Benmi Yanlış Hesablıyorum

• Kullanıcı Mirzabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Şuan tıklama 2.604 Tbm 0,04 bu hesaba göre youtube kazancım 104.16 dolar.
Ayrıca aynı hesabtan blogger actım 1.464 Tıklama Tbm 0,06 $ Toplamını ise 93,55 $ dolar olarak gösteriyor ikisini toplayınca 195 dolar gibi birşey cıkıyor ama benim kesinleşen miktarım 105 dolar :) Şimdi merak ettiğim bu sadece youtube mi yoksa hepsimi.Blogegr kazancım normal siteler gibi ayın 23-27 arasımı yansır ? Biraz korktum aslında para lazım hesap kitabı yaptık sakata gelmeyelim sonra :) ilk ay kazancımız buda. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam siz ne düşünüyorsunuz :)
q6mrm.jpg

Hocam youtube kazancın blog kazancın ayrı ayrı gözüküyor. Hangisi kesinleştiyse ona bak

Hocam serkan abi demişti yt ile blog aynı adsenseye bağladımı adsense ban yiyomus kapanıyor ? sizde öyle bir sorun yokmu ?

Hocam youtube kazancın blog kazancın ayrı ayrı gözüküyor. Hangisi kesinleştiyse ona bak
Hocam resim ekledim suan görünen o yani blogta ay sonumu belli olcak yani eklencekmi.
Hocam serkan abi demişti yt ile blog aynı adsenseye bağladımı adsense ban yiyomus kapanıyor ? sizde öyle bir sorun yokmu ?

Vallah ben bir sorun yasamadım hatta benim diğer hesabım normal siteye baglıydı hemde youtubeden alıyordum youtube banlandı ama diğer site üzerinden paramı aldım.

kardeşim ana sayfa ken sağ üsttre bulanan ayrıntılara tıkla aşağıda haziran ayı kazançları var...orada 2 adet kesinleşmiş akzanç görünecek sende...oradan bidaha bak bi ve altlarında toplamı yazar

Hocam resim ekledim suan görünen o yani blogta ay sonumu belli olcak yani eklencekmi.

Vallah ben bir sorun yasamadım hatta benim diğer hesabım normal siteye baglıydı hemde youtubeden alıyordum youtube banlandı ama diğer site üzerinden paramı aldım.

ya girecem eskisi gibi şu bloga o zaman sadece blogla uğraşıyodum günde 3 5 dolar geliyodu oda blog 1 aylıktı ama yt'de videolarımın hepsini silmiştim 2 telif yedim diye tekrardan girsem iyi bir kazanç gelirde sorun ban yerse tüm emek çöpe gitcek

kardeşim ana sayfa ken sağ üsttre bulanan ayrıntılara tıkla aşağıda haziran ayı kazançları var...orada 2 adet kesinleşmiş akzanç görünecek sende...oradan bidaha bak bi ve altlarında toplamı yazar

30 Haz

Kazançlar (1 Haz - 30 Haz) -

Gizle
İçerik için AdSense 43,31 $

30 Haz

Kazançlar (1 Haz - 30 Haz) -

Gizle
YouTube 36,85 $
Böyle yazıyor ama bu duruma göre benden 90 doalr falan kesmiş :)
Not : özür temmuz içerik adsenseyi eklememiş.zaten haziranın 25inde falan basladık bloga yani bu ayda sadece 49 dolar var o halde bu ayın içeriği eklenmemiş cok karısık bir durum napam ya ay sonu ne gelirse bahtıma dfdicem :D

kesinleşmiş kazançlardaki ayrıntılar yazısına tıkla ordan anlarsın hangisi olduğunu

tamam sıkıntı yok toplam 117 varmış 105 kesinlemiş maradaki meblağ kesinti işte

kesinlikle sacmalık ya siz yanlış hatırlıyorsunuz yada dedigim gibi sacmalık öyle şey olurmu en az 4-5 aydır bu şekilde kazanıyorum ben.

şimdi arkadaşlar benim kafama takılan birşey var. haziran ayında 180 dolar kazancım vardı. youtube kesinleşen kazancı tahmin edebilecek kimse yoktur. ben diyordum ki 50 dolar kessin 130 dolar ilk ay kazanç için iyi diyordum. 368 dolar kesinleşmiş. bu nasıl oluyor ben anlamış değilim. herkeste kesiyorlar bende nerdeyse %100 üstüne eklemişler. kesinleşmiş kazancım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri