Beşiktaş - O.Lyon

ya bu defanslardan önce 2 tane bek var bu kadar mı saçmalık olur

Emeği geçen tüm takıma taraftarlarına geçmiş olsun :(

Son 2 penaltıda git 2 tane taraftar çağir tribünden onlar vursun emin ol 2de 2 yaparlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

120 Dakika boyunca Lyon daha iyi futbol sergiledi.Beşiktaşında pozisyonları var ama maça hakim olan taraf topu çeviren pas oyunu yapan taraf Lyondu.
Adamlar penaltılarda çok rahattılar.Aksine Beşiktaşlı oyuncular stresli geldi bana.Buda tecrübe ile alakalı bir durum işte.Önümüzdeki senelere artık.

120 dakika futbol oynuyorsun.kolay iş değil o penaltılar maç sonunda atmak.Ayrıca tecrübe ister bu tarz işler.Tosic mitroviç toplamda kaç maç oynamış ki avrupa kupalarında..

yahu stopere penaltı attırmak nedir ? hadi tosice attırdın kaçırdı neden 2.yide stopere attırıyon ? biz amatörde stopere attırmayıyoruz penaltıyı. stoper gelişine vurur anca yaw valla sinirden kafayı yicem ya

120 Dakika boyunca Lyon daha iyi futbol sergiledi.Beşiktaşında pozisyonları var ama maça hakim olan taraf topu çeviren pas oyunu yapan taraf Lyondu.
Adamlar penaltılarda çok rahattılar.Aksine Beşiktaşlı oyuncular stresli geldi bana.Buda tecrübe ile alakalı bir durum işte.Önümüzdeki senelere artık.

120 dakika futbol oynuyorsun.kolay iş değil o penaltılar maç sonunda atmak.Ayrıca tecrübe ister bu tarz işler.Tosic mitroviç toplamda kaç maç oynamış ki avrupa kupalarında..
Beşiktaşımız kazansaydı kime zararı olurdu
? hocam ne olursa olsun

hala suçlu arıyorsunuz? tebrik edin beşiktaşı gayet iyiydiler, başka atacak adam kalmayınca mecbur stoperler atacak laf olsun diye atıp tutmayın, tebrik ederim beşiktaşı ve taraftarlarını.. (fenerli)

Fabri'nin yapacağı birşey yoktu Lyon penaltı atışlarını çok iyi vurdu.
Beşiktaş'ta iyi vurdu ama iş stoperlere gelince malesef tur gitti.
İki stoper'den önce Gökhan Gönül neden kullanmadı anlamış değilim.

Sadece ödeme geldiğinde keyf alıyordum. ilk defa ödeme dışında böyle keyiflendim çok güzel bir maç oldu futbol adına herşeyı yaşadık galibiyet hariç canın sağolsun beşiktaşım

Beşikaş kalecisi Kendini affetirdi bu maçta. Muazzam kurtrışları vardı. Ellerine sağlık

hala suçlu arıyorsunuz? tebrik edin beşiktaşı gayet iyiydiler, başka atacak adam kalmayınca mecbur stoperler atacak laf olsun diye atıp tutmayın, tebrik ederim beşiktaşı ve taraftarlarını.. (fenerli)

kim atıp tutuyor sorgulamazsan her sene avcunu yalarsın sorgulayacaksın senın gökhanın dururken stoperin kullanıyorsa dahada çok sorgulayacaksın

en çokta kızıl saçlı bayana üzüldüm geçmiş olsun
Not: FB

bjk de tur atlayabilirdi. öyle 4.. 5 gol yemedi. kolay lokma olmadıgını gösterdi. Rakibin sevincinden ne kadar ciddiye aldıkları bu maçı ve havalara uçtugu belli. 120 dk mücadele etti rakip, ama o sevinci tadamadı.

Penaltılar yazı/tura işi biraz. Buraya kadarmış. malum adamlara final takımı diyolar. ki favori takımlardan ilk 3 de...

Güzel oynadık, skora yansıtamadık.

Arkadaşlar bir şeyi karışıyoryorunuz bence:

Bugun beşiktaşı tebrik etmek şart tüm futbolcuları kötü yoktu.
AMA FABRİ bugun nekadar iyide olsa kendini affetirdi lafına katılmıyorum affetirseydi turlardık geçen maçta o hatayı yapmasa ( amatörde döverim ben öle kaleciyi maç sonu) şuan bu skorla beşiktaş tur atlamıştı. Ama bu kadar gelmesine beşiktAŞK ımıza feda olsun canları sağolsun. ama deidğim gibi aaaah fabri aaah desek daha doğru bence. iyi geceler

Kimse kimseyi kırmasın boş yere, maç ortadaydı.
Bjk maçı götürebileceği yere kadarda götürdü.
Penaltılarda tosic ve mitroviç kazmalık yaptı elden birşey gelmez.
Kader-kısmet-şans buraya kadar deyip geçin.

Valla bu maç beşiktaşın futbol şansının yarısı lyonda olsa maç uzamazdı bile. Bu kadar şanslı bir günde bu maç böyle bitmemeliydi. Sağlık olsun tek bir lafım var şenol güneşe. Neden stoperler anlatsana biraz?

Helal olsun Beşiktaş'a pek maç izleyen biri değilim ama Beşiktaş bu maçı izlettirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri