Yaziklar olsun diyorum sadece...
O buyuk Ezeli Rakibimizin Taraftarina,Mehmet Ali Aydinlara ,Besiktas taraftari ve Fikret ormana uzuldum tabi ayrica Besiktasin genc ve hepsi birbirindne yetenekli futbolcularina.
Aziz yildirim denen Futbol mafyasi geldi Hem Turk futbolunun ismine na mina hemde bu buyuk kuluplerin serefine leke surdu.Birde kalkmis daha isvicre yasal mahkemelerinde Hak arayacakmis.Ulan ne yuzsuz bir insan be,ne kadar haysiyetsiz bir insansin.
Hatirliyormusunuz,alal acele Fenerbahce tv'ye cikmis,Cas verilen cezayi durdurdugunda hatirlarsaniz.Ne demisti aklimda kalanlari diyeyim...
Bizi kimse durduramiyacak bu isin ustesinden gelecegiz,Fenerbahce ceza almayacak olmayacak ve hadi bunlari diyorsunda daha her konusmasinda saga sola satasan insan gene o konusmada ne demisti,icimizdeki hainleri temizliycez Fenerbahceyi gelistirecez vs vs vs vsvs..
Fenerbahcede bi hain varsa oda sensin,Turk Futbolunda bir hain varsa sensin Aziz Yildirim.
Cok koyu bir galatasarayli olarak inanin Hem Fenerbahceye,Hem besiktasa cok uzuldum.Ama Bu duruma gelmelerinede Yine bu iki buyuk kulubun Uyeleri,Yoneticileri ve o buyuk taraftarlari sebeb olmustur.Bu isin kokusu ciktiginda indirseydiniz bunlari asagi ,alirdiniz 3-5 puan silme hersey biterdi.
Birde Gunahsiz adam gibi adam Mehmet ali Aydinlari yediniz,yedirttiniz,bakin o begenmediginiz,Fenerbahce ceza alacak alir dediginde kufur ettiginiz agza gelmeyecek seyleri sar fettiginiz adam su an Fenerbahce baskanligi icin en buyu kaday.Buyuk ihtimallede o olacak. Bu ne demek ,nasil bir duzen mantigini anlatsin biri bana..
Ha unutmadan,bu cezalarla bittim ihersey ,hayir bitmedi henuz daha yeni basliyor.Fenerbahceyi korumak adina Federasyon baskanligina Darbe yaparak gelen Yildirim Demiroren, simdi ne yapacak cok mera kediyorum.Bakalim verebilecekmi besiktasada Fenerede Puan silme,Kupayi iade etme gibi durumlari ki bunlari yapmak zorunda.Yoksa Turkiye'yi cok agir cezalar bekliyor bunu bilesiniz,biliyorsunuzda.
Ama Yildirim Demiroren isini bilir,birakir baskanligi birine baskasi ceza verir ve cikar sonra bakin ben vermedim der kendini aklamaya calisir.Bundada boyle bir yuz var iste. Aziz yildirim ile bunun yuzunu bir araya getirsen 1 Adam yuzu cikmaz bunlardan.
Haydi vatana Hayirli Olsun,Bayraminiz Kutlu olsun...