Beşiktaş Galatasaray - Derbiye Dakikalar Kaldı.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Topla oynama:

Beşiktaş %60
Galatasaray %20
Muslera %20

şampiyonlar liginde ve diğer büyük kupalar da önemli maçlar yönetmiş cüneyt çakır bile bizim derbileri yönetemiyor gibi gözüküyor çünkü her derbiden sonra hakeme söven bir grup oluyor.Bu maç kesinlikle hakem kararları çok ta etkilemedi maçı.

Kardeşim senin zaten Gs sempatizanlığını çözemedi gitti ben. :D

Neyse maç bitti, bence hakem rezildi... He biz iyi oynadık mı oyanamadık. Kabul ediyorum ama hakemde kötüydü. He bu gs iyi oynadı anlamına gelmez tabi. Neyse hayırlı sağlık olsun.. Türk telekomda ki maçı dört gözle bekliyorum. :)

reis sen uzaklaştırma almadan öncede böyleydin konu beşiktaş olunca hiç adaletli davranamıyorsun.Maçta Beşiktaşın lehine 100 tane hata bile yapılsa beşiktaş puan kaybedince gelip buraya beşiktaşın hakkı yendi hakemler x takımı tutuyor x pozisyon penaltıydı vermediler y kırmızıydı ama atmadılar felan yazıyordun :D

Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk için yarışacak gibi gözüküyor eğee öyle olursa gs bariz şampiyon olur şimdiden yazıyorum

Topla oynama:

Beşiktaş %60
Galatasaray %20
Muslera %20

Maçı izlememek bu oluyor galiba.

Hakeme niye sallıyorsunuz onu anlamadım normal bir maç yönetti. Maçı yavaşlatmak normal bir durum sadece erken başlattı gs piskolojik baskı

Son düzenleme:
reis sen uzaklaştırma almadan öncede böyleydin konu beşiktaş olunca hiç adaletli davranamıyorsun.Maçta Beşiktaşın lehine 100 tane hata bile yapılsa beşiktaş puan kaybedince gelip buraya beşiktaşın hakkı yendi hakemler x takımı tutuyor x pozisyon penaltıydı vermediler y kırmızıydı ama atmadılar felan yazıyordun :D

Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk için yarışacak gibi gözüküyor eğee öyle olursa gs bariz şampiyon olur şimdiden yazıyorum

Yok be be kardeşim. Bu maçta hatalar bize daha fazlaydı sanki. Bilmiyorum objektif takılıncada öyle geliyor bana. :)

Bu hakemi bu maça koymanın mantığını bir kişi bana anlatabilir mi?

Sen derbi yönetmemiş hakemi ligin en iyi 2 takımının maçına atıyorsun. Bu ne biçim bi saçmalık anlamadım ki. Hakem tecrübe edinecekse bu maçta edinemez trabzon-gs maçına ver önce, bjk - trabzon maçına ver sonra gel büyük maçlara hakem olarak ata.

Çok gereksiz bir hareket 1 derbi yönetmemiş hakemi böyle bir maça atamak.

Bu hakemi bu maça koymanın mantığını bir kişi bana anlatabilir mi?

Sen derbi yönetmemiş hakemi ligin en iyi 2 takımının maçına atıyorsun. Bu ne biçim bi saçmalık anlamadım ki. Hakem tecrübe edinecekse bu maçta edinemez trabzon-gs maçına ver önce, bjk - trabzon maçına ver sonra gel büyük maçlara hakem olarak ata.

Çok gereksiz bir hareket 1 derbi yönetmemiş hakemi böyle bir maça atamak.

Yüzde 100 katılıyorum resmen oyuncak oldu bu hakem konusu ülkemizde derbilerde taraftar baskısı had safhada böyle çömez hakem vermek hakemin ipini çekmektir bu hakem bi daha maç yönetmesin diye yapılmış bi harekettir başka bişey değil.

Fb li olarak Gs yi tebrik ediyorum güçlü bir beşiktaştan kendi evinde 1 puan çıkarmak başarıdır

Özetini izledim fauller falan yoktuda iki takımda kaleciyle karşı karşıya bir kaç gol kaçırmış yani avrupa'da başarılı olmak isteyen takım nasıl bu golleri kaçırır. şaşırdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri