüyor bunu neden anlamıyorum dünyada bir sürü dizi var kategori var, hayır yani kendilerine bir şey olduğuda yok işte ama naparsın paraya tapıyorlar :) Yazdıklarıma en iyi yorumu sen yaptın en azından yaşın diğerleri gibi küçük değil.

Bakın arkadaşlar ben buraya hazır kopyalancak 50 tane dizinin kanal linkleriyle versem ne değişecek benim kazancım da değil sadece o kulvarda çalışan 3 kişinin daha kazancı dibi görecek, sonra ne olacak en az 30-40 kişi o kanalları yeni kanal yaratıp yayınlayacak, sonra kim ekmek yiyecek kimse. olay bu burada paylaşacak her içerik zaten çöp olmaya mahkumdur paylaşımın isminin verilmesi inanın saçma eğer siz de emek verseniz zaten ne kadar kolay içerik bulunacağını göreceksiniz ve o zaman direk paylaşım yerine onlara araştırın diyeceksiniz haa nerden araştıracağını bilmiyorsada

movie 2014, movie, episode, full episode aratır son 1 haftalara bakar sonra o film dizi içerik çizgi film fragman adı her neyse bulur yapımcısına bakar sonra o yapımcının yaptığı diğer prodüksyonlara filmlere dizilere yoldan çıkar sonra onları araştırır youtube sağında ona en yakın videolar çıkar onları gezer k.bakmayında bunları yapamıyorsanız hiç youtube la uğraşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri