Beyler 1500 TL borcum var Yardım edin.

harunlee

Yasaklanmış

günden güne orcum faize biniyor.

Nasıl yapam ne edem ben bu borcu ödeyem babam gilin haberi yok.

Bir fikir verin Sabah 6da okula gidip Akşam 4 de eve geliyorum.

4de zaten hava kararıyor.

Borç Kapıya bindi.. Nerde çalışam ne iş yapam

Yani DESELER 1500TL VEREK fulll çalışırım. durmadan

günden güne orcum faize biniyor.

Nasıl yapam ne edem ben bu borcu ödeyem babam gilin haberi yok.

Bir fikir verin Sabah 6da okula gidip Akşam 4 de eve geliyorum.

4de zaten hava kararıyor.

Borç Kapıya bindi.. Nerde çalışam ne iş yapam

Yani DESELER 1500TL VEREK fulll çalışırım. durmadan

Ne yaptında bu kadar borç yaptın?

Ne yaptında bu kadar borç yaptın?

Bence bu borcun nasil yapildigi bizi alakadar etmez hocam, biz sadece cozum yollarini soylemeliyiz.

Kardesim Youtube'den baska imkanin yoksa eger zamanini Youtube'ye ayir biraz video yukle imle vs. Birseyler yap ayin 12'sine kadar artik.

Bu arada kusura bakmayin konu Youtube forumuna acildigi icin bu bunu onerdim.

hocam 1500 tl alışveriş yaparken youtube güvendiysen işin zor.! ay uğraşsan ve şansın yaver gitmiş olsa bile bu işte yeniysen para alabilmen bile zor.Sen git ailene söyle iş işten geçmeden youtube güvenme

ya herkeısn borcu var,herkesin bi yerlere borcu var bu olaylar herkeslerın başından geçiyor. öncelıkle durumu ailenden gizleme , bi hata etmişsinhit paylaş taksıtleri ailen ödemeye başlasın. sonrasında bu dertten kurtul,
yapmışsın bir hata sormuyorum bile 22 yaşında biri kımde bu kadar para bulur ? bankadan tabıkıde... 22 yaşında biri neden bu kadar par aharcar ? eğlence idda kolay para kazanma gibi saçma tuzaklara düştüğü için...
neyse
çözum durumu ailede soyle, paylaş taksıtler ödenmeye başlasın üzerine faiz binmesin. sonrasında youtube işine biraz bak, forumu oku araştır vede bir kaç kuruş kazanmaya sonrasındada borcunu babana ödemeye çalış... başkada payacak bişe yok... kolay gelsın sana.. bir daha buyuk rakamların altınada imza atma, planlı programlı bir hayat yap. iyiki burcun 100.000 tl deıl vede bakmak zorunda oldugun bir kaç cocugun ve hanımın yok...

Hocam hemen ne is olursa yap. Calis. Heryerden herseydn para cikarmaya calis.arkadaslarini yol. Borcunu bu sekilde odersen bir daha bu hataya dusmezsin ve ailenin haberi olmaz. Tabi ailene soylemek daha basit bi cozum olur.

hemen konuyu ailene anlatmalısın
her gün dahada kötüye gidecektir.

Hiç korkmana gerek yok ailene söyle o zaman işin çözümü olur

Allah kolaylık versin. Bir şey gelmesini beklemeyeceksin bir şeyler yapmaya çalışacaksın. Bir yerden gelmez o para sana.

Benim profilimi gir açtığım konuları gör. Ben birinden bir taktik vs istememiştim. Sadece iş istemiştim editörlük vs. Veren olmadı gerçi ama hayırlısı. Sabırlı bir insanım yine de şükür ettim beni tanıyan tanır şuanda aylık 1.000 TL borç ödüyorum. Kredi borcumu.

Birilerinden bir şeyler bekleme sen bir şeyler yapmaya çalış.

1500 tl borç mu ? bir şekilde kapatırsın. Sana sadece şunu söylim an itibari ile 70.000 lira borcum var.

ahh ahhh bende ki borçları bilsen kardeşim 1500 TL vız gelir sana...

:D aynen katılıyorum 1500 kolay kazanılmıyor ama çok da bir mebla değil benim gibi yalnız olsan 30 000 borcun olsa ne yapardın :D ben 30 000 borç borç değildir diyorum hala :D

ve bu iştende de para kazanmıyorum .

6000 tl de bende var takmıyorum kafaya.1500 tl hiç bir yerden gelir yoksa tabi çok zor özellikle bankaysa geçmişte bende yaşadım bu sorunları en sonunda aileme söyledim sorun çözüldü.

ahh ahhh bende ki borçları bilsen kardeşim 1500 TL vız gelir sana...

Bende o borcun 20 katı borç var hala rahattayım :)
Söylicek kimse de kalmadı gerçi, bu yaştan sora pedere gidip söylesem valla bi çay koy der sigara yakıp helal sana nasıl bu kadar biriktirdin der. :D

Allah yardımcın olsun kardeşim part time iş baksana

2000 tl de beni dolandırmışlardı .. Asgarisi bile evlat acısı gibi ... Bence ailene söylemelisin 1500 tl fazla bir mebla değil. ama bulunmayınca bulunmuyor geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri