bende özgünüm

• Kullanıcı Tolga Sezer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Tolga Sezer

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
sevgili abilerim, selamın aleyküm. hayırlı günler dilerim her birinize...

bu konuyu açmamdaki amaç, videolarıma tıklamanız değil, bana eleştiride ve fikir yardımında bulunmanızdır. herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayfon Yazılım

Web Sitelerini iPhone Ana Ekrana Aktarmak - YouTube

iPhone'a nasıl parola koyabilirim? - YouTube

ingilizce forum sitelerinde takıl ve ordan edinceğin değişik bilgilerle ilgili videolar çekebilirsin.

Güzel hocam bence, sade ve şık bir kanal. Videonu izleme şansım yok şuan o yüzden sadece tasarıma yorum yapıyorum. Küçük resimlerin aynı olması olmamış bence. Birde panzoid.com dan haberiniz varmı bilmiyorum. Şeffaf iphone resimleri ve panzoid.com un layer özelliğiyle yine sade ama biraz daha kaliteli bit banner yapabilirsin. Başarılar. Yalnız kanalını kopyalayabilirler. Kaldır bence yazık olmasın.

Güzel hocam bence, sade ve şık bir kanal. Videonu izleme şansım yok şuan o yüzden sadece tasarıma yorum yapıyorum. Küçük resimlerin aynı olması olmamış bence. Birde panzoid.com dan haberiniz varmı bilmiyorum. Şeffaf iphone resimleri ve panzoid.com un layer özelliğiyle yine sade ama biraz daha kaliteli bit banner yapabilirsin. Başarılar. Yalnız kanalını kopyalayabilirler. Kaldır bence yazık olmasın.

ingilizce forum sitelerinde takıl ve ordan edinceğin değişik bilgilerle ilgili videolar çekebilirsin.

Çok sağolun, söylediklerinizi dikkate alacağım.

Guzel bir calisma ayfon yerine afyon diye okudum hem tr dilde hemde ingilizce olarak iki ozgun kanal yapabilirsin guzel fikir

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Allah sendne razı olsun :) wallah çok güzelmiş bu site ekleme olayı bilmiyodum

Profesyonelce konuşmaya çalışmışsın muhabbet kuşun arkadan ses vererek sen kim profesyonellik kim der gibi işini bozmuş :D bence eğlenceli şekilde anlatırsan daha çok beğenilir :D Benimki de bazen babacım babacım diye bağırıyordu video çekerken kaç kere video sildim onun yüzünden :D

Profesyonelce konuşmaya çalışmışsın muhabbet kuşun arkadan ses vererek sen kim profesyonellik kim der gibi işini bozmuş :D bence eğlenceli şekilde anlatırsan daha çok beğenilir :D Benimki de bazen babacım babacım diye bağırıyordu video çekerken kaç kere video sildim onun yüzünden :D

hocam çaktırmamaya çalışmıştım ya :D

bu arada, herkese güzel yorumlarından ötürü çok teşekkürler..

Guzel bir calisma ayfon yerine afyon diye okudum hem tr dilde hemde ingilizce olarak iki ozgun kanal yapabilirsin guzel fikir

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Aynen ben de Afyon diye okudum :D

Güzel kanal düzenli video yüklenirse güzel olur. Yalnız seslendirme daha önceden yazılmış yazıyı okuyo gibi ki muhtemelen öyle. Biraz daha konuşma tarzında olursa daha iyi olabilir benim fikrim. Bol şanslar

sistem güzel devam et hocam

bir video silindi, onun yerine bir video eklendi. ve varsayılan bir video güncellendi. ilk mesaj da öyle :)

mantık güzel hocam. o ekranı hangi programla yapıyorsunuz. ?

içimden geldi yazmak.. Allah olur da özgün olarak kazanç sağlamayı nasip ederse forumda uzuuun bir yazı yazacağım.. çünkü forumun en yeteksizlerinden biri olduğumu biliyorum.. demek istediğim şu ki ben kazanırsam, herkes kazanır.. şu an baktımda analytics den kazancım 0,31 $ olmuş :)))

selamın aleyküm hayırlı geceler herkese...

abilerim, yaşım küçük olduğundan dolayı acele ediyor, bu da size tebessüm ettiriyor olabilir, maruz görün :)

youtube/analytics de ibre artıyor yani şöyle.. en çok izlenen videolarım biri 895 biri de 512 görüntüleme ve 0,61 $. Allah nasip ederse eğer para kazanmayı çok istiyorum ki ben kazanırsam herkes kazanır. videolarımı yaymam lazım.. 141 bin facebook sayfasına sahip bir sitenin üst yetkilisiyim fakat sayfada paylaşmam biraz göze batıyor.. e açıklama diyeceğim, o da tamam. sizde diyeceksiniz ZAMAN.. yok mudur apple ile ios ile uğraşan arkadaşlarınız falan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri