Beşiktaş'ın Rakibi

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Beşiktaşın Rakibi belli oldu :(

Bayern Münih çıktı şansımız baya az diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun

Tüm Eşleşmeler:

Juventus-Tottenham
Basel-Manchester City
Porto-Liverpool
Sevilla-Manchester United
Real Madrid-Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk-Roma
Chelsea-Barcelona
Bayern Münih-Beşiktaş

Son düzenleme:
Ben dortmund maçını izlemiştim. Eskisi gibi mükemmel değiller ama iyiler tabiki . Ben bjk güveniyorum

Başkanın bakışları herşeyi anlatıyor :D

fikret-orman_176.jpg

fikret-orman_6872.jpg

Bjk İnşallah ülkemiz puanı adına güzel bir sonuç alır
Bayern in en kötü tarafı 1 2 3 4 5 atsalar da durmuyorlar inşallah bjk hemen nefeslerini keserler onların

Basel çıkmasını çok istedim.Yada shaktar sevilla olmadı Chelsea ama kesinlikle istemeyeceğim 2 takımdan biri çıktı Real Madrid diğeri Bayern Münih.Bayern hoca değiştirdi Jupp Heynckes geldikten sonra ligde ve özellikle şampiyonlar liginde tüm maçlarını kazandılar Paris son maçta yenmişlerdi.

Beşiktaş şansı herkesin düşüncesi olduğu gibi az.Şuanda tarihin en iyi beşiktaş takımı avrupa mücadele ediyor.İlk maç çok önemli ilk maç Bayern olması avantaj o maçta 2-1 yenilmesi bile bence başarıdır yada 3-2 yenilmesi.3 farklı yenilirse turu küçük ihtimal dahi kalmaz.2 farklı ise çok az da olsa sırf Arena da olduğu için ihtimal var.

Dediğim gibi ilk maç Münih deplasmanında 2-1 3-2 tek farklı yenilmesi ilk maç için başarıdır.Arena beşiktaş galip gelmesi mucize değil galip gelebilir.4 sene önceki Real madrid maçını hatırlayın ama ilk maç 3-0 bittiği için cimbom şansı çok azdı zaten.

İlk maç inş tek farklı yenilmesi beni hiç üzmez beraberlik ve galibiyet olursa çok harika olur.İlk maçta alınan skor sonucu ile tur inş Arenaya taşınır gönlümüz Bjk yana.

Son düzenleme:
Zamanında Beşiktaş'lı arkadaşlarım bana Galatasaray'a Real Madrid çıktığında erken final diye dalga geçerlerdi. Bende onlara şimdi erken final diyorum :D

İhtimal çok düşük ama Türk olduğumuz için kendi takımımıza desteğimiz sonsuz :)

Beşiktaş açık futbol oynayan takımlara karşı tehlikeli.Öyle herkesin söylediği gibi 5-6-7 farklı skor hayali kuranlar boş yere hayal kurmasınlar. Bayern robben, ribbery'nin zirvede olduğu dönemlerde çok tehlikeliydi ama bu turda beşiktaşın şansı var.

Kim çıkarsa çıksın zaten işi çok zordu keşke barcelona çıksaydı.Türkiyede barcelonayı artık izleyebilelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri