Bent Pixels MCN - Tanıtım

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
kesintiler kanalların firmaya bağlandıktan sonraki 1-. yıllarda mı düşüyor yoksa siz bir müşteri olarak kanal bağlamaya başladıktan sonramı 1-2.yıla göre düşüyor kesintiler

yani ödeme yöntemi bankaya cevriliyor ?

ek olarak başvurudan ne kadar sonra cvb geliyor ?

ilk sene sozlesmesinde 50% ikinci sene sozlesme yenilendikde 30% oluyor hocam

bu partner ilk 1 sene 50% kesinti 2 ci sene 30% kesinti 3 cu sene 20% kesinti
odeme sekilleri sadece paypal var banka ile odeme almak icin bir exel dosyasi gonderiyorlar dosyayi doldurup destek ekibine atiyosunuz destek ekibi sonra sizden paypal kismina [email protected] yazmanizi istiyor
ben gunluk 1 k izlenen kanallarimi sokarim kapanma bu aralar yasamiyoruz diye bilirim kapanani ben hep aldim tek sorun biraz odemeyi gec gondermeleri

ornek aralikdaki kazancinizi subat ayinin 15 i hesabiniza alirsiniz

Bu iyi bir bilgi..

Hi there,

You have almost completed your partnership with Bent Pixels. You still need to accept an invitation to join the Bent Pixels CMS in order to become a partner and take advantage of our services. To finish this step, you must do the following:

Email [email protected] and let us know that you are ready to accept the CMS invitation.
When we have sent the YouTube invitation, you must go to http://youtube.com/dashboard where you will find the invitation to join.
When you have accepted the invitation, you will be completed in our system, and officially a partner of Bent Pixels!
Let us know if you have any questions! We are looking forward to working with your channel!

Best,

Brooke Graham

Network Administrator, Bent Pixels

mail olark sürekli bu geliyor ama bir davetiye göremiyorum kanalımda. yardımcı olabilicek var mı

Hi there,

You have almost completed your partnership with Bent Pixels. You still need to accept an invitation to join the Bent Pixels CMS in order to become a partner and take advantage of our services. To finish this step, you must do the following:

Email [email protected] and let us know that you are ready to accept the CMS invitation.
When we have sent the YouTube invitation, you must go to http://youtube.com/dashboard where you will find the invitation to join.
When you have accepted the invitation, you will be completed in our system, and officially a partner of Bent Pixels!
Let us know if you have any questions! We are looking forward to working with your channel!

Best,

Brooke Graham

Network Administrator, Bent Pixels

mail olark sürekli bu geliyor ama bir davetiye göremiyorum kanalımda. yardımcı olabilicek var mı

hocam daveti kabul etmeye hazır olduğunda yazıda belirtilen mail adresine bildirin hazırım diye yazmışlar ondan sonra onlar davetiye gönderip youtube dashboard bölümünden kabul etmelisin diyorlar. o maile şöyle bir mail at.

Hi, There,

I am ready for bentpixels partnership. Please send me invitation asap.

Thank you.

hocam daveti kabul etmeye hazır olduğunda yazıda belirtilen mail adresine bildirin hazırım diye yazmışlar ondan sonra onlar davetiye gönderip youtube dashboard bölümünden kabul etmelisin diyorlar. o maile şöyle bir mail at.

Hi, There,

I am ready for bentpixels partnership. Please send me invitation asap.

Thank you.
Eyv hocam , gözümden kaçmış çok pardon. teşekkürler tekrardan

bu partner ilk 1 sene 50% kesinti 2 ci sene 30% kesinti 3 cu sene 20% kesinti
odeme sekilleri sadece paypal var banka ile odeme almak icin bir exel dosyasi gonderiyorlar dosyayi doldurup destek ekibine atiyosunuz destek ekibi sonra sizden paypal kismina [email protected] yazmanizi istiyor
ben gunluk 1 k izlenen kanallarimi sokarim kapanma bu aralar yasamiyoruz diye bilirim kapanani ben hep aldim tek sorun biraz odemeyi gec gondermeleri

ornek aralikdaki kazancinizi subat ayinin 15 i hesabiniza alirsiniz

Ben bu partner ile 1 senedir çalışıyorum bu sözleşme yenileme olayı nasıl oluyor biraz detaylandırma yapabilir misin hocam.
Görüntülemem neredeyse 100 bile yoktu giriş yaptığımda şimdi 50k oldum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri