Hocam eğer yapabilirseniz çekimleri gopro veya çakması olan nopro ile yapın en azında yemek yapma bölümlerini ve arapça altyazı ekleyebilirsiniz bence.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence çok iyi fakat eksik gördüğüm husus şu baştada demiştim bir konsept yaratın oraya odaklanın, insanlar kişilerden çok yapılan şeylerin verdiği hissiyattan etkilenir, şöyle düşünün ünlü şarkıcılar şarkı söylemeden nasıl ünlü olamazsa bu mantıkda aynı işliyor Youtube da, popularitenizi arttırın, diyilenlerden çok görsel olarak ne yapabilirime bakın, bunlar bir tester in ifadeleridir, beğeniyorum ama bir seyirci olarak konsept arıyorum, başarılarınızın devamını dilerim.![]()
İngilizce'si ve sesi video çekmek için çok uygun.Aksanı vs.Başarılar diliyorum![]()
[MENTION=8651]acelik[/MENTION] Hocam allah mesut etsin öncelikle tatlı bir eşiniz var. Özgüveni sağlam kamera karşısında doğal bu da en önemli etken. Fakat bence tam bir konsept oturtmadan video yüklemeyin derim ben. Tesettürlü bayanları hedef alan bu kategoride bir çok konu mevcut yani aslında bu kanalın tutmaması hatta patlamaması içten bile değil. Sadece biraz ince düşünmeniz gerekiyor.
yenge ne diyo ?
Aç olanlar pideli videoyu izlemesin
ingilizcesi oldukça akıcı ve güzel. Başarılar dilerim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.