Geçen ay olduğu gibi bu konuyu ben açim dedim.Aralık ayında kesinleşen kazançların Şubat Ödemeleri gece yarısından sonra yapıldı.Kapanan kanalların tümünün parasını yatırdılar.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2-Partnere ilk girişte %50 kesinti oluyor.Daha sonra izlenme arttıkça %60 - %70 - %80 diye gidiyor.
%80 kesinti mi?kimse girmez bu partnere millete %20 çok geliyor bide %80 diyosun
%50 kazançtan %80 kazanca yükseliyor demek istemiş arkadaş%80 kesinti olması akıl dışı zaten
![]()
Kapanan kanalıda normal tarihindemi ödüyor hocam birde bu partnerde reclik alabiliyormuyuz .Geçen ay olduğu gibi bu konuyu ben açim dedim.Aralık ayında kesinleşen kazançların Şubat Ödemeleri gece yarısından sonra yapıldı.Kapanan kanalların tümünün parasını yatırdılar. Partner hakkında bilgisi olmayanlar için ;
1-Kapanan kanalları şimdiye kadar ödediler (Partnere giripte ödeme yapmazlarsa benden bilmeyin bana ödediler)
2-Partnere ilk girişte %50 kesinti oluyor.Daha sonra izlenme arttıkça %60 - %70 - %80 diye gidiyor.
3-Ödemeleri ay bittikten 45 gün sonra yapıyorlar.14-15 i arası.
4-Sıfırdan kanal alıyorlar.
5-Spam Kanal Kabul Ediyorlar.
6-Çok ilginçtir en az kanal kapanması yaşadığım partner bu oldu.Telif koruması olabilir.3-4 aylık kanallar bile duruyor.
Daha sonradan %80 kesinti oluyor, paypalda %20 kesiyor. Bize bir şey kalmıyor. Sadece kanal ayakta kalıyor.![]()
çok iyimiş biz nasıl kaçırdık bunu![]()
Kapanan kanalıda normal tarihindemi ödüyor hocam birde bu partnerde reclik alabiliyormuyuz .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.