beni mahkemeye vereçeklermiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu sahibi bu kişinin forumda olduğunu düşünerek başlık açmış. nitekim öyle olası yüksük ihtimal gözüküyor iletileri okuyunca. ama sen mahkemeye versen hiç birşey elde edemezsin. neyle suçlayacaksın bu adamı anlamadım..

Gerçekten mahkemeye verecek olan kişi gider verir. Öyle korkutma amaçlı yerinizi tespit ettik falan da demez. Kaldı ki 3. taraf içeriğin geliri sana gelmiyor bunu bile bilmeyen birisi buram buram sahte kokar.

milletin gazina gelip karsilik verme derim hani diyorlar ya sahte yalan diye yarin davalik olursan onlar yanida olmaycak unutma

Aman arkadaslar sunuda yazalım kimsenin basına gelmesin.

Sakın gerçek teliflere karsı bildirim yollamayın. Hem dava açarlar hem adsense hesabınız gider.

arkadaslar konuyu 2013'de ben acmistim :D merak edenler icin soyleyeyim gonderdiyimiz bildirime karsi hic bir sey gelmedi belki turk mahkemesinde davayi acsaydik bir cevap ala bilirdik ama davayi Azerbaycanda actigimiz icin galiba geri donus yapilmadi bende daha fazla ustune gitmedim.

Hocam paylaştığımız videolardan mahkemelık olabılır mıyız sizce?Yoksa geri bildirim yaparsak mı mahkemelık oluruz?
arkadaslar konuyu 2013'de ben acmistim :D merak edenler icin soyleyeyim gonderdiyimiz bildirime karsi hic bir sey gelmedi belki turk mahkemesinde davayi acsaydik bir cevap ala bilirdik ama davayi Azerbaycanda actigimiz icin galiba geri donus yapilmadi bende daha fazla ustune gitmedim.

Hocam paylaştığımız videolardan mahkemelık olabılır mıyız sizce?Yoksa geri bildirim yaparsak mı mahkemelık oluruz?

paylastigimiz videodan mahkemelik olma gibi olay soz konusu bile olamaz bence oyle olsaydi tum spamerler davalik olurdu,ama gercek bir telife karsi bildirim yapmissaniz evet ola bilirsiniz tabii.

O şirket dizimag i hapse attırdı ve siteyi kapattırdı. O avukatda çok sağlam. Ben yerinde olsam özür yazımı geçerim

Birçoğunuz gibi bu işi profesyonelce yapmadığımdan ben bu telifin de süresi dolunca para kazanmanın geri açılacağını zannediyordum.

x5ui36.jpg

23u5x5f.jpg

youtube videosu yüzünden mahkemeye verilipte ceza yiyen oldumu acaba

O şirket dizimag i hapse attırdı ve siteyi kapattırdı. O avukatda çok sağlam. Ben yerinde olsam özür yazımı geçerim

Hocam dizimag site içinmi yt kanalı içinmi hapse atıldı hangi dizide var bu tehlike ben bu aralar sadece telifli dizilere çalışıyorum başım belaya girmesin :) siz nerden öğreniyosunuz bu haberleri bende takip ediyim

[MENTION=11620]era[/MENTION] Konunun kapatılmasını rica edioyorum.Konun açılış tarihi 21.11.2013, 00:31. Isıtılıp ısıtılıp önümüze konuluyor.

bende yazayım kapanmadan dizimag videoları kendi sunucusunda barındırıyordu en son baktığımda windows server üzerinden yayımlıyordu birde alta bizim sunuculaırmızda değil diyordu

Üstüne düşme derim 3.taraftan hangi hakla mahkemeye verebilirler imkan görmüyorum. 3. taraf gelmesinin mantığı zaten al videoyu kullan ama para kazanırsan benimdir der hak sahibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri