1500 kanal yapmak sıkıntı değil 1 ay içinde yapmisligim var dostumama pek çok arkadaşın dediğinin aksine yap bi kenara at tarzında yürümüyor bu işler. O 1500 kanalın takibi olmak zorunda, yeni açacağın her bir kanala daha önce kullanmadigin bir içerik yerleşmek zorunda, bu yüzden aylar sonra ben de ekiple calismaya başladım. Birisi kanal açar birisi kaynak bulur birisi kontrol eder bu kadar basit. Bul kendine bi ekip yoluna devam et.
Çok para kazanıym diye de çalışma o paranın bi de kazandıktan sonrası varsen ihtiyacın olanı kazan, aylık 40bin $ kazanmak gibi bi hayalin olmasın tavsiyem. Senin çorban kaynasin yeter.
He aylık o parayı kazanan arkadaşlar vardır onlar da rica ediyorum bunu yorum olarak buraya bildirmesinler![]()
hocam eskişehirde iddaa bayiyi çalıştırdım çalıştıran için çok zor bir meslek ne maçlar bildim ne paralar kazanırdım ama hep kendimi tuttum sonuçta insan kendini kaybetmemeli size hak veriyorum ama olmayacak bir şey de değil hani.. yani bence 45bin $ hayalim olmalı hedefim ise aylık 5bin $ yeterli