Beni teşvik edin! :)

• Kullanıcı 66cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
1500 kanal yapmak sıkıntı değil 1 ay içinde yapmisligim var dostum:) ama pek çok arkadaşın dediğinin aksine yap bi kenara at tarzında yürümüyor bu işler. O 1500 kanalın takibi olmak zorunda, yeni açacağın her bir kanala daha önce kullanmadigin bir içerik yerleşmek zorunda, bu yüzden aylar sonra ben de ekiple calismaya başladım. Birisi kanal açar birisi kaynak bulur birisi kontrol eder bu kadar basit. Bul kendine bi ekip yoluna devam et.
Çok para kazanıym diye de çalışma o paranın bi de kazandıktan sonrası var:) sen ihtiyacın olanı kazan, aylık 40bin $ kazanmak gibi bi hayalin olmasın tavsiyem. Senin çorban kaynasin yeter.
He aylık o parayı kazanan arkadaşlar vardır onlar da rica ediyorum bunu yorum olarak buraya bildirmesinler :)

hocam eskişehirde iddaa bayiyi çalıştırdım çalıştıran için çok zor bir meslek ne maçlar bildim ne paralar kazanırdım ama hep kendimi tuttum sonuçta insan kendini kaybetmemeli size hak veriyorum ama olmayacak bir şey de değil hani.. yani bence 45bin $ hayalim olmalı hedefim ise aylık 5bin $ yeterli

1500 kanalın aynı anda olması %0,0001 ihtimal...ve 100 kanalın 15 $ kazandırması %1 ihtimal ve ayda 45.000 $ kaznamanm %00001 ihtimal....

ama daha gerçekçi oalrak :

günde 10 kanal yapsan ki 10 kanalı yapman 7-8 saatini alacak
ayda 300 kanal yapar ve bunun 100 tanesi açık kalsa (1 ay sonra)
ve her kanal günde 2-3 $ kazanırda günde 200-300 $ yapar
buda ayda 7-8 bin $ yapar

Not : bu şekilde 2 ay çalışan bi adam zaten bota bağlar asosyal bi adma olursun aşırı derecede kilo alırsın kafayı yemek üzere bi adam olursun

günde 1-2 saatten fazlasına gerek yok yoksa kafayı yemeye yaklaşırsın

1500 kanal hayal bi rakam değil.(günde 100 kanal basıyorum) ben rakama yaklaştım ve tek çalışıyorum. işinizi kolaylaştıracak şeyler yapın. benim işimi kolaylaştıran bazı etkenler var belki yardımcı olur

-yazılımlar (kanaltakip(slowhand'ınki) , videoyap(hayatımı değiştiren yazılım) , kendi kodladığım kemik programlar)

-gece çalışmak (ortam sessiz ve karanlıkken daha sıkı çalışıyorum 5 saat bilgisayardan kalkmadan çalıştığımı hatırlarım zaten günde 5-6 saat çalışıyorum)

-gece atıştıracak abur cubur(cola,cips,soda gibi)

-en önemlisini sona sakladım. kendinizi bu işe adamayın. sosyal olun. hergün 8 saat dışarıda vakit geçiriyorum. günde 9 saat uyuyorum. etti sana 17 saat. günde 17 saat youtube aklıma bile gelmiyor demek bu. geriye kalır 7 saat. onun 1 saati dinlenmekle geçiyor. geriye kalan 6 saat durmaksızın youtube'ye kafa patlatıyorum.

Hocam 1500 kanal açsanız yanlışlıkla kendi kanalınızı kopyalarsınız :D

:) aynen hocam. ben 100 kanala geldiğimde bile 3 kanalın kendi kanalım olduğunu kendi kullandığım takip programında rastladım :)

1500 kanal da kesin 200 tane kendinizi kopyalamış olursunuz. Çok düzenli ve tertipli çalışmak lazım. Ayrıca 1500 kanal için de uğraşmamak lazım.

1500 kanal hayal bi rakam değil.(günde 100 kanal basıyorum) ben rakama yaklaştım ve tek çalışıyorum. işinizi kolaylaştıracak şeyler yapın. benim işimi kolaylaştıran bazı etkenler var belki yardımcı olur

-yazılımlar (kanaltakip(slowhand'ınki) , videoyap(hayatımı değiştiren yazılım) , kendi kodladığım kemik programlar)

-gece çalışmak (ortam sessiz ve karanlıkken daha sıkı çalışıyorum 5 saat bilgisayardan kalkmadan çalıştığımı hatırlarım zaten günde 5-6 saat çalışıyorum)

-en önemlisini sona sakladım. kendinizi bu işe adamayın. sosyal olun. hergün 8 saat dışarıda vakit geçiriyorum. günde 9 saat uyuyorum. etti sana 17 saat. günde 17 saat youtube aklıma bile gelmiyor demek bu. geriye kalır 7 saat. onun 1 saati dinlenmekle geçiyor. geriye kalan 6 saat durmaksızın youtube'ye kafa patlatıyorum.
samimiyetini ve anlatmanı takdir ediyorum hocam. Ben bu işlerle uğraşmıyorum ama benim gözümde en kulanışlı yorum bu olmuş arkadaş için :)

1500 kanalı 5 ay gibi bi sürede yaparsın 5 ay sonra hepsi birden kapanabilir.Ayrıca stabil çalışman çok önemli.

aynen bu iş tek kişiyle olmuyor şuan ben içerik patlaması yaşıyorum ama yetişemiyorum abime gel yardım et diyorum oralı bile olmuyor
Ah bide bende olsa o içerik patlaması, patlamasına da gerek yok azıcık ucundan gösterse kafi :)
Damlasa yeter misali :D

Valla hocam işi iyi çözmüşsün. Kazancın daim olsun ;)

üstad günde 100 kanal yapıyorsan çok kalitesiz kanal yağpıyorsdun demektir yaw :) yani 40-50 video at geç (çoğu aynı içeriktir) ne biliyim çok kanal bu ya ben günde 1-2 kanal yapıyorum oda ayda 10 gun felan ama herşeyiyle yapıyorum kanalı herşeyini kendim yapıyorum açıklama etiket kapak resmi prfoil resmi vb herşey....ayrıca içerik arıyorum sürekli aynı içerği atmıyorum....sizinki geçrekten baya zor okadar uğraşmama ben ya :D

üstad günde 100 kanal yapıyorsan çok kalitesiz kanal yağpıyorsdun demektir yaw :) yani 40-50 video at geç (çoğu aynı içeriktir) ne biliyim çok kanal bu ya ben günde 1-2 kanal yapıyorum oda ayda 10 gun felan ama herşeyiyle yapıyorum kanalı herşeyini kendim yapıyorum açıklama etiket kapak resmi prfoil resmi vb herşey....ayrıca içerik arıyorum sürekli aynı içerği atmıyorum....sizinki geçrekten baya zor okadar uğraşmama ben ya :D

yazılım öğrenip işini kolaylaştırıcak programlar yapabilirsin. 100 kanalı 4 saatte basıyo(r). bütün kanallarım farklı içerik ve video. ve bütün kanallarda en az 100 video var

yazılım öğrenip işini kolaylaştırıcak programlar yapabilirsin. 100 kanalı 4 saatte basıyo(r)

komple botla yapıyorsdun ozman üstad tebrikler :) yazlımdan anlamak çok büyük bi fark zaten ben anlamam yazılımdan oda bizzim eksiğimiz....tebrikler

Haftada bir tane olmayanı koy.

aynen yazılım bilmek gerek çok büyük artıları vardır az uz php biliyorum ama onu öğrenip vakit harcayacağıma kanal yapar yayınlarım diye düşünüyorum :)

:) aynen hocam. ben 100 kanala geldiğimde bile 3 kanalın kendi kanalım olduğunu kendi kullandığım takip programında rastladım :)

1500 kanal da kesin 200 tane kendinizi kopyalamış olursunuz. Çok düzenli ve tertipli çalışmak lazım. Ayrıca 1500 kanal için de uğraşmamak lazım.

sırf böyle karıştıgı için logoya benzer küçük bir şey videoya eklemek lazım :D

3 yilda usenmedim satin aldigim kanal sayisini paypal ve banka odemelerini inceleyip ortaya cikardim.
2013 kasim ayindan itibaren bos kanal satin almaya baslamisim. Gecen1 yilda da kendim actim.

Toplam aldigim bos kanal sayisi 3700
toplam aldigim partner kanal sayisi 965
kendi actigi kanal sayisi yaklasik 400

ToplM kanal sayisi yaklasik 5000
Elimde aktif video yuklu kanal sayisi 143

O isler oyle 1500 kanal kurayim parayi kirayimla olmuyor :)

100kanaldan sonra ,kapananların yerine yenisini açarak bir kısır döngünün içine girersin...
1500 kanal olacak da her biri 15 dolar kazandıracak da :D
çık o hayal aleminden.evlenince de mutfak hesabını böyle yaparsan ay sonu gelmez sana...

"1500 kanal ne demek ya bana bunu açıkla bak 1500 kanalım olsun 100 tanesi böyle 15 $ getirsin neden çalışayım söylesene 100 x 15 $ = günlük 1500 $ x 30 gün : 45000 $ x 2.7 dolar kuru : 121.500 tl - %20 kar payı: 97 bin tl aylık gelir "

iyide-o-isler-oyle-olmuyor-e1355256340775.jpg

2013 yılında olsa dediğin mantık kazanırdı. ama şuan çıkan önlemlerle bu iş okadarda kolay değil ;)

100kanaldan sonra ,kapananların yerine yenisini açarak bir kısır döngünün içine girersin...
1500 kanal olacak da her biri 15 dolar kazandıracak da :D
çık o hayal aleminden.evlenince de mutfak hesabını böyle yaparsan ay sonu gelmez sana...

Evlenince anladim,asgari ucret alanlar nasil geciniyor abi cok merak ediyorum. Allah yardimcimiz olsun

Çok kanal yapıcağına kaliteli kanal yap zaten fazlasını kazanırsın

Bu mantık değilmi zaten herkesi bitiren :D Ulan 1000 kanalım olsa 1000 kanaldan 100 tanesi 1 dolar bıraksa günde 100 dolar yapar ayda 3 bin dolar yapar :D Keşke böyle olsaydı işler.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri