Beşiktaş - Bursaspor [Günün maçı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Viaccess

Kayıtlı Üye
ilk 11'ler açıklandı. Beşiktaş'ın bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum :)
[MENTION=9927]severall[/MENTION] 'ın yokluğunda günün maçı konusunu ben açayım dedim :D

Beşiktaş;

20571d101d1140d48c955c72f6633a78.png

Bursaspor;

4ca2f73f08514a5bac89cd41d29795c4.png

Severall'ın günün maçı konusunu açmayarak görevini yerine getirmediği için banlanmasını talep ediyorum :D

Marcelo kırmızı yemeliydi hakem uyuyo ortalık karışmazsa sarı bile vermiyecekti.

Showmen kaleci. Ne oldu ulan yırtınıyosunda Yerlerde yatıyosun. Bursa zaten hep böyle. Gelin ulan avrupada üstümüze gelsin Türkiye futbol fedarasyonuda.. MHk da alayı gelsin.. Karaktersizsin Bursa yerlerde yatarak maçı bitirirsin anca..

Edit: futbol bilginize ..... kırmızıymış. :)

Showmen kaleci. Ne oldu ulan yırtınıyosunda Yerlerde yatıyosun. Bursa zaten hep böyle. Gelin ulan avrupada üstümüze gelsin Türkiye futbol fedarasyonuda.. MHk da alayı gelsin.. Karaktersizsin Bursa yerlerde yatarak maçı bitirirsin anca..

Marcelo Harun'un bacağını delmediği için savunmanızda haklısınız hocam

Ayagidakiler terlik değil çivili krampon yaklaşmaması gerekirken bacağına 2 defa sert bir şekilde basıyor dokunulmazligi olan kaleciye kırmızı kartlık ... Bursasporda bahsettigin gibi bir oyun sergilemiyor ama siz queresma yokluğunun korkusuna ne yapcağını bilemeyen bir takım oyunundasiniz . Haklisiniz çünkü onsuz bir hiçsiniz ..

Son düzenleme:
Harun denen karaktersiz olayı abartı bu kadar basit.. Şuan zafımız var sinirliyiz adamlar resmen bunun üzerine oynuyor. Bursa bu kadar kaypak bir takım işte.. Daha bir şey demicem arkadaşlar..

kartını cartını curtunu geçtim onu tartışmam da harun denen şahıs düdük çalmadan önce yerde 99 takla atarken düdük çaldıktan hakem koştuktan sonra 99. takladan sonra neden aniden depara kalktı ne oldu allah tedavi mi etti 99.dan sonra ben orayı anlamadım beyler

Senin futbol bilgin yok tek gerçek herşey bjk lehine olacak marcelo harunun ayağına basıyo ve bilerek çekmiyo buna kırmızı verilmeyecekte neye verilecek.

kartını cartını curtunu geçtim onu tartışmam da harun denen şahıs düdük çalmadan önce yerde 99 takla atarken düdük çaldıktan hakem koştuktan sonra 99. takladan sonra neden aniden depara kalktı ne oldu allah tedavi mi etti 99.dan sonra ben orayı anlamadım beyler

O Türk futbolunun kronik sorunu :) Haklı ya da haksınız geçtim, dediğin gibi bu takla olayını bugüne kadar hiç anlamamışımdır.

Senin futbol bilgin yok tek gerçek herşey bjk lehine olacak marcelo harunun ayağına basıyo ve bilerek çekmiyo buna kırmızı verilmeyecekte neye verilecek.

Sana futbol bilgisi olan birisinden cevap... Altta..

Ayagidakiler terlik değil çivili krampon yaklaşmaması gerekirken bacağına 2 defa sert bir şekilde basıyor dokunulmazligi olan kaleciye kırmızı kartlık ... Bursasporda bahsettigin gibi bir oyun sergilemiyor ama siz queresma yokluğunun korkusuna ne yapcağını bilemeyen bir takım oyunundasiniz . Haklisiniz çünkü onsuz bir hiçsiniz ..

yine pozisyonu vesaireyi geçiyorum tartışmayacağım hiçbir şekilde ama "siz queresma yokluğunun korkusuna ne yapcağını bilemeyen bir takım oyunundasiniz . Haklisiniz çünkü onsuz bir hiçsiniz .." buraya bayağı bir güldüm hocam. şimdi neden güldüğüme bir daha bakalım,

DB47dz.jpg

topla oynamaları ve pasları görüyoruz. saygılar

karaktersizler ********ler yaptınız yapacagınız bursaya kaypak diyenler türkiyenın 1 numaralı kalecsıne şerfsiz diyenler alın size şeref gelir çarpar böyle suratınıza şerefli kimmiş gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri