Ben Para kazanamiyorum

• Kullanıcı robinho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Çünkü çalışmak yerine böyle salakça konu açıyorsun

Çünkü çalışmak yerine böyle salakça konu açıyorsun

hocam haklısında belki bi sağlık sorunu vardır yaşı küçüktür. çok var yt de böyle kanalalrı olan engelli çocuklar. tek hevesleri kanal açıp bişeyler yapmak. belkide yaşından dolayı gereksiz şeyler yazmıstır.

Çalısmıyorsundur ben yt hizmeti veriyorum gece 5 de yattıgım zamanlar oluyor gecem ile gündüzüm bir. Kimse alın teri dökmeden helalinden para kazanamaz kimse sana gökden para vermez. Birilerinden farkın olmalıki sende yeni birşeyler yap yeni birseyler bul para kazan. 1 ay boyunca gece gündüz arastırma yap projeler üret dene, yanıl, basarısız ol eger kazanamıyorsan gel tekrar yaz. Ama su mesaj kadar kaçma bir mesaj yok suan.

Çalısmıyorsundur ben yt hizmeti veriyorum gece 5 de yattıgım zamanlar oluyor gecem ile gündüzüm bir. Kimse alın teri dökmeden helalinden para kazanamaz kimse sana gökden para vermez. Birilerinden farkın olmalıki sende yeni birşeyler yap yeni birseyler bul para kazan. 1 ay boyunca gece gündüz arastırma yap projeler üret dene, yanıl, basarısız ol eger kazanamıyorsan gel tekrar yaz. Ama su mesaj kadar kaçma bir mesaj yok suan.

Sabah 8e kadar çalışıyorum hocam gece 5 çok iyi yine :D Uyku düzenim yok dediğin gibi, millet az parayla keyif çatmaya çalışırken tatillerde, biz bol parayla asosyal kalıyoruz, ama en azından kazanıyoruz, yatırım yapıyoruz.
Çalışmak şartt

Sabah 8e kadar çalışıyorum hocam gece 5 çok iyi yine :D Uyku düzenim yok dediğin gibi, millet az parayla keyif çatmaya çalışırken tatillerde, biz bol parayla asosyal kalıyoruz, ama en azından kazanıyoruz, yatırım yapıyoruz.
Çalışmak şartt

Ben herkese yardımcı olmaya calısmakdan memnun olurum arkadaşı arastırdım kanalını gördüm hani şöyle dese kanalım bu izlenim gelmiyor para kazanamıyorum bakarız inceleriz başlık, etiketler gösteririz. Ama böyle mesaj olunca konu heryere çekilir :D

hocam haklısında belki bi sağlık sorunu vardır yaşı küçüktür. çok var yt de böyle kanalalrı olan engelli çocuklar. tek hevesleri kanal açıp bişeyler yapmak. belkide yaşından dolayı gereksiz şeyler yazmıstır.

Yaşı küçükse para kazanmayı düşünmesin hocam. Ailesinin maddi durumu dersiniz kötüdür e o zaman internete girecek paraları nasıl var derim.

Çocuksa eğlensin okusun öğrensin kodumun YouTube u bilmem nesi uğraşmasın.

Maddi olarak yaşı büyük kazanamıyorsa herkes kazanacak siye bir durum yok real çalışır. Ama dediğiniz gibi sorunu varsa detaylı konu açar yardımcı olunur dalga geçer gibi değil hocam. Ben detaylı bir açıklama yaptım ve gram umrumda olmazken konu sahibi de yapabilir. Sizin detaylı ve güzelce açıklamanız gibi.. biz başkasının yerine düşünüyoruz bu canımı sıkıyor hocam

Yaşı küçükse para kazanmayı düşünmesin hocam. Ailesinin maddi durumu dersiniz kötüdür e o zaman internete girecek paraları nasıl var derim.

Çocuksa eğlensin okusun öğrensin kodumun YouTube u bilmem nesi uğraşmasın.

Maddi olarak yaşı büyük kazanamıyorsa herkes kazanacak siye bir durum yok real çalışır. Ama dediğiniz gibi sorunu varsa detaylı konu açar yardımcı olunur dalga geçer gibi değil hocam. Ben detaylı bir açıklama yaptım ve gram umrumda olmazken konu sahibi de yapabilir. Sizin detaylı ve güzelce açıklamanız gibi.. biz başkasının yerine düşünüyoruz bu canımı sıkıyor hocam

Konudan bağımsız internete girebilmek = zengin olmak demek mi hocam.. Bence yanlış düşünüyorsunuz fazla agresif çıkmışsınız ilk mesajınızda. Belki arkadaş forumun nasıl kullandığını çözememiştir bilgisi yoktur anlık mesajlaşma sistemi olduğunu düşünmüştür. Biraz anlayış lazım, hayırlı geceler.

Slm arkadaşlar bn para kazan anıyorum neden acaba

Hocam kanalınızda başlıklar neden sadece ya kanalınızın isminden oluşuyor ya da basmdgjasd random harflerden oluşuyor ?

Başlıkları videoyla alakalı atın hocam. Videonun konusu neyse DİKKAT ÇEKİCİ kelimelerle başlığı oluşturun. Böyle tabi kazanamazsın.

Not: Yaşı küçük bir arkadaşımız değil. Anladınız siz mevzuyu.

Böyle online falan yazmak yerine, oyunun ismini ve attığınız gol sayısını veya rakibinizi yazın. Başlık türetin yani. Kim online diye aratırda sizin videoyu izler ? Yada oynadığınız oyunu sevenler oynadığınız oyunun başlığı olmadan size ulaşabilir ?
P751dO.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri