Beni teşvik edin! :)

• Kullanıcı 66cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ahaha zamanında ben de böyle bi konu açmıştım :D :D

olmuyacak hocam şimdiden söyleyeyim :D

insan bir an ki hevesle böyle hayaller kurabiliyor

Valla isteyince oluyor normalde hiç kanal açmam dedim bugün 25 tane kanal açıcam oturdum açtım bıdahada açmadım :D ama tek degılım 2 kişiyiz birbirimize gaz veriyoz :D

Arkadaş bu işler zor işler kendi açımdan ben öyle günde 25 kanal açanlardan değilim.Açtım mı adam gibi kanal açarım.Youtube çöpe çevirmeye gerek yok.Herkesin çalışma stili başka tabi

Herkesin neyi fiber mi arkadaş lar kimse 16mb kullanmiyo sanirim :) vds de ayni ip den kac kanal yukluyosunuz.gunluk o kdr video o kdr kanala nasil yukleniyor

Hocam işi pratiğe dökmeniz lazım ben hiç bir zaman böyle hesapların tuttuğunu görmedim, bir an önce işe başlarsanız zamandan da kazanırsınız zaten artık spam ile kazanmak bile kolay değil eskisi gibi...

herkese çok teşekkür ederim içerik çok var ondan yana sıkıntım yok zaten sistem uzmanıyım günüm hep pc başında geçiyor akşamları pc başından ayrılmıyor sporda yapıyorum pazartesi-çarşamba-cuma hafta sonlarıda tatilim kafama göre takılıyorum bu aralar kayınpederlere falan gidiyom il dışında oturuyorlar evlenince zaten eşimde bu konuda bana bi destek olacak zamanında bir çok websitede editörlük yaptırmıştım bilgi konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum... güzel günler bekliyor beni inşallah :D arkadaşlar baya gaza geldim işten çıkışta cebimde 65 tl vardı markete girdim 45 tl harcadım çıktım şimdi işe koyuluyorum elimde bi 25 tane kanal var onların akıbeti ne oldu belli değil bir kaçı geitiryor bi kaçtane kapanan var yakın zamanda [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] görüşmek üzere bana bi 300-400 şimdiden lazım olacak ulaşırım sana ;)

herkese çok teşekkür ederim içerik çok var ondan yana sıkıntım yok zaten sistem uzmanıyım günüm hep pc başında geçiyor akşamları pc başından ayrılmıyor sporda yapıyorum pazartesi-çarşamba-cuma hafta sonlarıda tatilim kafama göre takılıyorum bu aralar kayınpederlere falan gidiyom il dışında oturuyorlar evlenince zaten eşimde bu konuda bana bi destek olacak zamanında bir çok websitede editörlük yaptırmıştım bilgi konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum... güzel günler bekliyor beni inşallah :D arkadaşlar baya gaza geldim işten çıkışta cebimde 65 tl vardı markete girdim 45 tl harcadım çıktım şimdi işe koyuluyorum elimde bi 25 tane kanal var onların akıbeti ne oldu belli değil bir kaçı geitiryor bi kaçtane kapanan var yakın zamanda [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] görüşmek üzere bana bi 300-400 şimdiden lazım olacak ulaşırım sana ;)

:D Hocam 1-2 gün önceden yaz hallederiz sıkıntı yok hep destek tam destek

Bu arada cok kanal yapmak yerine kaliteli kanal yap diyenlere katilmiyorum.. kaliteli kanal yapiyorsun dunya para harcayip kanali bir yerlere getiriyorsun.. Sonra bi mantar gelip flag atiyor kanL pufffff patladi..Ee sonra nolcak, odemeler, yatirimlar, duzen fLan bozulup gidiyor. Bende cok ddnedim ne oyle ne boyle valla. Gunde 3-4 kanal basiyorum, ayda 100 kanal yapar. Yarisi kapansa 1 ayda 50 kanal kalir. Diger yarisida 2.ay kapansa 25 kanal kalir. Bunlarin 5 tanesi para kazandirsa Allah bereket versin diyorum. En azindan biri dogalgazi oder, biri elektrik su tel internet. 1 i kirayi oder.kalan 2 siyle de evimizi gecindiririz..

Dogru mantik mi kesinlikle degil. Bu yuzden 1500 liraya ofis tuttum, 4 kisilik de ekip kurdum nasipse para kazandiran 5 kanali 50 kanal yapabilirsem ozaman standartlari yukseltmis olucam

15 dolari gunlukle degil aylikla carp.Yada senin yerine benhesapliyim 1500 kanalini.

Oncelikle ne calisirsin ne yaparsin bilmem ama normalinde en kotusu (calistigin icerik kategorilere bagli olmak kaydi ile ) asagidaki hesapdir.

1500 KANAL
Hepsini bi anda yapamayacagina ve mumkun olmadigina gore gune yayacaksin ve actiklarinin icinde spamdan telifden vs kapanan olacak.Bu yuzden ben direk 1000 kanalin kapandigini varsayiyorum.Ayrica bu kanallari 1 ay icinde acip (1500 kanali) ve sonraki aya hepsinden asagidaki yazanlari almayacagini bildigini varsayarak yaziyorum.Belki fazlasinida alirsin ama isi biliyonuz iste anlatmak istedigimi.
Kaldi 500 kanalin.

500 kanaldan 200 tanesi aylik 20 dolar birakti dersek ;
200x20=4000 dolar.

Kaldi 300 kanal.Bu 300 kanaldan 150 tanesi aylik 50 dolar biraksa
150x50= 7500 dolar.

Kaldi 150 kanal, Bu 150 kanalin icinden 50 tanesi aylik 100 usd birakti diyelim,
50x200=5000 usd,

Kalan 100 kanaldan 50 tanesi aylik 200 usd birakti diyelim
50x200=10000 usd

Kalan 50 kanalin icinden 40 tanesi aylik 500 usd birakti diyelim ;
40x500=20000 usd

ve kalan son 10 kanalin icinden 5 tanesi aylik 500 usd ve kalan 5 de hadi 1000 usd birakdi dersek bu son 10 kanalda 7500 usd birakir.

Gelelim toplama ;
4000+7500+5000+10000+20000+7500=54000 usd kazanc.

Bu kazancin %20 sini cikartirsak asagi yukari 11k usd cikartalim kalan 43000 usd.

Bu 43000 usd nin 13k sini bir sonraki aya alacagini dusun kazanmis kapanmis kanal olarak dusun (partner calisiyorsan eger) alacagin para 30k usd dir.

Bu en kotu hesapdir.

Saygilarimla. ;) (hesapda kitapda yanlislik varsa duzeltin)

Son düzenleme:
Bu arada cok kanal yapmak yerine kaliteli kanal yap diyenlere katilmiyorum.. kaliteli kanal yapiyorsun dunya para harcayip kanali bir yerlere getiriyorsun.. Sonra bi mantar gelip flag atiyor kanL pufffff patladi..Ee sonra nolcak, odemeler, yatirimlar, duzen fLan bozulup gidiyor. Bende cok ddnedim ne oyle ne boyle valla. Gunde 3-4 kanal basiyorum, ayda 100 kanal yapar. Yarisi kapansa 1 ayda 50 kanal kalir. Diger yarisida 2.ay kapansa 25 kanal kalir. Bunlarin 5 tanesi para kazandirsa Allah bereket versin diyorum. En azindan biri dogalgazi oder, biri elektrik su tel internet. 1 i kirayi oder.kalan 2 siyle de evimizi gecindiririz..

Dogru mantik mi kesinlikle degil. Bu yuzden 1500 liraya ofis tuttum, 4 kisilik de ekip kurdum nasipse para kazandiran 5 kanali 50 kanal yapabilirsem ozaman standartlari yukseltmis olucam

hocam varya işte aradığım cevap bu ya gürül gürül akmasına gerek yok damlaya damlaya göl olması yeterde artar zaten hangi işte fire vermiyorsun ki mecbursun fireleri göz önüne alacaksın zaten ne işi olursa olsun göz önüne almazsan batarsın bu kadar basit..

bende geçen temmuz ayından bu ocak ayına kadar 2 kanalımda gelen parayla o aylardaki tüm faturalarımı ödedim ve cebimede haşlık kalmıştı bu buna yeterliydi ama işte yaşadıkça anlıyor insan geç olmadan dahada zorlaşmadan bazı şeylerin farkında varıp değerlendirmek lazım :)

teşekkürler

arkadaslar youtube hıcbırseyın garantısı yok,omur boyu para kazanamazsınız,farkında degılmısınız hergun zorlasıyor

15 dolari gunlukle degil aylikla carp.Yada senin yerine benhesapliyim 1500 kanalini.

Oncelikle ne calisirsin ne yaparsin bilmem ama normalinde en kotusu (calistigin icerik kategorilere bagli olmak kaydi ile ) asagidaki hesapdir.

1500 KANAL
Hepsini bi anda yapamayacagina ve mumkun olmadigina gore gune yayacaksin ve actiklarinin icinde spamdan telifden vs kapanan olacak.Bu yuzden ben direk 1000 kanalin kapandigini varsayiyorum.
Kaldi 500 kanalin.

200x20=4000 dolar.

150x50= 7500 dolar.

Kaldi 150 kanal, Bu 150 kanalin icinden 50 tanesi aylik 100 usd birakti diyelim,
50x200=5000 usd,

50x200=10000 usd

40x500=20000 usd

ve kalan son 10 kanalin icinden 5 tanesi aylik 500 usd ve kalan 5 de hadi 1000 usd birakdi dersek bu son 10 kanalda 7500 usd birakir.

Gelelim toplama ;

Bu kazancin %20 sini cikartirsak asagi yukari 11k usd cikartalim kalan 43000 usd.

Bu 43000 usd nin 13k sini bir sonraki aya alacagini dusun kazanmis kapanmis kanal olarak dusun (partner calisiyorsan eger) alacagin para 30k usd dir.

Bu en kotu hesapdir.

eyvah eyvah hocam kaldır yorumu bilen bilmeyen her gün 50 kanal açacak :D

1500 KANAL
Hepsini bi anda yapamayacagina ve mumkun olmadigina gore gune yayacaksin ve actiklarinin icinde spamdan telifden vs kapanan olacak.Bu yuzden ben direk 1000 kanalin kapandigini varsayiyorum.
Kaldi 500 kanalin.

200x20=4000 dolar.

150x50= 7500 dolar.

50x200=5000 usd,

50x200=10000 usd

40x500=20000 usd

Gelelim toplama ;

Bu en kotu hesapdir.

sayın üstadım abim seni hep takip ederim hele şu bi hayvanlı içerikle ilgili çektiğin komik video var :D ordaki samimiyetinden dolayı sana ayrı bi youtuber bakışı sergiliyorum (yanlış anlaşılmasın :cool:) yorumuna teşekkür ederim en kötüsü bu olur işte çok sağol.. bu bilgiler altın değerinde :)

eyvah eyvah hocam kaldır yorumu bilen bilmeyen her gün 50 kanal açacak :D
Ustad Flag,telif gibi serefsizliklerle ugrasana kadar bunun gibi bir dusunceyle yola cikip bu isi yapsinlar diye yaziyorum aslinda bazi kisiler icin,ortalikda ne telif olur ne flag olur.Aslinda bu gibi konulari cogaltmak bile lazim.Coluk cocuk vaktini bosa oldurmesin bu nimetin kiymetini bilsinde bir an once aklini kullanip birikimini yapsin diye.

Dusunsenize flag atan telif atan birisi bu ve bunun gibi yazi ile isine gucune bakip bu pis isleri birakip kendi ekmegine kostursa ve kendi kazancinin yolunu bulsa calissa nasil olur.Hem kimsenin gunahina girmez hem kufurler yemez ahlar almaz hemde HERKES NASIBINI YER,RIZKINI YER,bunuda unutmamak lazim.Cok kanalla kimsenin ekmegi bolunmez azalmaz.Youtube bir deniz,okyanus onemli olan yuzmesini bilmekdir.(Her ne kadar gercek hayatda yuzmesini bilemesemde :D youtube'da cok sukur iyi yuzuyorum. )

Saygilarimla.

Son düzenleme:
Zekü Mürende bizi görecek mi?

E ne duruyosun? Helva yapsanaa helva yapsanaa.

Çok kanal = Çok para. Tabii kanallar ayakta kalırsa :'(

bahsedilen rakamda kanalım var aşagı yukarı ama bahsedilen miktarları kazanamıyorum :)
ama stabil iyi bir gelir ne kadar flag yerseniz yiyin gelir stabil gidiyor videonun biri flaglansa digeri yerini dolduruyor

en güzeli de bi müddet sonra +15 i açık ve partnere hazır - eskimiş elinizde bir ton kanal oluyor

valla bende kendi ekibimi kurdum 3 kişi olarak ofiside ayarladım gelecek hafta internetı felan çektircez başlıycaz gunluk stabıl olarak adam başı 50 şer kanal yapıp bklıycez 2 ay felan devam edicek böyle sonrasına bakacaz gelen varmı giden varmı gelirse bizimdir gelmezsede yapacak bi şey yok diycez kapatıcaz ofisi eski ev sistemine devam edicez :) [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt nin yazdığı gibi hesapladım bende aylık 4500 kanal yaparız diyorum 250 tanesi tutsa 1 tanesi günlük 10 tl bıraksa 30 günde 75 bın tl eder :) hadi biz bunu 50 bin diyelim doğrumu aceba karmı ederiz yoksa oturur ağlarmıyız bilmiyorum deneyip görecez .

Günde pc den botla 3 kanal vds de manuel 5 kanal açarsanız hadi 2 vds günde 13 kanal, ayda 390 kanal yapar 3 ay sonra 1170 kanal yapar ama sorun 1500 kanal yapmak değil veya günlük 15 dolar da hiç sorun değil önemli olan bunların dewamlılığını sağlamak fazla ucmaya da gerek yok bahsettiğinin %10 unu yaparsan yarabbi şükür bence:) ayda 9.7 TL 10 tane asgari ücret yapar:) 1500 kanalı güncel tutmak zor ve günde 15 dolara gelmesni için kanala 1 ay vermelisin şanslıysan 20 gün de gelir o seviyeye bir kanal:) 1500 içeirk bulmak ta cabası:)

valla bende kendi ekibimi kurdum 3 kişi olarak ofiside ayarladım gelecek hafta internetı felan çektircez başlıycaz gunluk stabıl olarak adam başı 50 şer kanal yapıp bklıycez 2 ay felan devam edicek böyle sonrasına bakacaz gelen varmı giden varmı gelirse bizimdir gelmezsede yapacak bi şey yok diycez kapatıcaz ofisi eski ev sistemine devam edicez :) [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt nin yazdığı gibi hesapladım bende aylık 4500 kanal yaparız diyorum 250 tanesi tutsa 1 tanesi günlük 10 tl bıraksa 30 günde 75 bın tl eder :) hadi biz bunu 50 bin diyelim doğrumu aceba karmı ederiz yoksa oturur ağlarmıyız bilmiyorum deneyip görecez .
başarılar diliyorum hocam . bu süreçte yaşadığınız olumlu olumsuz olayları paylaşırsanız sevinirim bende dün akşam üstü baya bi kafa yordum 2 arkadaş ve eşlerimizle home office olarak 4 kişi başlamayı düşünüyoruz.. yorumlarınız benim için önem taşıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri