Beni teşvik edin! :)

• Kullanıcı 66cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
başarılar diliyorum hocam . bu süreçte yaşadığınız olumlu olumsuz olayları paylaşırsanız sevinirim bende dün akşam üstü baya bi kafa yordum 2 arkadaş ve eşlerimizle home office olarak 4 kişi başlamayı düşünüyoruz.. yorumlarınız benim için önem taşıyor.

hocam şöyle söyleyim ev ortamında böyle çoklu kanal çalışamıyosun evde oturup 10 kanal yapayım diyosun eve gidiyosun çocuktan fırsat olmuyorki bilgisayar başına oturup çalışalım bi yemek yiyosun pat uykun geliyor valla benim hesaplamalarıma göre böyle bi başlangıç yapıcam kısmetse 3 kişiyiz belki 4.kişi olarakda [MENTION=30737]bady[/MENTION] gelir

edit : ev ile ofis arasındaki fark evde rahat oluyosun iş olarak benimseyemiyorsun ama ofis olunca bu benim işim diyosun işini benimsiyosun benim şansi düşüncem böyle o yüzden böyle bi karar aldım böyle bi deniz varken yüzmemek olmaz

niye 1500 kanal ?
1500 açan 2000 de açar. 2000 kanal yap hesaplaması daha kolay olsun. :)
50 kanalda kapananların yerine yenisini açmaktan kanal sayımı artıramıyorum ben.

sınıf öğretmeni falan olsan eğitim öğretim amaçlı tabikide
30-40 kişilik sınıfta günde 2 kanal açtırsan öğrencilere olurdu bak. :)

1500 yerine 50 sağlam kanal yap tanesi 50 dolar ortalamada olsun, hem sen yorulmazsın hemde iyi kazanırsın. 1500 kanal açarsan her türlü yüzlerce kapanma yaşarsın günlük ;)

1500 yerine 50 sağlam kanal yap tanesi 50 dolar ortalamada olsun, hem sen yorulmazsın hemde iyi kazanırsın. 1500 kanal açarsan her türlü yüzlerce kapanma yaşarsın günlük ;)

1500 sağlam kanal açalım o zaman :D

hocam şöyle söyleyim ev ortamında böyle çoklu kanal çalışamıyosun evde oturup 10 kanal yapayım diyosun eve gidiyosun çocuktan fırsat olmuyorki bilgisayar başına oturup çalışalım bi yemek yiyosun pat uykun geliyor valla benim hesaplamalarıma göre böyle bi başlangıç yapıcam kısmetse 3 kişiyiz belki 4.kişi olarakda [MENTION=30737]bady[/MENTION] gelir

edit : ev ile ofis arasındaki fark evde rahat oluyosun iş olarak benimseyemiyorsun ama ofis olunca bu benim işim diyosun işini benimsiyosun benim şansi düşüncem böyle o yüzden böyle bi karar aldım böyle bi deniz varken yüzmemek olmaz

gelirim reis, aylık 250 tl kira nedir ki :)
neyse inş açarız ofisi

Yokmu su isi izmirde benimle yapacak bir müdür ... :)
Kurtaralim kendimizi su hayattan , bi 1500 kanalda biz yapalim :D

Yokmu su isi izmirde benimle yapacak bir müdür ... :)
Kurtaralim kendimizi su hayattan , bi 1500 kanalda biz yapalim :D

abi kızcan bana biliyorumda yazcam yazcam fırsatım olmuyor bi türlüde buluşamıyoruz gel ekibi biz kuralım beraber izmir team :D

abi kızcan bana biliyorumda yazcam yazcam fırsatım olmuyor bi türlüde buluşamıyoruz gel ekibi biz kuralım beraber izmir team :D

Ben seninle her turlu varim ...

Kafa kafaya verelim beyin takimi sen ol , amelelik kismina ben bakarim ...

Dun ameliyat oldum 10 - 15 gun evdeyim... sonrasinda da ise gitmeyi dusunmuyorum , iyice soguttular beni isten cunku ... Gel halledelim diyorum sana su isi hep salliyorsun beni napayim :-)

güzel düşünce fakat bu iş için ekip ve para lazım.

Son düzenleme:
Ben seninle her turlu varim ...

Kafa kafaya verelim beyin takimi sen ol , amelelik kismina ben bakarim ...

Dun ameliyat oldum 10 - 15 gun evdeyim... sonrasinda da ise gitmeyi dusunmuyorum , iyice soguttular beni isten cunku ... Gel halledelim diyorum sana su isi hep salliyorsun beni napayim :-)

çok geçmiş olsun abi ya haberim yoktu :( est. abi niye takmıyım seni sadece aşırı yogun oluyorum sende bilirsin :) herkeze ortak iş abi skype geliyorum birazdan görüşelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri